Zeer snel verstuurd

Producten zijn zoals verwacht en werden zeer snel verstuurd. Via mail goed op de hoogte gehouden

Onwijs leuk!

Wat een super leuke spullen voor mijn cavia's. En snelle service! Vriendelijk bedankt!!

Wauw

Wij kochten een hangmatje. Onze cavia ging er na enige aarzeling in. Echter na een aantal keer proberen met aanraking. Ligt meneer er heerlijk in te slapen. De print is mooi, beugels zijn netjes gevouwen. Product ziet er netjes afgewerkt uit.

Mooie materialen, de tweede levering kwalitatief iets minder

Ik heb een half jaar geleden een hangmatje voor de cavia's besteld. Ze zijn er gek op! Daarom nog drie hangmatjes besteld. Van de nieuwe hangmatjes zijn er echter twee die heel makkelijk losgaan van de tralies. Ik denk dat dit komt doordat de ophanghaakjes veel korter zijn. Nu moet ik dus iets verzinnen om te zorgen dat de matjes beter blijven hangen...

Alles wederom in orde.

Mooie webwinkel knaagdieren

Theemuts op bestelling laten maken , nette en snelle communicatie via mail . Theemuts zag er mooi uit . Het verzenden had wel iets sneller gekund verder geen minpuntjes

Supersnelle en correcte levering

Bedankt voor de supersnelle en correcte levering. Superleuke caviaspulletjes voor cavia liefhebbers.

Snelle levering, niet duur

Een hangmatje met ophangsysteem besteld. Het werd snel geleverd. Was niet duur. De maat was wat krapjes voor mijn caafjes, gelukkig had ik niet de kleinste gekozen. Prachtige stofjes! Heel veel cavia-prints

Aanrader

Leuke spulletjes en wat lekkers voor mijn konijn gekocht. De communicatie is goed en de verzending was zeer snel. Super!

Ik heb het als super goed ervaren weer nooit problemen gehad ik ben er erg blij mee en er zat ook super leuk kaartje bij ik zou iedereen aanraden om naar deze website te gaan

Snelle levering. Vind de printjes echt super leuk en de Cavia's hebben echt plezier van alles.

Snel, eerlijk

Snelle reactie op vragen, snelle kevering komt afspraken na. TOP

Keurige en goede afhandeling van de mooie producten!

Zie boven.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Behulpzaam, duidelijk en snel! Super!

Snelle levering en afhandeling. Mooie prijs kwaliteit.

Fijne producten snelle levering

Vooral de kruiden en snoepjes

Leuke spullen, vragen vriendelijk beantwoord en snel opgestuurd :)

Zeer tevreden, ook de cavia's zijn in hun nopjes. Goede degelijke kwaliteit. Hippe stofjes

voldoet aan de verwachting

Antiplas deken xl werkt goed, de deken is netjes afgewerkt, afbeelding naar waarheid. De deken was keurig verpakt en binnen de verwachte tijd in huis.

SUPER

Hele snelle levering en mooie producten!

Leuke shop!

Veel keus in producten en snelle levering.

Top!!

Producten zijn altijd zoals verwacht. Mijn caafjes zijn een groot fan van de handgemaakte spullen (en ik ook, want het ziet er allemaal super schattig uit).

Al vaker hier het één en ander besteld voor mijn cavia's. Snelle levering en product ziet er goed uit. Mijn cavia's zijn er blij mee!

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen