Professioneel en snel.

Supersnelle levering, en dat zelfs net voor kerst. Produkten zijn zoals op de site omschreven.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Snelle service met leuk kerstcadeautje :)

Top service en bezorging, en een heel lekker knaagsnoepje in hartjesvorm erbij voor de Cavia's tijdens kerst!

Uitstekend voor grotere verpakkingen voer en leuke spullen voor mijn cavia's

Voor mijn cavia's bestel ik hier gezonde lekkernijen (johannesbrood en erwten vlokken) in grootverpakking (1 kg) en spullen die ze niet in winkels verkopen. Ik bestel hier af en toe. Karinas Dierenwebshop ervaar ik al prettig en heeft me nog nooit teleurgesteld. In december kregen de caafjes een extraatje mee met de bestelling: een hartvormig knaagdier koekje. Dat vonden ze erg lekker!

Artikel was niet zoals op de afbeelding op de website.

Het artikel leek niet op de afbeelding op de website

prima!

snel geleverd, mooie spullen met hele leuke stofjes, duidelijke mails over verzending etc. Prima

super services!

Karine reageert snel op mails en heeft alles snel verstuurd toen het weer op voorraad was.

Echt blij mee. Leuke spullen, supersnelle correcte levering. Kleine dingen al ingepakt. Traktatie erbij voor de dieren, kaartje voot de ontvanger echt heel leuk, voor herhaling vatbaar!

Super snelle service en te schattige dekentjes voor mijn caafjes!

Laat besteld volgende dag al een pakketje in huis. Helemaal top

Laat besteld volgende dag al een pakketje in huis. Helemaal top

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering. Goudsbloem bloemen zijn mijn konijnen gek op. Weerstandmix vinden ze ook heerlijk. Er zat een leuke traktatie bij en dat vinden ze ook heerlijk.

Prettig

X

HELEMAAL TOP!!!

Precies als omschreven, duidelijk, snel en top kwaliteit!

Super service

Super mooie spulletjes, die helemaal naar wens aan te passen zijn. Heel vriendelijk en snel gemaakt en geleverd. Al heel wat bestellingen hier gedaan. Mijn caafjes worden er erg blij van.

Snelle levering, product naar verwachting.

Cavia hangmatje besteld. Netjes in doosje geleverd, product handgemaakt, keurig afgewerkt. Heel leuk. Snelle verzending. Nog zakje caviasnoepjes cadeau gehad bij de bestelling. Top!

Snelle levering. En mooie spullen.

Helemaal tevreden

Het bestelde theemutsje ziet er super uit en werd snel geleverd. Een lief extraatje erbij was helemáál leuk toen we het pakketje openden. Bedankt en tot de volgende keer!

Meerdere keren al besteld, alles komt snel binnen en is van goeie kwaliteit. De zelfgemaakte cavia assecoires zijn super en de dames houden ervan.

Snel en fijne service

Super snel in huis en reageert snel op vragen! Zeker een aanrader. Heel erg bedankt!

Onze Beertje (cavia) krijgt dit jaar van Sinterklaas een hangmat - snelle levering, ziet er mooi en solide uit. Wat zal Beertje blij zijn!

Snel, eerlijk en juiste info

Prima geleverd eerlijke prijs

Engelberterweg 65