Echt geweldig, gewicht verliezen door veel en lekker eten

Vanaf 19 april begonnen om de dagmenu's te volgen van PG, door middel van de app.. Zelf kiezen wat je wilt eten, je dagmenu uitkiezen en inplannen maar.. Ik eet gezond, gevarieerd en ontzettend lekker.. daarbij verlies ik ook eindelijk gewicht.. Nieuwe levenstijl gevonden die bij me past.. En mijn man? Die eet heerlijk met me mee.. Blij dat ik PG ontdekt heb

Geweldige lekkere recepten en toch afvallen

Ik ben nu bijna 3 maanden bezig en ik ben super enthousiast ook als het even niet gaat zoals ik zou willen lukt het me toch om door te zetten. Gewoon omdat het eten zo lekker is.! Dit ga ik wel heel lang volhouden.. en hopelijk haal ik dan ok mijn persoonlijke doelstelling!. Project gezond bedankt voor jullie lekkere recepten en hopelijk blijven jullie dit nog heel lang doen!

Gemakkelijke recepten en goed te doen.

De boeken en de app geeft structuur enndit werkt voor mij het beste!

Fantastisch programma

Het is nu, 6 juli 2021, exact een jaar geleden dat ik begon met "Project Gezond". Ik woog toen 125,3 kilo en kon mijn benen niet over elkaar slaan. Nu weeg ik - vanochtend gewogen - nog maar 93,1 kilo en kan normaal zitten. Om het wat indrukwekkender te zeggen ... vorig jaar moest ik nog elke dag ruim 6 zakken aardappels meeslepen. Ik voel me nu stukken beter, maak regelmatig wandelingen van 15 a 20 kilometer en fietstochten van 60 a 80 kilometer. En het meest mooie ... ik kan weer zien dat ik een jongetje ben als ik onder de douche sta. Ontzettend bedankt en we gaan door tot ik 85 kilo ben.

Wennen aan vooruit recepten bekijken

Ik ben vanmorgen gestart met week 7. Het afvallen gaat bij mij niet zo snel....misschien dat andere zaken hiervan de oorzaak zijn?? Vind het af en toe lastig hoe bepaalde gerechten bereid kunnen/moeten worden.

Zeer gevarieerd en heerlijke gerechten

Ik heb inmiddels 4 boeken. Het aanbod is zeer gevarieerd eten per dag en de diners zijn echt heerlijk.

Regelmaat is voor mij belangrijk

Om regelmatig te eten is voor mij best moeilijk, maar project gezond is voor mij een stok achter de deur. Alleen houd ik vaak ingekocht eten over wat ik later niet meer hoef te gebruiken. Maar je moet er dus wel goed mee omgaan, dit lukt nog niet altijd maar daar werk ik aan Afvallen lukt daarom ook nog niet zo goed. Maar de stimulans is er en ik ga door

Fijne ervaring

Ik vind het ideaal je hoeft niet elke keer te verzinnen wat je wil eten en het is lekker afwisselend. Alleen het afvallen gaat heel erg langzaam

Prettige manier van ‘lijnen’

Door de duidelijke en afwisselende recepten is het leuk om ‘aan de lijn’ te doen. Wel vraag ik me af of er soms niet teveel zout wordt gebruikt in de recepten ( ik gebruik zelf minder, maar vanwege gezondheid van nieren..) Maar ik ben al 6 kilo kwijt!

Geweldig!

Begin dit jaar in maart begonnen. Op dit moment 13 kilo afgevallen. Goed vol te houden ook met mijn baan in de zorg. Thuis makkelijke en lekkere recepten om te maken, ook voor meedere mensen voor thuis die mee eten. Ga hier zeker nog even mee door! :)

zes keer eten per dag geeft me meer trek .

Met de zes keer per dag eten werkt voor mij niet. Blijf trek houden , eten is wel lekker maar bevredigt niet. Vind het ook niet zo zeer geschikt voor diabetes. Weinig caloriën maar veel kolydraten. Gewicgt begonnen bij 107 nu 111.

14 Kilo in 10 weken

Ik ben zo blij en mijn gezondheid is veel beter. Nog een heel stuk te gaan maar ik viel mij al veel beter .

Heerlijke recepten, overzichtelijk

Fijne app, fantastische recepten en overzichtelijk

Prima project

Heel goedctecdoen en vol te houden met lekkere recepten!

Afvallen zonder te lijnen

Ik volg nu ongeveer 2 maanden de weekmenu’s van Project Gezond via de app. Dit is een heerlijke manier om lekker te eten en toch gewicht te verliezen. De recepten zijn makkelijk te maken, porties zijn voldoende, het hele gezin eet mee. En als je je aan het weekmenu houdt heb je op het eind van de week geen restjes ingrediënten over. De ene dag een halve mango in het ontbijt, de andere helft een dag later in een ander recept. Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker mee door. Het voelt niet als lijnen, he mag ongeveer alles eten, maar wel afgewogen hoeveelhede.

Geweldig lekker eten

Ik ben 12 april.begonnen met project gezond. Dat was voor mij het moment om de knop om te zetten. Zolang ik thuis eet gaat het prima maar moet eerlijk toegeven dat als ik bij de kinderen mee eet of uit eten ga het niet altijd makkelijk is. Daarbij waren dit de makkelijke maanden . De zomer staat voor de deur de terrassen zijn weer open, dus een biertje in het zonnetje op het terras zal af en toe wel weer gebeuren en is ook gebeurt . Daarbij komt ook de vakantie eraan dat zal gerust wel een beetje opletten zijn maar ga er ook van genieten . Met uit eten en ontbijten in het hotel. Ondanks dat heeft PG mij toch iets gebracht . Ik ben namelijk tot de dag van vandaag 11,2 kilo afgevallen . Nog lang niet genoeg maar het gaat me nu dan ook meestal makkelijk af. Ik heb nu het gevoel dat ik dit wel een tijdje vol kan houden. Ook ben ik inmiddels van 2 klachten kwijt. Geen rugklachten meer na 100 meter lopen . Laatst zelfs 16 km gelopen. En belangrijker nog mijn hartritmestoornissen lijken geminimaliseerd. . Al met al dus redelijk succesvol verhaal . Met 1 nadeel je moet voor alle recepten wel behoorlijk wat tijd in de keuken doorbrengen.

Heerlijke recepten!

Ik ben net naar de 1250 overgestapt omdat ik met de 1500 niet afviel. Kijken of het nu beter gaat

Geweldige recepten

Ik ben PG begonnen om dat het wel gemakkelijk was ivm diner met betrekking tot voedingsstoffen . Een dagmenu is helemaal gemakkelijk hoef je niet iedere dag te bedenken wat moet (mag) ik eten En als pluspunt val je er ook nog vanaf.

Die paar kilo afgevallen, maar nog fijner: niet meer nadenken over het eten!

Top programma

heerlijk

vaak maken mijn kleinkinderen vinden het ook lekker. Alleen iets minder pittig

Het afvallen gaat niet snel maar heel langzaam verlies ik toch gewicht. De recepten zijn lekker en gemakkelijk. Mijn man vindt het ook heerlijk, eindelijk eten we weer brood en aardappelen.

Heerlijk smaakvolle en gezonde gerechten

De keuze raakt bijna niet uitgeput, zoveel lekkere en gezonde recepten kan ik vinden bij Project Gezond. Het klopt altijd qua hoeveelheid, smaak en presentatie. Tot nu nog geen betere in dit segment kunnen vinden.

Ik ben al 4,5 kg afgevallen dus gaat het goed en heerlijk te eten top

Het lukt

Eindelijk iets wat werkt voor mij nadat ik van alles al had geprobeerd

We eten lekkerder dan hiervoor!

Mijn dochter en ik zijn ondertussen beiden 10 kilo kwijt (we sporten en wandelen ook veel hoor!) en hebben serieus niet het idee dat we op dieet zijn. Sterker nog, we eten lekkerder dan ooit. Bijna allemaal heerlijke en gemakkelijke recepten. Wij zij om!

Patroonstraat 1

3861RN Nijkerk