Pluspunten

Dit is echt de eerste shake wat lekker smaakt. Het is eigenlijk een alles in 1 shake. Ik moest maar 5 kilo kwijtraken en dat lukte me al een paar jaar niet. Met GoSlank is me dat in 1 maand tijd gelukt.

Pluspunten

Ik blijf maar vooruitgang boeken met Goslank. Inmiddels ben ik in mijn 8ste week en vorige week wist ik 2 kilo kwijt te raken. In totaal ben ik 15 kilo afgevallen en het bevalt me priima.

Pluspunten

Ben uiteindelijk 21 kilo van mijn gewicht verloren in 3,5 maanden tijd. Normaal gesproken houd ik een dieet nooit lang vol maar omdat je best wel veel mag is dit erg goed te doen.

Pluspunten

7 kilotjes in 3 weken tijd maar nog veel te gaan. De shakes in combinatie met veel water en gezond eten je gaat als een speer!

Pluspunten

ik gebruik goslank nu ruim 5 weken en ben bijna 9 kilo afgevallen. ik voel me prima en voel me niet hongerig ofzo. in de ochtend en middag een shake, 2 of 3 tussendoortjes en een heerlijke avondmaaltijd zijn toegestaan. in het weekend neem ik wel een wijntje hoor maar vind dat dat wel moet kunnen. ik vind het een prima manier van afvallen en ga er gewoon mee door want dit is ook de eerste keer dat dit me is gelukt in een korte tijd.

Pluspunten

Ik vind GoSlank een super dieet en zeker goed te doen...Ben 23 januari begonnen en 8,5 kilo kwijt super trots en super spul.

€100 een beetje duur voor een maandpakket maar gezien de resultaten is het het zeker wel waard.

Pluspunten

Zeer goede en eerlijke begeleiding en de shakes zijn erg lekker. Daarbuiten vind ik het fantastisch dat je 2 keer een tussendoortje en een avondmaaltijd mag eten. Mijn resultaat mag er wezen: 9 kilo in 5 weken afgevallen. Een aanrader dus.

Pluspunten

Na 9 weken ben ik 15,3 kilo afgevallen met het GoSlank dieet. Het is super goed te doen. 's Morgens en 's middags een shake, twee tussendoortjes en een avondmaaltijd volgens de richtlijnen in het boekje. Het is op deze manier echt goed vol te houden.

Pluspunten

snel afvallen goede shakes goede begeleiding makkelijk en haalbaar boekje met instructies en begeleiding snelle levering

Pluspunten

- super lekkere shakes - steun van professionals - je valt ongeveer 2 kilo af per week (ik ben 11 kilo afgevallen in 6 weken tijd) - handige shakebeker en boekje naast maandpakket - 100% natuurlijk

- ik vond 100 euro wel een beetje te duur

Pluspunten

Ik heb meerdere malen verschillende afslankproducten gebruikt in het verleden en ik moet zeggen dat Goslank toch het effectiefste is tussen allemaal. De eerste week had ik het wel een beetje lastig maar toen zag ik dat ik 3 kilo was afgevallen en dat gaf de motivatie om door te gaan. De tweede week ging veel beter. Ik voelde me echt energieker en merkte ook echt dat ik aan het afslanken was. Uiteindelijk ben ik 10 weken doorgegaan en ook 16 kilo afgevallen. Ik woog eerst 83 kilo en mijn BMI was 28,7. Met een lengte van 1.70 is dat toch echt te zwaar. Op dit moment weeg ik 67 kilo en mijn BMI is 23,2. Dit is echt een opluchting en een superprestatie voor mij.

Pluspunten

Ik ben 13 kilo afgevallen met de shakes van GoSlank.

Pluspunten

Mijn resultaat: 9,5 kilo afgevallen in 6 weken shakes zijn lekker, vooral de banaan en aardbei smaak je leert een gezonde eetpatroon aan je voelt je energiek en fit weinig hongergevoel door de shakes

€100 euro voor een maandpakket aan de dure kant

Pluspunten

Het is voor mij eigenlijk nog vroeg om een echte beoordeling te maken maar in de twee weken dat ik bezig ben met goslank ben ik 5 kilo afgevallen en dat verdient een gewoon een beoordeling! Ik ben op 8 februari begonnen met de shakes en woog op dat moment 81 kilo. Ik weeg nu 76 kilo en mijn einddoel is 70 kilo. Ik had me voorgenomen om de 11 kilo in twee maanden te verliezen maar dit gaat zo snel dat ik het in 6 weken wil bereiken nu!

Pluspunten

topproduct met een super werking! ik ben pas begonnen hoor..3 weken, maar ben nu al 7 kilo lichter! mijn buik is een stuk slanker en als het zo doorgaat dan ben ik snel klaar hoor.

Pluspunten

Goslank is echt een aanrader voor mensen die snel hun streefgewicht willen bereiken. Ik ben er 8,5 kilo mee kwijtgeraakt in 4 weken tijd. Het werkt super snel en je merkt na een aantal dagen al een verschil. De smaken vanille en banaan vond ik erg lekker en dat is ook een groot pluspunt. De eerste paar dagen zijn wennen maar daarna ga je als een raket.

Pluspunten

- Ik ben 12 kilo afgevallen in 7 weken - shakes zijn lekker - je valt echt gezond af - nauwelijks last van hongergevoel

Over GoSlank

GoSlank is de beste manier om effectief af te vallen • Al duizenden Nederlanders gingen je voor • Complete afslankshake met 25 werkzame stoffen • Bevat 46 kcal per shake • 100% natuurlijke werkstoffen