Great

Really nice bouquet matching the picture online Delivered super fast when ordered in the afternoon for the next day! Thanks!

Perfect !

De ontvanger was niet aanwezig Er werd netjes een briefje achterlaten en een mailtje naar je verstuurd Goed opgelost !

Mooie bos rozen, aanpassing geen probleem

Omdat ik meer kleuren wilde dan standaard in het boeket verwerkt zitten heb ik dat aangegeven bij de extra informatie. Dat bleek geen enkel probleem.

Ik kon een mooie bos bloemen kiezen uit uw aanbod en de ontvangster was daar zeer tevreden mee

Echt super mooi en groot

Na googlen kwam ik terecht bij jullie. Ook doordat het voor iemand in utrecht was. Zocht ik in utrecht.. Na wat twijfels toch voor jullie gekozen en zeker geen spijt van! Echt super mooi boeket. Super groot en goeie kwaliteit. Echt perfect gewoon! Super bedankt

Goed geregeld en erg fijn dat Bloemen bezorgen Utrecht een fout van mij wilde herstellen!

Zie boven

Een beetje laat bezorgd maar bezorgd!

Hard werkende mensen die tot in de avond doorwerken om hun bloemen te bezorgen.

Prachtige bloemen met een goede sevice

Voor mijn moeders verjaardag bloemen besteld en via mail kregen we netjes bericht dat de bloemen onderweg waren en daarna bezorgt. De bloemen vielen goed in de smaak en ik had een blije moeder! De volgende bos bestel ik weer bij jullie!

Helemaal volgens verwachting

- op tijd - mooie bos - goede kwaliteit -

Snelle levering met mooie bloemen

Heb het niet gezien maar de persoon die het kreeg was tevreden

Top ervaring

Top ervaring, ontvanger is zeer tevreden. Goede terugkoppeling & snell afhandeling.

Mooie ruikers...

- Een dag eerder bezorgd dan het de bedoeling was. Extra verrassend.. - frisgeurend - mooie volle bos

Vlotte levering, mooi boeket

heel mooi

goede bloemen en bezorging

mooi en goed boeket en keurig op tijd bezorgt

Betrouwbaar en kwaliteit!

Een prachtig boeket veldbloemen laten bezorgen. Een minpuntje is dat je geen melding krijgt dat het bezorgd is. Maar in de avond kreeg ik een foto van mijn ouders met een geweldig veldboeket.

Bloemen mooi, maar onduidelijke communicatie

De bloemen waren prachtig en snel bezorgd, daar tevreden over. Echter werd er in de bevestigingsmail aangegeven dat, bij geen gehoor, de bloemen bij buren afgeleverd zouden worden. In mijn situatie was er geen gehoor, en werden de bloemen mee teruggenomen (voor bezorging dag erna) in plaats van deze af te geven bij buren. Bovendien vond de ontvanger een "vaag" briefje in de brievenbus, waarop zij besloot de bloemist te bellen voor verheldering. Communicatie kan dus beter!

ideaal voor als je iemand in utrecht wilt verrassen

ideaal voor als je iemand in Utrecht wilt verassen

Goed geregeld

Netjes op tijd en de bos bloemen zag er mooi uit

uitstekende bos bloemen op juiste tijd geleverd

Ik had een bos bloemen besteld welke ik op een speciale tijd afgeleverd wilde hebben. Na de middag. Dit is keurig zo geregeld. Top!

Zelfde dag bezorgd als besteld. Mooi boeket. Super dus

mooi boeket en zeer flexibel in bezorgen

Ik had de verkeerde bezorgdatum op gegeven, 1 telefoontje en het was geregeld. Super. Boeket is in goede orde ontvangen en zag er mooi uit

Mooi boeket , perfecte bezorging

Mooie bloemen ,vers en geen onnodige hoge kosten, Zeker aan te bevelen

Bloemen bij mijn zus laten bezorgen. Mooi boeket, lekkere bonbons. Vaas was per ongeluk vergeten maar die werd de dag erna bezorgd. Goede service.

Prima geregeld

Goed geregeld mooi stuk !

Floridadreef 102

3565 AM Utrecht