Netjes geholpen, beschadiging netjes gecompenseerd

Keurig geholpen

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Duidelijke website, goede kwaliteit, de handgemaakte items zijn geweldig.

Heel vriendelijk en mooie spulletjes !

Snelle verzending, vriendelijk en hele mooie spulletjes !

Mooi hangmatje, snelle levering

Mooi hangmatje en snel geleverd.

Mijn caviamatjes die ik besteld had zijn erg mooi geworden zeer tevreden klant ga zeker nog meer spullen kopen hier in de toekomst

super

mooie handgemaakte produkten, goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb pas 1 product ontvangen en kan nog geen mening geven

Het product is goed in elkaar gezet met goede stevige binnenkant vh fleece cavia huisje

Ik ben een groot fan van de handgemaakte producten voor mijn caafjes. Super leuke mandjes, slaapzakjes, tunnels, hooizakken... Ze zien er niet alleen schattig uit maar de kwaliteit is ook altijd goed.

Vlotte levering

Bestelling naar wens

Product goed te vinden op de site, prijs kwaliteit prima. Goede service .

Snel antwoord gekregen op mijn vraag en levering na 1 dag.

Super!!

Mooie producten snel en goed geleverd!

Superl leuk

Snel geleverd en ziet er erg leuk uit blij mee

Fijn bedrijf

Snelle levering en goede spullen

Superblij met de producten

Snelle levering, goede producten.

Super snel en erg leuk verpakt, caafjes erg blij weer

Zou iedereen deze webshop aanbevelen veel leuke spullen en nette snelle levering

Toppers

Mooie producten, goed geprijsd en snel geleverd. Geweldig bedankt!

Top service en top producten

Mijn cavia's zijn altijd gek op de producten

Blij met de kruiden voor mijn cavia's!

Als je cavia ineens geen brokken meer mag vanwege suikerziekte heeft Karina een ruime selectie aan kruiden. De mijne zijn dol op de gedroogde komkommers (die vind ik zelfs lekker ruiken) en de meeste (boom)blaadjes gaan er ook goed in! Ik heb elke avond weer plezier met het samenstellen van een bakje kruiden, terwijl de cavia's ongeduldig voor in hun kooi staan te wachten. Voor mijn eerste bestelling een proefpakket kruiden besteld, is een aanrader als je geen idee hebt wat je moet bestellen (met al die keus). Ook even telefonisch contact gehad met Karina omdat mijn diabetes cavia niet alles mag hebben (denk bijvoorbeeld aan zoet fruit en wortels). Daar hebben ze bij het maken van een proefpakket kruiden aardig goed rekening mee gehouden. Aanrader!

Tevreden!

Goed product, goede communicaties verzending.

Ik bestel al jaren bij Karina's dierenwebshop

Onze 11 cavia's en 2 konijnen hebben zoveel plezier van de slaap- en eetbare producten van deze winkel. Alles wordt snel geleverd en de keuze is enorm groot. De hangmatjes voor aan de tralies worden dagelijks door alle cavia's gebruikt, ze genieten er echt van om in/op te slapen.

Hooi zakjes voor Cavias

Mooi stevig en snelle levering.

Wat een ontzettend leuke website

Dit is voor de echte cavia liefhebber, of als je een cadeautje zoekt voor een cavia liefhebber de beste plek!

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen