Ik kook,bak en eet graag lekker. Dus voor mij .super

Ik ben 62 jaar. Mede door een oogaandoening heb ik meer dan een jaar lang niet kunnen lopen en sporten met mijn honden. De vele kilootjes kwamen er stilletjes bij. De motivatie om alweer te gaan lijnen was nihil. Mijn dochter kwam met PG. En eerlijk gezegd. Ik had er totaal geen zin in. Totdat ze me foto's stuurde van de recepten die ze volgens PG had gemaakt. Ze zagen er allemaal smakelijk uit. Het enthousiasme van mijn dochter sloeg over. De eerste 14 dagen waren gratis dus ik dacht, Wy not. Nu ruim 2 maanden later ben ik helemaal over. En 15 kg. lichter. Ik ga dus nog ff door.

Het werkt!

Lekker eten Gezond eten Gevarieerd eten Veel eten En toch afvallen Project Gezond werkt!

Heerlijk eten en toch snel afvallen

Met de lock down op 11 maart ben ik begonnen met project gezond. Was eigenlijk erg makkelijk, ik had volop de tijd om me in het project te verdiepen en het eigen te maken. Er kwam ook geen visite waarvoor ik van alles in huis moest halen. Nu heb ik dat weer langzaam opgepakt, maar de visite krijgt nu wel heerlijke hapjes maar allemaal volgens project gezond. Inmiddels ook al een heerlijk 4 gangenmenu klaargemaakt voor enthousiaste gasten. Vele mensen in mijn omgeving bezoeken inmiddels jullie site (en) of hebben al boeken aangeschaft. Vandaag 23 september ben ik al 21 kilo lichter. Ook eigenlijk al onder mijn streefgewicht. Maar met al die lekkere recepten blijft het makkelijk.

Heerlijke recepten

Ik vind de recepten/ menu's erg lekker . Wel vind ik het moeilijk om mij aan de dag menu's te houden, daar dat voor mij teveel is . Ben tot nu toe nog niet afgevallen , maar eet wel gezond.

Heerlijk lekker eten en toch afvallen

De menu's zijn heerlijk! Deze lifestyle is goed vol te houden. Het enig min punt is dat de recepten uit boek 2 en 4 niet zichtbaar zijn voor een lid die alleen de app gebruikt. De app kost 10 euro per maand, dan moet je dus eigenlijk ook de boeken a 27.50 er naast kopen. Wat heeft de app dan voor meerwaarde welke 10 euro waard is?

Geweldig! Voor mij dé perfecte manier om weer op gewicht te komen

Na mijn zwangerschap was ik flink aangekomen (82kg), omdat we 5 maand later zouden trouwen, en ik voor de zwangerschap al een jurk had gekocht, wilde ik, en moest ik flink aan de bak. Ik ben begonnen met Project Gezond boek 1, dit ging super goed, daarna boek 2 en vervolgens de app. Met de bruiloft zat ik op 66kg. Na de bruiloft ben ik doorgegaan met Project Gezond en terug gekomen op +- 60kg. Nu volg ik de menu's (met af en toe een aanpassing) nog steeds en blijf ik stabiel, eet ik lekker en gezond en zit ik goed in mijn vel! Voor mij was het de perfecte manier om gezond op gewicht te komen.

Geweldig!

heb de boeken en de app en alles is even duidelijk. Ik kan jet iedereen aanraden. Afvallen en lekker eten wat wil je nog meer.

Begonnen met deel 1 en 2 van de boeken. Dit beviel echt super goed. Heerlijke recepten, afwisselend en veel! En dan nog afvallen ook! Project gezond heeft mijn eetpatroon op een positieve en gezonde manier veranderd

Geweldig !

Ik ben super blij. Ten eerste leer ik lekker koken. Ten tweede krijg ik complimentjes dat ik zo lekker kook. En ten derde ben ik al 10 kilo afgevallen door lekker te eten.

Heerlijke recepten en ook nog afvallen!

Super programma

Je kunt dit met het hele gezin doen. Fijne recepten Mogelijkheid tot contact als je er niet uitkomt. Steun van mede leden door Facebook pagina.

Duidelijk en zeer smakelijk

Goed uit te voeren met smakelijke eenvoudige recepten

Heerlijk en afwisselend

Valt zo in de smaak dat we in onze vakantie er zo veel mogelijk met door gaan. Dat zegt genoeg. Afwisselend en alles mag gegeten worden. De menu's zijn makkelijk en ook het zoeken naar een alternatief is eenvoudig. Ik gebruik alleen de app. en op facebook komen ook regelmatig bruikbare tips van mede pg-gebruikers In deze twee maanden 10 kg afgevallen en mijn man 13 kg.

Lekker en afwisselend

Ik volg nu 6 weken PG, heb geen last meer van darmen, opgeblazen gevoel, opgezette buik. Ben ruim 5 kilo kwijt zonder dat ik ook maar een moment trek gehad heb.

Heb pg op de app. Kan gelijk zien wat ik die dag mag eten. Ook makkelijk voor de boodschappen. Doe het samen met mijn man. Is best wel een moeilijk iemand als het om afvallen gaat maar hij is al 13 kilo kwijt zonder al te veel mokken en morren en daar zitten ook drie weken vakantie in. En voor mij, hoef niet iedere dag weer te verzinnen wat gaan we nu weer eten. In een woord samen gevat fantastisch.

Een geweldige houvast met leuke en lekkere recepten!

Ik vind de recepten erg lekker! Nooit meer nadenken wat ik nu weer moet koken! De recepten nemen niet meer tijd in beslag dat dat ik doorgaans kookte. De afwisseling is erg fijn. Wel stoor ik me regelmatig op de Faceboekgroep aan mensen die voordehand liggende vragen stellen. Mensen denken niet na en er worden vragen gesteld alsof het lijkt of een kind moet gaan koken die nog nooit gekookt heeft.. Het stoort me zo erg dat ik twijfel om daarvan af te gaan. Misschien een idee om daarvoor apart een faceboekgroep aan te maken want “het elkaar stimuleren” valt op deze manier, in mijn ogen, weg doordat het voornamelijk irritatie oplevert. Ik hoef mn Facebook maar te openen of het komt alweer voorbij, en niet 1, maar meerdere achter elkaar... Ook een puntje vind ik de prijs voor de app. Die vind ik aan de hoge kant liggen en zou van mij €5 omlaag mogen.

Altijd gezonde inspiratie om lekker te koken

Ik heb het eerste boek al een paar jaar geleden gekocht en inmiddels heb ik TOP erbij. Hierdoor heb ik altijd een lekker en gezond recept bij de hand.

Lekkere recepten

Fijn dat ik niet zo na hoef te denken over wat ik ga eten. Recepten zijn heerlijk en goed te maken.

Superlekker afvallen

Ik ben nu 5 kilo kwijt in 2 maanden tijd. De recepten zijn echt superlekker( peuter en dreumes eten diner ook zonder problemen mee). Superfijn dat je niet meer hoeft na te denken wat je moet gaan eten. Ik ben groot fan

Lekker eten en toch afvallen

Zo makkelijk!

van alle dieeten die ik geprobeerd heb is deze toch echt de enige die ik kan volhouden. Resultaat gegarandeerd!

Eindelijk een nieuwe gezonde manier die col te houden is

In januari ben ik begonnen. En tussendoor heus wel wat dipjes gehad waardoor er weer een kilootje bij kwam maar inmiddels (augustus) 8 kg lichter waar ik echt heel erg blij mee ben. Ik heb niet eens het idee dat ik echt een dieet volg maar het voelt gewoon als een nieuwe manier van eten. Ik heb echt nooit honger Natuurlijk smokkel ik wel eens maar dat ligt niet aan het boek maar aan mezelf Ben ook echt heel blij met alle recepten. De kinderen zeggen dat ik in jaren niet zo lekker gekookt heb Ik ga gewoon even lekker door (de rest van mijn leven ) Heel erg bedankt voor deze fijne boeken! En natuurlijk de overzichtelijke website daar ook iedere keer weer nieuwe receptjes af te halen zijn Ook geen maagklachten meer en mijn huid voelt gladder ook dat zijn leuke bijkomstigheden

Slecht

Ik zou graag jullie willen beoordelen maar het is onmogelijk om jullie websitebezoek te openen.

Ik eet bijna alleen nog maar recepten van project gezond. Hele gezin vindt het heerlijk.

Heeeerlijk

Ik vindt project gezond en fijn dieet om te volgen heerlijke recepten heel de familie geniet ervan . Net vakantie gehad dus morgen weer 100% er tegen aan.

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk