Nette service

Nette service en levering. Mijn dochter was er helemaal blij met de ketting. Mijn cavia's hebben veel plezier met hun thee huis.

Mijn bestelling is snel toegekomen en goed verpakt. ik zocht al superlange achter een grote halsband voor mijn hond dus ben superblij deze hier gevonden te hebben

fijn mee denkend

super snelle hulp en denkt echt mee helaas zijn 2 bakken te klein maar ik kan ze ook open laten

Top shop!

Erg leuke artikelen voor een nette prijs! En je word altijd erg netjes en snel te woord gestaan mocht dat nodig zijn. Vooral zo doorgaan! Gr Vera

Zoals altijd weer prima!

Al vaker besteld hier, en dit is een webwinkel, zoals een webwinkel moet zijn. Duidelijke info over producten, goede communicatie als dit nodig is. En snellen levering!

Top ervaring

Naar aanleiding van een vraag over handgemaakte bodembedekkinggsmat, meten een prijsopgave ontvangen. Daarna een goede communicatie via mail over kleur en verzending van de mat. De mat is zeer snel geleverd en ziet er goed uit, kwalitatief hoogwaardig.

perfect

altijd snel, zorgvuldig ingepakt en producten waar mijn konijntjes blij mee zijn.!

uitstekend, betrouwbaar

x

Geweldig!

Leuke artikelen voor en met caviaatjes

Fijn dat er snel gereageerd wordt en meegedacht over het artikel op maat

Snel, duidelijk, goed contact

Levering is snel, omschrijving is duidelijk en het contact verloopt goed. Het hangmatje en hoekhangmatje zijn geweldig. Kwaliteit is goed

Super service en snelle levering!

Ontzettend leuk assortiment, Snelle levering en antwoorden op vragen. Werd geleverd met een leuke kleine verassing erbij. Ga zeker als ik wat nodig ben voor mijn cavia's hier weer bestellen.

Betrouwbare webshop!

Snelle verzending en het gemak van achteraf betalen. Erg tevreden met mijn product!

Geweldige webwinkel

Snelle verzending en erg leuke artikelen, er was iets niet op voorraad meer en ik kreeg netjes mijn geld daar voor terug. Dank je voor het cadeautje erbij.

Geweldig!

Dit is nu de tweede keer dat ik hier bestel en ik ben super tevreden! Ik heb vorig jaar voor mijn konijn haar verjaardag cadeautjes hier gekocht en dit jaar weer, nu kreeg ik zelfs een kaartje met hartelijk gefeliciteerd erbij en een lolly voor mijn konijn. Zo lief en persoonlijk! Pluis gaat hier zeker van genieten, super bedankt!

Super leuke winkel!

Ik heb hier een hooizak besteld die redelijk snel binnen kwam. De hooizak is van goede kwaliteit en mijn cavia's zijn er heel blij mee! Enige lastige was de manier van betalen aangezien je het moet overmaken Verder ben ik er heel blij mee!

Snelle verzending

Duidelijke webshop, snelle verzending en netjes verpakt. Schattige hangmat XL voor mijn langharige cavia's. Ze durven nog niet bovenop, maar gebruiken het voorlopig alleen als schuilplaats wat natuurlijk ook prima is. Er zat nog een smakelijke verrassing bij het pakketje, bedankt!

Snelle verzending, superleuke artikelen

Erg leuke website, superleuke artikelen, snelle verzending. Ik heb er al vaker wat gekocht, is altijd goed. Ga zo door! Maar..... 1 puntje van verbetering: let voortaan wat beter op de naam van de klant! Het is niet leuk om de bestelling te ontvangen met een verkeerd geschreven naam (Marjolein met ei in plaats van Marjolijn)! Steeds meer mensen schrijven mijn naam met ei, wat mij mateloos stoort, en als een webshop dat ook al doet, vind ik dat een teken van onoplettendheid, een minpuntje voor die webshop. Voortaan wat beter opletten dus. Verder was alles perfect geregeld.

Topservice

Zeer goede service! Heel snelle reacties en goede communicatie via de mail gehad.

Mooie antiplas dekken voor de cavia's snel binnen

Goede snelle service en vriendelijke behandeling

Goede snelle service en hulp, bedankt

Prima service en betrouwbaar!!

Netjes en mooi materiaal

Voor het eerst iets besteld bij deze webshop. Wat fijne spulletjes voor onze cavia's. De schootlappen hebben hun vuurdoop gehad. Goed gelukt! Snelle levering.

Prima service en heel snel geleverd

Heel vriendelijk mee denkend heel snel geleverd

Geweldige ervaring maakt mooie spullen

Maakt mooie spullen waar mijn caviabeertjes veel plezier van hebben

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen