Onze caafjes zijn er gek mee!

De bestelling heb ik snel ontvangen. Het was goed en netjes verpakt. Wat me ook opviel dat een papieren versie van opvulling werd gebruikt i.p.v. plastic. Vond ik top! Het zag er allemaal netjes uit en heb het hangmatje direct aan de houten staander vastgemaakt. De caafjes zijn er gek op! Als ons nieuwe verblijf t.z.t. af is, zullen we er nog een aantal bestellen als ons groepje ook groter word.

Goede kwaliteit en niet duur!!!

Goede kwaliteit en niet duur

Een leuke betrouwbare internetwinkel

Hele leuke spulletjes voor knaagdieren, eerlijke prijzen.

Leuk assortiment. Snel geleverd en goed verpakt.

heel snel en goed

Helemaal super

Snelle levering ondanks dat het net voor de feestdagen was. Leuk eetbaar presentje erbij voor de Cavia's. Ze zijn vooral dol op de theemuts.

Snel geleverd maar erg verhogen metaal

Super leuke hangmatjes met ophangbeugel besteld. Kon er maar een ophangen omdat de ander helemaal verbogen was doordat het veel te strak in de doos zat. Gelukkig had ik zelf nog een oude liggen. Snel geleverd

Great stuff :)

Thanks to Karinas Dierenwebshop my guinea pig's are more happy.

Snel en netjes

De bestelling was snel en netjes verzorgt. Had alles vlot in huis. De site werkt prima, makkelijk bestellen en betalen.

Duidelijk, komen afspraken na

Na bestelling contact met ons opgenomen om bezorgkosten te kunnen besparen. Geen problemen vanaf bestelling tot en met levering.

Volledig naar wens

Mooie kaarten die op verzoek via brievenbuspost zijn verzonden.

De kortingscode zou niet juist zijn, maar direct daarna volgde een excuus. Was foutief ingevoerd door hen. Ook kreeg ik de tip om direct een tweede bestelling te doen zodat er maar 1 keer porto betaald hoefde te worden.

Super snelle levering!

Leuke items, snel verzonden, veel keus

Dit is de tweede keer dat ik iets besteld heb. Er is veel keus uit leuke items en het word snel verzonden. De cavia's en ik zijn ontzettend blij met de spullen.

Uitstekend. Goede service, snelle verzending en goed verpakt. Perfect

Heldere communicatie en zeer snelle service!

Er wordt door Karina meegedacht als iets niet in de webshop te vinden is. Producten zien er keurig uit! Zeer tevreden!

Top service!

Duidelijke site, snelle afhandeling en prima producten. Wij keren zeker terug als klant.

Superleuke producten

Ik was op zoek naar een aparte agenda die ook nog genoeg notitie ruimte bood Die heb ik hier gevonden en de agenda werd ook nog snel verzonden door vriendelijk personeel

Product naar wens en tijdig geleverd.

ervaring is goed

Geweldige webshop!

Ik heb hier een aantal hele leuke en unieke artikelen met cavia's erop gekocht. Duidelijke website, snelle verzending, netjes verpakt (in een hergebruikte doos i.v.m. het milieu). Ik vind deze webshop een hele leuke ontdekking!

Goede service.

Nog nooit eerder op deze webshop besteld, maar ga dat waarschijnlijk in de toekomst wel vaker doen. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje verzonden wordt, wat ik erg prettig vind. En het allerbelangrijkste: de cavia's zijn blij met hun huisje!

hele leuke artikelen

Echt leuke dingen voor een gift of om zelf te houden. Perfekt verpakt.

Snelle levering en zeer leuke spulletjes voor onze favoriete knaagdieren

Sneller levering, leuke spulletjes voor alle knaagdieren en zeker niet duur!

Snelle levering en goed verzorgd mooie producten

Goede levering mooie producten met zorg pakketje ingepakt zat een kleine verrassing bij :)

Mooi product, snelle levering

Mooi product en een snelle levering

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen