zeer goed

Besteld en in korte tijd al bezorgd ook heel lief dat de extra portokosten zijn terug gestort eerlijk gezegd heb ik dit niet gezien. Hele goede service dus.

Super service

Snelle leveringen, goed verpakt en goede producten

Super leuke webshob

Leuke dingen Alles kan op kleur gemaakt worden. Heel klant vriendelijk Snelle levering. Blij dat ik deze site hebt gevonden ga niet meer op zoek naar andere site.

Snel en netjes bezorgd

Mooie producten die snel worden bezorgd

Heel tevreden

Heel snel, goede communicatie en goede producten.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Mijn bestelling arriveerde binnen de kortste keren thuis en had een mooie kwaliteit!

Goede service!

Klant gericht en goede service. En mijn cavia' s en konijn zijn superblij met de mooie artikelen

Snelle levering en vriendelijk.

Fijne website, snelle levering en vriendelijk. Onze cavia's en konijntje zijn en er blij mee. Liggen er elke dag wel in te chillen.

Producten waren in uitstekende staat verzonden en de bestelling werd snel verzonden!

Leuke webshop

Reeds eerder hier besteld voor de vorige huisdieren, nu nieuwe beestjes, nieuwe dingen besteld. De hangmatjes vinden mijn cavia's erg leuk. Ze springen in en uit en zijn echt aan het spelen ermee. Ook het wilgentunneltje gebruiken ze veel om doorheen te scheuren of even lekker te verstoppen. Het zijn nog kleine beestjes, dus ze spelen veel. En leuk dat ze een zakje snoepjes erbij had gedaan... die vinden ze erg lekker! Bedankt!

Mooie handgemaakte spullen en snelle levering

Ik heb al een paar keer fleecedekens en peepads bij Karinas webshop gekocht. Mooie spullen. Veel keus en handgemaakt

Altijd fijne communicatie, vlotte levering en goede kwaliteit

Wederom een superleuke set voor mijn cavia's besteld bij Karina. Per mail even fijn overlegd en daarna supersnelle levering van werkelijk tè leuke chill plekjes voor mijn cavia's. Kwaliteit en afwerking keurig. Uit ervaring weet ik dat de producten ook in de wasmachine na veelvuldig wassen goed blijven. Dikke aanrader!! Karina is een topper!!

Great products super smooth service

Karina's rat products are great. We bought hammocks and a cage liner. Our three ratty girls are loving them! The prices are also very good, and the service was fast and very smooth. Will be using this shop again.

Uitstekende service en in mijn geval erg snel ik had bodembedekking matten besteld handgemaakt en daar stond 2 weken voor maar had ze met 4 of 5 dagen al in huis, erg fijne stof en de caafjes zijn er erg blij mee

Superleuke producten!

Veel erg leuke producten voor mijn cavia's, dingen die je niet in de doorsnee diernewinkel kunt vinden. Snel geleverd,spullen zien er erg mooi uit!

In overleg bijna alles mogelijk❤️

Karina gevraagd om net even een ander stofje van een item, zo geregeld. Echt top!

hartstikke leuke dingen. Mooi gemaakt.

Snelle levering, mooi gemaakte spullen. Of die malle cavia's erin willen zitten moet ik nog zien. haha

Gaat altijd goed en snel

Nooit problemen gehad met pakketten van Karina's dierenwebshop. Ook telefonische vraag met speciaal verzoek werd netjes beantwoord. Goede beschrijvingen over de kruiden, hoe vaak te geven of wanneer niet. Netjes verpakt, positief dat kruiden nu wanneer mogelijk in papieren envelop komen ipv plastic pot

Ze maakt en heeft leuke producten voor knaagdieren

Heel erg blij met de zelfgemaakte Fleece pads

Cavia spulletjes

Echt een leuke (web)winkel om caviaspulletjes te scoren

Snel verzonden, netjes verpakt, leuke handgemaakte artikelen ook!

Fantastisch produkt

Het is een fantastisch huisje. De cavia's zijn er blij mee en een supersnelle levering!

Heel tevreden

Fijne site met veel aanbod. Meerdere keren iets besteld voor mijn cavia's. De producten komen snel binnen en zijn van goede kwaliteit. Krijg er dan ook een super lief bedankje bij waar de cavia's ook heel blij mee zijn.

Perfecte service

Karina heeft een hop en flop bed op maat gemaakt voor mijn tijdelijk verlamd konijntje. Doordat zij mijn bestelling voorrang heeft gegeven kon mijn konijn na 2 dagen al gebruik maken van zijn bed. En het biedt de steun die hij nodig heeft in zijn revalidatie proces.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen