Super handig met de app

Door de app heb ik steeds alles bij de hand. Wel belangrijk dag ervoor al voorbereiden anders kist het veel tijd. Facebook groep vind ik n fijne aanvulling omdat ik zo op ideeën word gebracht hoe ik kan variëren tips enz. Het kost gemiddeld wwl iets meer tijd. Maar ik eet lekker. Wel houden aan de tussendoortjes anders krijg ik honger

Steuntje in de rug

Prettig

Geweldig programma

Ik heb al meerdere pogingen gedaan met allerlei systemen, maar heb dus een klik met PG en val flink af. Vind het wel jammer dat het erg lastig is om de koelkast en het programma op één lijntje houden, dat gaat al beter maar went zelfs na ruim drie maanden nog niet. Suggesties: slimmere link met een boodschappenlijstje (die pdf is waardeloos); alternatieven voor bijv diner in de dagprogramma’s; mogelijkheid om te personaliseren (eigen werkprogramma maken, bepaalde ingrediënten mijden etc) Last but not least, vind ik het erg goedkoop dat iedereen hetzelfde menu heeft. Met z’n allen (in NL) aan de bietjes??

Heerlijke recepten

Hallo project gezond, Ik ben zo blij dat ik mij aangemeld heb voor de project gezond app. Ik gebruik het iedere dag. Plan lekkere recepten in. De laatste 3 dagen gaat het even wat minder. Emo eter.. Morgen weer de draad oppakken. Ik heb veel dieeten gevolgd, maar project gezond zie ik niet als een dieet. Ik mag de hele dag van alles eten en ook heel lekker eten. Mijn man zei, ik heb nog nooit zo gevarieerd gegeten dan de laatste maanden. Ik kookte voorheen bijna iedere week hetzelfde. Nu zoek ik lekkere recepten op en zoek ik er een lekker dagmenu bij. Ik ben super blij met project gezond. Groetjes Helga

Eindelijk afgevallen!!!

Heel prettig dat de hele week, elke dag een menu is beschreven. Voor ons altijd erg moeilijk om in de winkel de juiste goede producten te vinden. Dat is met PG eindelijk gelukt om verantwoord te eten. De menu’s zijn smakelijk en goed vol te houden.

Geweldig! Koken is weer leuk en heerlijk! Goede menu’s! Voel me fitter!

Ben vanaf begin januari bezig! Knop om en gaan! Je doel bepalen, waarom je het wilt, motiveert me om dit te vol te houden. Voel me energieker en vindt eindelijk koken weer leuk! Zo fijn dat alles wordt bedacht en je makkelijk de menu’s kunt om ruilen als dat met werken handiger is. Geen ingewikkelde recepten! Ideaal de app op je telefoon of iPad tijdens het koken. Echt een aanrader als je gezonder wilt leven!

Helemaal goed

Heerlijke recepten voor lunch en diner In een handomdraai op tafel Ook fijne eenvoudige maaltijden Genieten iedere dag En ook nog afvallen Is echt geen dieet maar heerlijk eten Pluim

Heerlijk

Heerlijke recepten , heel goed vol te houden , Mijn man eet alles met mij mee met de warme maaltijd en die vind ook bijna alles lekker. Ikzelf heb geen facebook dus mis ik ws wel het eea maar ik blijf nog ff doorgaan . Het afvallen gaat nu ff niet zo snel maar dat is omdat het in mijn hoofd niet rustig is maar ik hoop dat dat snel komt. Maar de eerste 8 kilo's zijn eraf .

Top gerechten

Het is een steuntje in de rug,val niet echt af maar kom ook niet aan. Dat is voldoende voor nu. De knop komt wel. Zijn wel heerlijke gerechten en mn man eet gewoon mee.

is heel goed

alleen zou een dagboek wel heel fijn zijn zodat ik alles op kan schrijven

Handig en duidelijk

Ik vind het programma makkelijk te volgen, ook krijg je bruikbare tips via de facebook.

Top.

Ik vind de app super, het eten heerlijk en ik val nog af ook!

