Snelle levering, goede producten

Verschillende producten besteld en de volgende dag meteen ontvangen. Hele snelle levering en netjes ingepakt. Zelf een extraatje gekregen bij de bestelling.

Goede producten en snel in huis!

Goede producten voor konijnen en snel in huis!

Goed product (hangmatje katoen).

Leuke producten en snel in huis. Goede service!

Helemaal top!

Leuke spullen,makkelijke site en snelle leverering.

Snelle reactie gekregen op mijn vraag, de goede kleur hangmat voor mijn cavia's werden probleemloos gemaakt en snel verzonden. Erg tevreden met de service!

niet helemaal tevreden

Bestellen ging prima, ontvangst ook, maar helaas zijn de bedjes veel te klein voor mijn cavia's. Ik houd het dan voorlopig nog maar bij het oude.

Snelle levering, alles heel duidelijk en netjes verpakt, echt een aanrader.

Fijne site Goede producten Snelle verzending

Fantastisch!

Snelle levering en mooi product!

Goede producten, lange tht, snelle levering

Goede producten, lange tht, snelle levering! Goed dat je aan recycling doet door gebruikte dozen te gebruiken! Top!

Mijn bestelling werd dezelfde dag geleverd en de leverkosten zoals beloofd meteen terug gestort. Vriendelijke service en goede kwaliteit.

Mooie producten, snel verzonden!

Mooie producten, snel verzonden!

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Ruim assortiment, goed geprijsd en snelle verwerking.

Snelle levering, product volgens omschrijving

Na de bestelling vrijwel direct een correctie factuur gekregen ivm brievenbuspost ipv pakketpost. Artikel (hangmatje) is van goede kwaliteit maar het is wel lastig om de beugels op de juiste manier te buigen, uitleg is prima maar je hebt veel kracht nodig.

Snel en leuk aanbod

Snelle levering en erg goed verpakt. Ontzettend leuk aanbod aan handgemaakte vrolijke hangmatjes en huisjes voor knaagdieren. De cavia's waren meteen blij met de hangmat

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Blije cavia's

Goede kwaliteit tunnels en lekkere snacks

Goed geinformeerd en alles net op tijdje verstuurd

Ik heb een goede ervaring opgedaan. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en alles was op tijd binnen.

Super snelle levering en geweldige mooie producten. Ben zeer te vreden!

Alles keurig netjes binnen gekregen.

Prachtige producten , snel en netjes geleverd

2 leuke hangmatjes en antiplas deken besteld. Producten zien er goed uit. T was netjes verpakt en er zat zelfs een klein zakje met wat lekkers voor de cavia bij.

Een heel mooi bedrijf

Super service en een snelle levering

Goede en vlotte afwikkeling van de bestelling!

Overzichtelijke site, Filters mogen iets meer verfijnd zodat je nog sneller kan zoeken. Brede collectie en snelle afwikkeling bestelling, snel in huis en mooi produkt.

mooi artikel

Ik had iets besteld wat keurig is verpakt en verzonden en vriendelijke communicatie

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen