Geweldige boeken en simpel klaar te maken en dan ook nog eens heerlijke recepten.

Ik heb weer plezier in koken en bakken

Sinds 2 jaar woon ik op mijzelf. Ik vond het altijd lastig om gevarieerd te eten. Dus het was bijna elke week hetzelfde. Nu met PG merk ik dat ik veel gevarieerder eet, ik eet ook veel meer dingen waarvan ik altijd gedacht had dat ik het niet lekker vond. En buiten het gegeven dat ik geniet van het eten klaarmaken en opeten, val ik er ook nog mee af. Twee vliegen in één klap. Ik heb ook het idee dat ik als ik op mijn streefgewicht ben, dat ik het daarna ook makkelijker ga volhouden om op dat gewicht te blijven.

Geweldig project

Via mijn dochter (ook lid )volg ik project gezond en dat succesvol.Heerlijke recepten....een voor een zeer lekker en makkelijk te bereiden.Zo is het makkelijker om het vol te houden.

Hét antwoord op mijn jarenlange worsteling met mijn gewicht!

Ik heb jaren van alles geprobeerd om af te vallen, maar ik kwam alleen maar meer aan. Project Gezond heeft deze neerwaartse spiraal eindelijk doorbroken! Nooit meer anders!

Benieuwd

Ik heb hele goeie verhalen gehoord. Ik heb het boek besteld en ik ben echt benieuwd.

Goed vol te houden

Ik ben vanaf februari 2020 project gezond aan het volgen. Ben nu 8 kilo afgevallen. Omdat ik niet nog meer af wil vallen ben ik naar 2100 calorieën overgestapt. Ik vind het fijn dat ik niet hoef na te denken wat ik "mag" eten. Lekkere recepten!

Het werkt echt!

Past heel goed bij onze normale manier van eten. We houden niet van een dieet met rare shakes of zoiets. Als je daarmee stop kom je zo weer aan (lijkt ons, geen ervaring mee). De toon van Project Gezond sprak ons ook aan. Wij zijn inmiddels beiden 9 kg. kwijt en zijn weer tevreden met ons huidige gewicht (kan weer een maat kleinere broek aan, echt blij mee). Op het moment stabiliseren we ons bereikte lagere gewicht door in het weekend (vrijdag- t/m zondagavond) veel minder strak de dagmenu's te volgen en op werkdagen (maandag-vrijdag) dit wel te doen. Bevalt heel goed. Tenslotte spreekt de toon in het boek ons ook erg aan. Kortom om een afval methode die goed bij ons blijkt te passen.

Mooi boek

Uitermate tevreden

Acht weken zijn wij bezig en mijn man viel acht kg af en ik vijf, We kunnen ons maar niet voorstellen dat we zo lekker en veel kunnen eten en dan ook nog eens afvallen. Daarbij voelen we ons erg goed. Wij hebben inmiddels alle boeken. Zijn begonnen met boek twee...... En gaan nu verder met boek een.

Het bevalt prima, wat ik vaak jammer vind is , dat het te veel is en van sommige ingrediënten, die je gebruikt , over hebt. Misschien een tip, om bv bij de recepten een copy met ingrediënten te maken , waar je bv mascarpone invoert en. Je een recept er bij zoekt. En misschien een abb voor het leven

Geweldig en super lekker

Wilde proberen om wat gezonder te gaan eten. Dus het eerste boek aangeschaft volledig 100% de voorgeschreven menu’s gevolgd. Aansluitend boek twee en tot slot “heerlijke winter”. Super gevarieerd en heerlijk eten! In totaal 17 kilo afgevallen met meer sporten ernaast. Super blij met het eindresultaat en wij eten nog steeds de gerechten uit de verschillende boeken en die op de site staan beschreven.

Heerlijke recepten, ik heb drie boeken en ik gebruik de ebb.

Heerlijke recepten

Met natuurlijke producten geen onzin of ingrediënten die je nooit in huis hebt en dus na een recept blijven liggen veel tips om de recepten aan te passen aan wat je lekker vind 4 boeken in huis ook fijn om uit te koken als je niet hoeft af te vallen

Gezonder en meer en lekkerder eten en als beloning...........fitter & lichter.

1 oktober ben ik gestart met Project Gezond. Mijn streven was om eind van dit vreemde jaar, 4 kilo af te vallen. Met nog 2 weken te gaan ben ik al 6,5 kilo afgevallen. En dat zonder enige moeite, sterker nog, ik sta vaker in de keuken dan ooit en vind het echt leuk. Ik heb ook alle 4 de boeken gekocht, waar super lekkere gerechten in staan. Laat de Kerst maar komen, ik kook wel;-)

Gezonder en meer en lekkerder eten en als beloning...........fitter & lichter.

mag heerlijk eten en er gaan toch kilo's vanaf

Ik ben nu 12 weken bezig en bijna 10 kilo kwijt. Het vergaat me heel makkelijk. In het begin kostte het me meer tijd, maar nu ben ik er steeds handiger in. Ik ontdek heerlijke nieuwe gerechten en heb een zeer afwisselend eten nu. Mijn kinderen vragen soms voor iets van wanneer krijgen we dat weer, maar er is zoveel lekkers te ontdekken. Ik hoop over een week of 6 tot 8 op mijn streef gewicht te zitten en gaan dan omhoog met de calorieën blijf zeker via deze manier eten.

mwah

Lekkere recepten, maar ik val er niet mee af, de recepten zijn erg veel werk.

lekker eten.

Enkele jaren gelden heb ik een maagverkleining gehad. Ben hiermee 40 kg afgevallen. Door omstandigheden helaas 12 kg bij gekomen. Het was heel moeilijk om weer in het ritme te komen van 6 eetmomenten. Met PG is dit goed gelukt. In 8 weken 7 kilo afgevallen. Het is eten is lekker en gevarieerd zonder dat je allerlei gekke dingen in huis moet halen. Mijn gezin eet gewoon mee. Ga nog even door met afvallen en daarna gewoon PG blijven volgen omdat het zo lekker gemakkelijk is.

Wat een concept!!!! Echt Heerlijk

Ik ben nu net een week begonnen in het boek, en ga ook naar de sportschool. Ik vind het geweldig,. De recepten zijn echt super lekker en je gaat eten echt waarderen. Het grappige is je bent aan het afvallen en alleen maar met eten bezig. Je hebt niet het "ik heb trek gevoel" maar ook niet het "ik zit vol gevoel" Het is echt leuk om te doen! Mega aanrader dit!!

Wij eten ons met veel plezier slank!

Gezond eten natuurlijk altijd belangrijk. Wij wilden onze eetgewoonte drastisch veranderen op een prettige en verantwoorde wijze. Gezocht en gevonden in Project Gezond, Hebben boek 1 inmiddels bijna doorgewerkt met alle heerlijke recepten en handige dagschema’s. De 4 boeken ( deel 1 en 2 plus het winterboek en het receptenboek staan op een prominente plaats in onze keuken! Een geweldige investering!

Echt top.

Makkelijk dat er weekmenu's zijn. Wel elke week uitzoeken hoeveel je kopen moet. Is voor lange tijd vol te houden.! Mijn man is na 12 weken 28 kg afgevallen en ikzelf 11 kg. Wij gaan lekker door.

Project Gezond, geen straf maar verwennerij !

Na een paar jaar low carb viel ik niet meer af, 2 weken gezond project en ik ben 2,5 kg kwijt ik heb het gevoel dat ik de hele dag door aan het eten ben en dat met heerlijke recepten . Ik ben er blij mee.

Hoezo op dieet????

Al jaren bezig, Sonja Bakker (2x veel afgevallen hoor), koolhydraatarm, door de week opletten en in het weekend mag je wat, loslaten, nu dit. Heel veel lekkere recepten, prima dagmenu's en als je eens een dag hebt waarop je je niet aan het programma houden kunt, kom je niet meteen kilo's aan! Helemaal blij met deze receptenboek met lekker eten. Dus hoezo dieet, dit is een leefstijl die wij nog jaren vol kunnen houden.

Door de variatie in het weekmenu heel goed te volgen

Door zoveel mogelijk het weekmenu te volgen (avondmaaltijd iets lastiger voor mij) ben ik nu toch 7 kg afgevallen en door de variatie elke dag is mijn suiker ook verbeterd en mijn problemen die ik al jarenlang heb met mijn darmen een stuk verbeterd. Ook de recepten uit het laatste boek zien er goed uit. Ik ben heel blij met de resultaten , afvallen en een betere gezondheid

Gewoon heerlijk

Afwisselend en lekker