Het anders eten bevalt ons heel goed, mijn man en ik doen het samen en daarbij is de app heel handig. Fijn dat ik niet elke dag weer moet verzinnen wat we eten. Door de app eten we heel afwisselend en gezond

Heerlijke recepten waar ik geleidelijk mee afval

Ik voel me al jaren te dik, maar zag er tegen op om te gaan sporten en te lijnen. Na al een paar keer iets op Facebook te hebben gelezen over Project Gezond, ging begin november 2019 bij mij de knop om. Op een ochtend stond mijn man op de weegschaal. Toen ik er ook (na jaren) op ging staan, zag ik dat ik zwaarder was dan mijn man, die een hoofd groter is en een normaal postuur heeft. Ik heb toen eerst twee weken proef gedraaid met Project Gezond en ben daarna lid geworden. En ik vind het super!! Allereerst hoef ik niet meer te denken wat ik moet eten en de meeste recepten zijn makkelijk om te maken en verrassend lekker. En als ik een keer zin heb in iets wat niet op het weekmenu staat, dan zoek je het op bij recepten en volg je die dag het bijbehorend dagmenu. En als ik een keer een verjaardag heb, dan eet ik gewoon een stukje taart en neem een hapje. Alles met beperkte mate. Gemiddeld val ik per week een halve kilo af. Ben nu al 10 kilo kwijt. Om op een gezond bmi te komen moet ik nog 7 kilo kwijt. Dat gaat me lukken! Sporten doe ik nog steeds niet, wel probeer ik wat meer te wandelen. En mijn man? Die is er ook superblij mee. Hij geniet ook van de recepten en is elke dag weer nieuwsgierig wat we die dag weer gaan eten. Het is hem al € 10,00 in de maand waard, dat ik niet vraag, wat 'moeten' we vandaag weer eten ;-). Ik kook voor 2 personen. Zelf volg ik het 1250 Caloriëndieet, dus ik eet ongeveer 1/3 deel en mijn man 2/3 deel. En ik voel me steeds fitter worden en krijg positieve reacties uit de omgeving. Al met al een super tevreden klant!

Lekker

Makkelijke recepten. Lekker en snel klaar

Fantastisch heerlijk eten,gezond.

Hoi ik ben 64 jaar, heb half oktober een 2e hartinfarct gehad moest 25 kg afvallen via mijn vrouw project Gezond gevonden ben inmiddels 10 kg kwijt het is heerlijk eten .gezond met een kleine touch van guilty pleasure, absolute aanrader site is heel.overzichtelijk en alle gerechten zijn goed te maken. Top, doorgaaaaaan

Lekkere recepten fijne dagmenu's

Fijne en gemakkelijke app

Zalig

De weekmenu's zijn echt fijn om te volgen, met zeer veel variatie. Ik ben fan!! Het is een grote hulp!

Nog nooit zo lekkker en veel gegeten en dan toch afvallen. Gewoon precies weten wat je wanneer mag eten en lust het niet dan kunnen via de variatielijst wisselen

Goed vol te houden

Ik ben nu in 4 maanden 8 kilo kwijt. Dat gaat niet snel, maar het gaat. En door alle heerlijke recepten is het goed vol te houden

Dit is het!

Het is al sinds jaar en dag een strijd met mij gewicht. Verschillende dietisten gehad, alle producten diëten gedaan en gebruikt die er zijn. Maar ik miste altijd structuur, en nu blijkt dat mijn lijf volledig in disbalans is. Hetgeen dat ik te kort kom, staat allemaal in relatie met de stofwisseling. Dankzij mijn werkgever, die de bloedtest heeft afgenomen, weet ik wat er aan schort (afwijkende schildklier waarden, giga tekort aan B12, vit.D, Magnesium, en mijn lijf is verzuurd, het kon niet meer ontspannen, enz.). Volgens de diëtiste krijg ik dit tekort niet bijgespijkert met mijn voeding. Dus heeft de arts een supplementadvies opgesteld. Hier ben ik nu sinds 3 weken mee bezig en nu hopen dat als de balans hersteld is, ik weer ga afvallen. Als ik zie wat ik, nu met deze app, allemaal eet op een dag, daar kwam ik voorheen nooit aan. Ik vind het heerlijk dat alles voor me is uitgezocht en ik alleen maar hoef te volgen. Ik blijf dit doen en ga af en toe nog naar de diëtiste als stok achter de deur. Ik ben heel tevreden en ondanks mijn disbalans blijf ik hem volhouden.

Fijn programma

Het is goed te volgen. Duidelijke beschrijvingen, heerlijke recepten.

Werkt goed.

Het zijn erg lekkere en simpel te maken recepten. Iedereen kan ze maken! Persoonlijk doe ik er niet genoeg mee, ik gebruik de recepten maar hou verder niets bij.

Lekker eten én afvallen!

Wat een fijne boeken hebben jullie op de markt gezet! Met kerst heb ik jullie laatste boek gekregen en elk weekend maken we één van de recepten. Met boek 1 en 2 ben ik zo'n 10 kilo afgevallen en ik gebruik deze nu als een soort leidraad. Maar ik kijk even goed uit naar een 4e boek ;) ga zo door!

Heerlijk

Prachtige kookboeken en heerlijke recepten.

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk