Blij mee

Heb nu twee van de vijf de boeken heeft ff geduurd hihihi gebruik er recepten uit en haal ideeen uit de menu s maar volg ze niet das toch wel wat te duur voor mij als alleenstaande met bijstandsinkomen. Hoop met der tijd de andere drie boeken ook aan te schaffen.

super blij met project gezond afvallen.

De menu's zijn makkelijk te volgen. de recepten duidelijk. en ondanks dat ik me in het weekend niet echt aan de menu's houdt val ik toch langzaam maar zeker af. binnen 3 maanden al 8 kilo kwijt.

Heerlijk eten, geen honger en toch afvallen

Twee maanden bezig, 9 kilo afgevallen en nog geen moment honger gehad. Ben zelfs koken leuk gaan vinden.

Ben zeer tevreden

Ik heb nu 3 boeken, en het gaat prima ,alleen mis ik heel erg mijn kopje soep.ik zie nergens staan of we ook zelf gemaakte soep mogen hebben .graag wou ik hier over een bericht willen ontvangen. Groetjes Annie

Erg blij met dit project.

Ik kwam het boek tegen en heb het gekocht. Met enige scepsis gestart maar na 2 dagen helemaal om. Op mijn lijf geschreven. Ik hoef niet meer zelf na te denken wat nu weer te koken. Ik volg het boek en vergeet soms de tussendoortjes. Ik val gemiddeld een pond in de week af. Precies zo als ik het wil. Het gaat natuurlijk niet iedere week goed maar ik weet dan wel waar het aan gelegen heeft. Voor mij een ideale afval methode!! Ik zal het niemand opdringen maar het zeker aanbevelen. Wat voor mij goed is is niet altijd geschikt voor iedereen.

Eindelijk!

Als tiener moest ik van mijn moeder op dieet. Het begin van vele, vele pogingen. Ik was een gezonde, Hollandse dame. Echt dik werd ik eigenlijk pas, toen ik zwanger werd van mijn oudste. De kilo's vlogen eraan, aangejaagd door hormonen. Ook bij zwangerschap 2 en 3 gebeurde dit. Ik raakte heel veel kilo's kwijt om er evenveel en vaak meer aan te komen. En toen lukte het niet meer. Hoe weinig ik ook at, ik kwam aan of bleef gelijk: eraf ging niet meer. En toen kwam Project gezond. Ik ging veel meer eten. Gevarieerd. Lekker. Veel. Geen moment trek, geen gevoel dat je niks mag. En wél? kilo's kwijt. Veel kilo's kwijt. Intussen al 25. En ik eet nog steeds heerlijk. Er mag nog meer af. En dat gaat ongetwijfeld ook lukken. Voor het eerst in jaren heb ik er weer vertrouwen in! Eindelijk!

Bijna 20 kg kwijt!

Na mijn bevalling, was het voornemen om op een gezond gewicht te komen. Omdat sporten niet mijn hobby was, begon ik met het aanpassen van mijn voeding. Project Gezond hielp enorm. De recepten waren eenvoudig, variërend en bovenal erg smakelijk! Goed vol te houden dus. Iedere week verloor ik gemiddeld 800 gram, waardoor ik nu op een gezond gewicht zit. Nog steeds pak ik de boeken er regelmatig bij om onze favoriete gerechten eruit te maken.

Veel afwisseling, heerlijke recepten.

Ik vind de dagmenu s gemakkelijk te maken, gewoon eten en niet te lang in de keuken hoeven staan. De alternatieven voor veel lekkere gerechten die te vet of te zoet zijn, zijn heel verassend. Ik val heel langzaam af, maar deze levensstijl is goed vol te houden.

fijne menu's en maakelijk vol te houden

lekker eten even wennen dat je er wat meer werk van hebt in het begin, mar als je in het ritme zit is het goed!

Heerlijk

Lekkere knapperige aardappels. Top recept. Je kan er ook nog op het laats geraspte kaas aan toevoegen, wel 30+.

GEWELDIG RESULTAAT

Door medicijn gebruik ( oa prednison) dacht ik afvallen gaat nooit lukken. Totdat ik via mijn dochter het 1 ste boek kreeg. Had altijd een hekel aan koken aan alles wat groenten is etc. Maaltijden halen was veel makkelijker. Maar vanaf dag 1 dat ik het boek had begon ik heel enthousiast te worden. Elke dag heerlijk koken veel groenten en zelfs vis eet ik nu allemaal met plezier. Inmiddels alle boeken en sinds 3 maanden ook de app. Ook is mijn BMI nu gezond en ben ik - 21 kilo lichter. Hier wordt iederéén heel blij van. Ik ga en wil nooit meer anders eten. Dit is echt zo ongelooflijk fijn. Groet Franka

Lekker eten zonder hongergevoel toch afvallen! Wie wil dat niet?

Handig de week menu's met goede uitleg. De veelheid en gevarieerdheid is prettig, soms ook wat lastig. Met name door de veelheid aan producten. Ik merk dat ik dan terugval op favorieten en die herhaal. Wat ook prima gaat.

Heel blij mee

Ik volg PG nu een maand of 2/3 ben inmiddels 8 kilo afgevallen, en eigenlijk klaar, maar ik blijf hier lekker mee doorgaan. Bijna alle maaltijden zijn heerlijk, ruim voldoende en ook nog eens leuk om te maken. Ik snap wel dat sommige zeggen dat het niet voordelig is, en dat klopt ook de eerste weken, maar ik heb nu zo onderhand alles in huis, en valt het allemaal reuze mee. Gezond eten is nu eenmaal niet het goedkoopst. Ik ga nu van de 1250kcal naar de 1800kcal, en doe ga heus af en toe een dagje zondigen. maar die uitgeschreven menu's die houden we erin. Ik maak trouwens geen gebruik van het boek, maar heb de app. zit er een keer een dagje tussen waar ik geen zin in heb, wissel ik deze gewoon met een dag van een van de andere weken. keus uit 52 weken dus dat komt altijd goed.

Erg fijn dat dagmenu startklaar is

Ik gebruik project gezond recepten, maar doe ook intermittent fasting. Mijn gewicht gaat geleidelijk omlaag maar voor mij wel haalbaar op lange termijn.

Heerlijke maaltijden

Super om op deze manier af te vallen. Heerlijk eten.

Project Gezond is in één word geweldig!

Via 2 weken proefabonnement al na 1 week besloten dat dit mijn manier is om gezond te eten en ook nog af te vallen en dus lid te worden. Ik ben 17 mei begonnen en zit nu op een gezond bmi en ben al 5,5 kg afgevallen. Mijn streef doel is om in totaal 8,5 kg af te vallen. Wat een heerlijke recepten zowel op de app als in het zomerbroek. De 1ste 2 weken wel veel mee bezig maar nu probeer ik voor een paar dagen vooruit te plannen. Vanwege mijn werk plan ik vaak zelf dagmenu's in en volg ik niet de voorgeschreven weekmenu's. De meeste dagen eten mijn man en zoon mee en zelfs hun zijn er super blij mee...niet om af te vallen ( is niet nodig)maar over de super heerlijke menu's. Sinds ik dit project gebruik heb ik veel meer energie en mijn stoelgang is eindelijk ook normaal en wat ook belangrijk is dat ik tussendoor geen trek heb.. Af en toe buig ik er van af als wij bv een dagje of meerdere dagen weg gaan maar dan let ik op dat ik niet een hele vette hap neem maar even goed geniet. Voor mijn streefgewicht moet er nog 3 kg af en in omvang ben ik al verschillende cm kwijt. Na het bereiken van mijn streefgewicht ga ik verder met Project Gezond gewoon omdat ik mij er goed bij voel en op een gezonde gevarieerde wijze kan eten. Ik ben 100% tevreden en beveel het iedereen aan. Groetjes Francien

Heel goed vol te houden

Heel erg lekkere recepten, en heel goed vol te houden, het afvallen gaat wat langzaam maar geen probleem ik wil gewoon blijven eten en dan duurt het maar wat langer

slecht

Na mijn beoordeling dat ik mij heb aangemeld voor het online programma, wel betaald heb maar niets ontvangen, heb ik het bedrag van € 9.95 inmiddels terug ontvangen op mijn rekening. Blijkbaar betekent dit dat het voor mij niet mogelijk is om deel te nemen aan het online programma maar dat is prima, heb er ook al geen behoefte meer aan. Dit neemt echter niet weg dat project gezond compleet onbereikbaar is en blijft via de normale communicatie middelen. Ik heb diverse malen geprobeerd via mail - contactformulier én telefoon contact te zoeken maar totaal geen respons. Pas op het moment dat men een slechte beoordeling krijgt zoekt men contact.

Lekker eten en toch afvallen

Door een collega nieuwsgierig geworden naar PG. Ik ben niet echt een keukenprinses en wilde het eerst 2 weken gaan proberen. We eten dingen die ik normaal gesproken nooit zou maken. Ook manlief vind het lekker. De menu's zijn gevarieerd. Inmiddels 9 kilo afgevallen.

Super tevreden met heerlijke maaltijden

Ik ben veel diverser aan het eten en ook mijn gezin eet divers. ik hou er van dat ik weet wat ik mag eten op een dag en de recepten zijn heerlijk.

Superapp met veel nieuwe smaken voor ons

Het is een goed systeem waar je alle kanten mee op kan. Wel vind ik het jammer dat hetzij prijzig is. Voor een jaar toch al weer 120 euro kwijt. Voor mensen met een kleine beurs niet te doen.

Heerlijk eten en toch afvallen.

Ben begonnen met project gezond omdat ik wilde afvallen maar ook soms niet meer wist wat te koken. Ik heb lol in het koken gekregen, eet de hele dag genoeg en val nog af ook. Mijn schildklier werkt niet meer dus het zal langzamer gaan dan normaal. Ik zit nu op een gezond BMI en ga nu voor de laatste 3 kilo's naar mijn streefgewicht van 67 kilo. Ik kom van 86,5 kilo dus het is mogelijk. Zelfs mijn schildklier medicatie is verlaagd. Ben ook blij met het variatielijstje want soms zijn er dingen die je echt niet lust. Zo blij dat PG op mijn pad is gekomen.

Lunch

Ik vind de lunch vaak niet iets om naar uit te kijken., te saai Zoals beschreven in de weekmenu's Verder lekkere recepten en goed vol te houden. 1250 cal is voor mij persoonlijk soms nog best veel eten. Afvallen, mwah het gaat, maar dat ligt aan mijzelf. Misschien als we klaar zijn met de verbouwing, ik me er wat beter op kan focussen. Dus voorlopig ben ik nog niet klaar met PG

Gezond afvallen en lekker eten

Het Project Gezond is goed te volgen. Er staat voldoende informatie in om te starten. De weekmenu's zijn overzichtelijk en de recepten zijn niet moeilijk te maken. Een dagmenu is ruim voldoende en het is ook erg lekker. Er is ook voldoende ruimte om te varieren.

Echt ontzettend lekker!

Ik heb nu de spaghetti een paar keer gemaakt en ik wil het steeds weer maken. Het is goed vullend en toch licht verteerbaar. Vandaag de aioli gemaakt... Heeeeerlijk! Ik heb het naar een aantal mensen doorgestuurd en die zeggen wat ziet dat er heerlijk en gezond uit en gaan het ook uitproberen. Mijn complimenten!

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk