klantvriendelijk

prachtig boeket opgemaakt en snel afgeleverd volgens afspraak

Volgens afspraak

Ik heb nog geen idee hoe de bos eruit zag, misschien i s dat een idee: aan de bestellers een foto van de bezorgde bloemen sturen

Mooie bloemen maar onduidelijke bezorgtijd

Online besteld en zelfde dag geleverd dus dat is top. Ik had alleen een bepaald type bloem gevraagd in het boeket (paradijsvogel bloem) en die zat niet in het boeket. Daarnaast was er geen duidelijkheid over de bezorgtijd, waardoor ik tot 1900 thuis moest wachten zonder bericht (ook bellen gaf geen uitsluitsel). Geen punt van gemaakt, mede door coronatijd maar kleine verbeterpuntjes zijn er dus wel.

Prachtboeket

Mijn dochter was heel blij verrast met dit prachtboeket. De bezorging was precies volgens afspraak.

Makkelijk, snel en met aandacht

Smorgens en boos bloemen besteld, rond de middag werd die al afgeleverd. Mooie bos met kaartje . Helemaal fijn geregeld zo

Snel en goed

Op vrijdag voor Pasen besteld en 3 uurtjes later kreeg ik al een foto via whatsapp van de ontvanger die er heel verrast en hlij mee was.

Geweldige bezorging

Makkelijk besteld en top bezorgd

Snell bezorgend, prachtig boeket!

Geweldige snelle service

Een overzichtelijke site, mooie bloemen besteld en nog de volgende dag geleverd. Top bedrijf.

Mooi en zorgvuldig

Mooie tulpen zijn er bezorgd. Ondanks de drukte nu helemaal op tijd.

Snel

Vlotte service

Prima geleverd echter enkele verwelkte bloemen

Een bos gemengde lichte rozen besteld. Ondanks de 7 dagen vers garantie waren kwamen 3 rozen al hangend binnen en waren na 3 dagen dood. De rest van rozen waren prima. Op de website een formulier ingevuld om dit aan te geven. Reactie was dat de ontvanger van de bos bloemen naar de winkel kon komen voor een passende oplossing. Hier ben ik niet op ingegaan omdat dit te veel moeite is voor de ontvanger.

Mooie bos bloemen en goed op tijd afgeleverd!

Snelle levering en mooie volle bos bloemen. Klein minpuntje was dat mijn naam van het kaartje af was gesneden bij bezorging, waardoor ontvanger moest bellen om te vragen wie ze had verstuurd. Maar los gezien daarvan was de ontvanger van er erg blij mee!

Ik ben heel erg tevreden. Een prachtig boeket is bezorgd!

Ik had een groot boeket besteld voor mijn zoon en schoondochter, allebei getroffen door het Coronavirus en een heel mooi en groot boeket met vaas is bezorgd. Prima service!

Een prachtige bos bloemen!

De ontvanger was er heel blij mee en ik was blij met de snelle bezorging!!

gewoon goed en snel

was aangegeven dat het druk was, maar toch nog heel snel en netjes bezorgd

Ik kreeg een enthousiaste reactie van de ontvanger :mijn dochter . Dan moet het wel goed zijn !

Super service!

Mooi boeket! Flexibele service... op het laatste moment moest het adres gewijzigd worden en dat kon op de dag zelf geregeld worden. Dank voor de goede service.

Prima geholpen!

Super geholpen aan de telefoon omdat ik een foutje had gemaakt via online bestellen. Dit is snel recht gezet.

Super service

Dankuwel om in deze barre tijden mijn oma een bloemetje te leveren

Mooie bos, keurig op tijd geleverd

Mooie bos en op tijd geleverd.

Snelle service, mooi boeket

De bloemen had ik s'ochtends besteld en in de middag zijn ze bezorgd. De ontvanger was tevreden over de kwaliteit van de bloemen.

Snelle bezorging, goede informatie

Heel prettig dat je voor bezorging updates krijgt en een bericht nadat bezorgd is. Zelfs in de crisis-coronatijd prima op tijd bezorgd! De bos was prachtig.

Top geregeld precies volgens afspraak

Uitstekend!

De bestelling kon ik makkelijk via internet regelen, de bezorging was volgens afspraak, en het boeket voldeed aan de verwachting. Dus zeer tevreden!

Floridadreef 102

3565 AM Utrecht