Goede ervaring

Leuke producten. Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering. Ben heel tevreden met aankoop en service.

Altijd correct en vriendelijk

Extra opmerkingen bij bestelling komt altijd een passend antwoord op. ☺️

Prima aankoop, snelle levering, degelijk verpakt, nette prijs.

super

helemaal tevreden

Snelle verzending, goede producten en ook heel verpakt bij mijn laatste bestelling. Stofrestjes als verpakkingsmateriaal (opvulling), wat bij mijn fretten dan weer heel erg in de smaak viel als extra speelmateriaal.

Duidelijke site, snelle reactie en levering.

Leuke producten voor een goede prijs. Ik had een vraag en die werd zeer snel beantwoord. Ook werd mijn bestelling snel geleverd.

Leuke slaapzakken gekocht met super mooie prints en goed uitwasbaar en lange levensduur. Mijn cavias zijn er gek op, vooral nu de kou er weer aan komt. Vooral als ze ziek zijn is het ideaal om mijn cavias warm te houden en je kan er heerlijk mee op schoot knuffelen. Laatst een houten tunnel gekocht maar daar moeten ze nog aan wennen.

Fijne dierenwebshop

Leuke producten met een snelle levering.

Super mooi werk. Onze cavia's liggen er erg graag in en onder.

Altijd weer een feestje

Karina is altijd vriendelijk, veel sneller dan je kan hopen. En de producten zijn altijd mooi en van goede kwaliteit. Heb je een eigen idee, dan maakt ze dat ook gewoon!

Super mooi cavia nestje

Echt heel mooi gemaakt. Onze cavia is er superblij mee

Goeie service Erg vriendelijk Goeie kwaliteit Wat ik zelf zo leuk vind is dat ze alles kan maken naar eigen kleur stof Ik blijf bestellen hihi

Fijne en snelle service

Snel antwoord op mijn vraag waardoor de bestelling snel geplaatst is.

Uitstekend service!

Karina's service is uitstekend en de kwaliteit van de huisjes voor de cavia's is geweldig! Ik ben ook dol op alle beschikbare cavia-printopties. De XL-slaapzak is ook een grote hit bij onze twee cavia-meisjes.

Tevreden over de service

Snelle reactie van Karina en snelle levering. Ik ben tevreden.

Ik bestel regelmatig leuke accessoires voor onze cavia’s allemaal goede kwaliteit

Top !

Snelle reactie/levering

Geweldige service

Karina is heel flexibel en heel eerlijk. Supergoed dat ze verpakkingsmateriaal hergebruikt! En heeft volgens mij echt het breedste assortiment op leuke cavia spulletjes

Enorm blij met mijn bestelling

Hier heb ik al vaker besteld en ben heel blij met de materialen! De cavia's liggen heerlijk op de hangmatjes en alles. Snel verzonden en ik bestel hier weer een volgende keer!

Altijd top

Mijn vaste adres voor alle benodigdheden voor mijn caafjes. Topproducten, goede houdbaarheid en snel en goed verpakt geleverd.

Persoonlijke aandacht die je niet meer gauw ziet hedendaags!

Duidelijk passie voor haar vak en zo dus ook haar klanten.

Geweldige producten

Ik heb laatst hier wat ratten hangmatten bestelt. en ik ben erg tevreden over de producten. Ze zijn van erg goeie kwaliteit en zien er ook super leuk uit. Ik ben tevreden en de ratten ook :)

Hele leuke artikelen voor cavia's.

Snel en correct geleverd.

Originele producten, kundig gemaakt en snelle levering

Originele producten, kundig gemaakt en snelle levering