Erg handig!

Super blij met mijn online project gezond. Je kijkt wat je gezin eet of wat je in huis hebt voor het avond eten, je zoekt online er een recept bij en je hebt gelijk een heel dagmenu er ook bij. Zo wordt afvallen wel heel makkelijk. En het is allemaal super lekker:-)

PG is over het algemeen goed te volgen.

De weekmenu’s kan ik wel volgen. Alleen sommige ingrediënten mag ik niet hebben, zoals citrusvruchten en kaneel, varkensvlees. Deze voedingsmiddelen bevorderen mijn psoriasis. Dan is er nog voeding waar ik niet van houdt zoals havermout en schaal- en schelpdieren. De recepten zijn wel lekker, maar sommige ook veel werk. Nu kan ik ze nog maken, maar als ik 11 mei weer ga werken, wordt het moeilijker de weekmenu’s te volgen, want de lunch kan ik dan niet meenemen naar mijn werk. Die zijn vaak te uitgebreid. Maar de recepten zijn wel goed en de kcal. ook. Ik ben nog niet afgevallen, maar komt nog wel. Misschien heeft u alternatieven en een advies voor mij als ik weer ga werken?

Wij komen inmiddels nu een week vanuit het boek TOP!! Ieder gerecht tot nu toe is fantastisch! Wordt er gewoon heel blij van!!

Zó veel lekkere recepten.

Het is zo moeilijk kiezen uit de over heerlijke recepten. Maar het levert wel het bewuste resultaat op.

Lekker eten en toch afvallen

Enthousiast gemaakt door mijn zusje, gebruik ik nu een half jaar de 3 kookboeken van Project Gezond een aantal keren per week. Samen met alle tips, bewegen en het gezonde verstand gebruiken in een half jaar tijd ruim 26 kilo afgevallen. Ook mijn echtgenoot is enthousiast en kookt op zondag uit de boeken. Hoop de komende zomer op lekkere recepten voor salades.

Heerlijk, genoeg, resultaat!

Project gezond past goed bij mijn eetstijl, geen gekke ingrediënten, allemaal gemakkelijk te maken (ben geen keukenprinses) en de recepten zijn heerlijk! Soms kom ik niet eens aan al mijn eet momenten puur omdat ik geen trek heb. Het is geen dieet maar een aanpassing op je levensstijl en daar zit het hem in, zo is het goed vol te houden met resultaat! Ik ben nu ruim 2 maanden bezig en 4 kilo kwijt met alleen voeding! (ik heb geen overgewicht, was alleen niet geheel tevreden met mijn gewicht) Ik vindt het fijn dat ik niet meer hoef na te denken wat we avonds moeten eten en het hele gezin smult mee. Ik kan iedereen de app aanbevelen!

Afvallen met heerlijk eten

In 1 woord geweldig..elke dag is een verwennerij..en het mooie is dat je er ook nog eens van afvalt..zowel in kilo’s maar zeker ook in centimeters..en dat zonder sporten, in de overgang en met een autoimmuunziekte van mijn schildklier..ik wil niet anders meer..

Werkt goed en is goed vol te houden

Staan een hoop recepten in die iedereen wel lust. En niet een extreem dieet. Regelmatig moment van eten. Je heb dan ook niet zo honger gevoel. We zij intussen met deel 2 bezig.

het werkt echt!

de eerste week al anderhalve kilo kwijt zonder het idee te hebben dat ik op een dieet ben. heerlijke recepten en gewoon eten. hele gezin eet mee en vinden het ook erg lekker. boek 1 heb ik en die is duidelijk meet veel informatie. een echte aanrader

Makkelijk en lekker!

Het boek is goed te gebruiken. Ontzettend lekkere recepten. Het weekmenu is goed vol te houden

Afwisselend maar erg veel vlees

Ik vind het leuk om te volgen, afwisselend en ik vind het idee dat je soms ook iets ongezonds mag eten heel goed. Anders houd je het niet vol. Het enige is dat ik geen vlees et, dat is lastig met dieet, vervangen door vleesvervangers is niet altijd heel lekker en vleesvervangers zijn niet perse gezond. Daarom zou ik graag meer echte vegetarische recepten zien. Overigens vind ik de toon van de website heel leuk, af en toe een grappige opmerking, niet te serieus

Het werkt echt super!

Het is een supergoede en gezonde manier van eten. gevarieerd en de recepten zijn gewoon erg lekker. Natuurlijk is het best wel wat werk af en toe met alles voorbereiden en vooral stug alles op de keuken weegschaal blijven leggen. Na een drukke werkdag is het als alleenstaande vader niet altijd even makkelijk om nog tijd en energie in de project gezond maaltijden te steken. Maar ik hou het nu 5 weken vol en ben 9 kilo kwijt. Dus het loont echt de moeite!

Dit is niet dieeten, dit is eten.

Wat fijn om gewoon te eten en niet te dieeten.. zo voelt het ook zeker niet. Na ruim 2 1/2 maand bezig te zijn met project gezond, ben ik heel tevreden dat er 7 1/2 kilo af is en dat terwijl ik nu meer eet dan ik ooit gedaan heb. Lekkere recepten en weekmenu's..

Lekker eten en makkelijk vol te houden

Eindelijk na heel veel diëten te hebben gedaan een dieet met heerlijk eten en ook nog eens makkelijk vol te houden.

Ik heb deel 1 en deel 2

Heerlijk om uit te komen, dikke pluim. Ik kijk nu al uit naar deel 3.

Lekker,gezond en geen honger!

Voor een paar kilo afvallen tot wat meer,het is een goed en duidelijk boek. Lekkere recepten en genoeg te eten,ik ben er heel blij mee, na twee weken twee kilo kwijt en heb bijna nooit honger! Super, voor iedereen die twijfelt, kopen en beginnen maar..op naar de zomer;)

Heerlijke recepten, leuke variaties

Afvallen of op gewicht blijven is et deze weekmenu's geen straf en heel goed te doen. Ik wil nog graag 2 kilo kwijt maar dat lukte nog niet. Dat ligt niet aan PG Maar aan mezelf. In het weekend laat ik het teveel los. In de maand april wil ik die 2 kilo er nog echt af krijgen. Een aanrader voor iedereen die af willen vallen

Top!!

Lekkere recepten, makkelijk uitvoerbaar, normale producten 👍

Lekker eten en afvallen tegelijk!

Ik vind de weekmenu’s (met boodschappenlijst) lekker overzichtelijk en toepasbaar voor het hele gezin. Geen rare exotische ingrediënten maar gewoon normaal eten. En er is goed over nagedacht, producten komen vaak op meerdere dagen in de week terug zodat je niet met halve bakjes blijft zitten. De 6 eetmomenten per dag zorgen ervoor dat je ieder moment van trek/snaaien voorblijft. Ik ben in een maand 5 kilo afgevallen, met gemak! En blijf nu prima op gewicht! PG is ook makkelijk te bereiken via de mail en ik kan genieten van de leuke en eerlijke stukje tekst die bij de recepten genoteerd staan. Een andere manier van leven door gewone mensen voor gewone mensen. O and last but not least; ik ben afgevallen terwijl ik meer dan voorheen at! 😁

Goed te doen

Het is goed te doen met wat je mag eten en het is lekker ook. Ik krijg geen zin meer in tussendoor hapjes Het bevalt me prima

Door n kennis, die steeds enthousiast haar behaalde resultaten poste op Facebook, hoorde ik van Project Gezond. Ik ging me erin verdiepen en bestel de t boek. Doorgelezen en vond t te veel "gedoe". Ook ivm mn werk. Werk in de Horeca, meestal van 11.00 tot 21.00-22.00...Inmiddels was die kennis al 23 kilo afgevallen!!! Dus toch weer de boeken bestel en kreeg de app erbij. Dat werkt t beste voor mij! De boeken uitgellend, werk met de app, na 2 mnd - 10 kilo. 😊

Lekker eten, helaas niet afvallen.

Ik ben lid geworden om af te vallen, van 1500 naar 1250 gegaan, maar er gebeurd niets. Recepten zijn lekker en gevarieerd.

Heerlijk, gezond eten waarmee ik langzaam afval.

Ik vind ( meeste) eten heerlijk. De recepten zijn eenvoudig te volgen. Doordat ik bewust ook wel eens zondig, val ik langzaam toch nog steeds af.

Super goed

Ik ben sinds 6 januari bezig met project gezond en inmiddels 12,5 kilo lichter. Het is voor mij de manier om af te vallen. Wat ik er zo fijn aan vind is dat ik zelf niet meer hoef te bedenken wat ik wel en niet mag eten. De recepten zijn lekker en zeer gevarieerd. Wanneer ik mensen te eten krijg pas ik daar mijn dag menu aan aan. Denk dat deze manier van lekker eten en toch afvallen goed vol te houden is.

Gezonder eten in een gezin met moeilijke eters

Wij zijn een gezin van 5 moeilijke eters. “ lust ik niet” hoor ik dagelijks. Ik vind koken niet leuk. Nu hoef ik nergens over na te denken, we proberen bijna alles. Wat lekker is komt onder favorieten. Dit spaart mij veel negatieve energie, tijd én we eten een stuk gezonder! Lijnen komt op de 2de plaats. En het abonnementsgeld is heel netjes. Geen woekerprijs!!

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk