Snelle levering, en de hangmat ziet er goed uit, mijn cavia's liggen er al regelmatig in.

Snelle levering. En goeden spullen. Had een huisje besteld. Mijn cavia vind het heerlijk.

Klantvriendelijkheid top, verzending top, kwaliteit van de artikelen top

Helemaal goed en de cavia’s zijn gelukkig!

perfect

Gezellige site, leuke spulletjes.

Uitstekende service, goed telefonisch bereikbaar.

Zeker een aanrader

Netjes verzonden en voldoet aan de verwachting. Nog wat lekkers voor de cavia's erbij ingepakt. Leuk gebaar!

geweldig!

snelle respons op mijn telefoontje. volgende dag bestelling al in huis. produkten van goede kwaliteit. dik tevreden....

Leuke gevarieerde webshop

Leuke handgemaakte artikelen, daar houd ik van. Je betaalt er wel wat voor, maar dat is nu eenmaal zo met handwerk. Verpakking goed en bezorging verliep vlekkeloos.

Snelle levering super

Goed en snelle verzending

Goed en snelle verzending, Goed verpakt, perfect

Mooie producten voor goede prijs en snelle levering.

Zeer goede ervaring. Kwalitatief goede producten tegen een goede prijs. Echt top!

Eerst aankoop, direct uitstekende service

Ik heb hier voor het eerst een aankoop gedaan en heb direct een uitstekende service mogen ervaren. Op mijn vraag betreffende de voorraad van een product werd snel gereageerd. Pas na bestellen, zag ik dat ik met een iets grotere bestelling geen verzendkosten zou hoeven te betalen. Na een mailtje mocht ik de bestelling alsnog aanvullen om op het minimumbedrag te komen. Ook dit was dus top-service. Jammer dat de producten van Rosewood als gevolg van de Brexit niet meer in Nederland geleverd worden. Hier kan Karinas Dierenwebshop helaas niets aan doen. Dat ligt bij Rosewood.

Goede kwaliteit en snelle levering. Dankjewel!

Bij Karinas dierenwebshop ben je gegarandeerd van kwaliteit en een snelle levering.

Snelle levering en per ongeluk zat er een verkeerd product in. Meteen de volgende dag werd het juiste product verzonden. Zeker een aanrader om er te bestellen

helemaal top

Heel snelle levering en het product is helemaal leuk

Erg goed

Snelle levering en leuke producten voor een goede prijs

Gewoon goed.

Ik heb al vaker wat besteld en ben gewoon heel tevreden. De levering is snel en de kwaliteit is goed. Tevreden caafjes en dus tevreden baasje.

De haak waar je hangmatje aan zit verschuift steeds in de tuin hierdoor wil mijn cavia er niet in

Doet niet wat beloofd is.

Ik had een schild besteld wat met brievenbus post verstuurd kon worden. Ik had voor pakket post betaald. Er werd voorgesteld om brievenbus post ervan te maken en er zou geld worden teruggestort. Dat is tot vandaag de dag nog niet gebeurd. Doe dan geen beloftes.

Echt super!

Zeer klantvriendelijk; snelle reactie op vragen en supersnelle levering! Kon niet beter, ben helemaal tevreden!

Leuke spulle., klantvriendelijk en snel

Blijft een feest om bij Karina spullen voor de cavia's te kopen. Zeker de hangmatjes en de zelfgemaakte spullen. En bij elke bestelling eenkleurig cadeautje voor de cavia's.

Wat een leuke winkel

Leuke artikelen, snelle levering.

Mooie stof goede maat,vrolijk

Onze cavia’s zijn helemaal blij met de hooizak. De maat is prima en de cavia’s kunnen er goed bij

Snelle levering en een mooi product.

Een snelle levering en mooie praktische hoesjes voor de koel schijven voor onze konijntjes.

Altijd goed advies en snelle service

Zie boven

Engelberterweg 65