Bestelling voldoet aan mijn verwachting!

Ik ga vaker bestellen!

Geweldig!

Heel blij met de producten die ik heb besteld. Mijn cavia's vinden het geweldig. Ik zal zeker meer gaan bestellen. Ook een groot pluspunt is dat je je bestelling binnen hebt in een of twee dagen.

Al meerdere keren besteld bij deze shop, superleuk assortiment voor cavialiefhebbers. De bestellingen worden vlot bezorgd en de eventueel teveel betaalde verzendkosten worden meteen teruggestort. Ja, ik koop hier graag.

Fijn contact en snel geleverd

Via Facebook kwam ik Karina tegen. Ik wilde graag een kussen voor mijn konijn. Het kussen was super snel geleverd, ben er erg blij mee!

Leuke fleece voor cavia's

Ik heb al een aantal keren wat bestellingen geplaatst. Mijn cavia's zijn steeds heel blij met hun fleece spullen en met snackjes zoals ewrten vloken. Maar ik moet wel eerlijk zijn er bij zeggen dat de fleece niet altijd even netjes is afgewerkt. Zodra mijn cavia's dit door hebben gaan ze de tunnels kapot maken. Bij de tunnels met extra versteveging komt altijd na een aantal keer wassen de plastic eruit. Ondanks niet centrifugeren. Tunnels zijn dan nog wel bruikbaar maar blijven niet open staan. Toch zal ik hier blijven kopen omdat het mijn cavia's echt zo blij maakt dat ze er van gaan popcornen.

Toppie

Snelle levering en ziet er erg mooi uit.

Geweldige service

Geweldige service. Had een vraag gemaild en kreeg zelfde dag nog een reactie. Heel fijn contact gehad en daarna werd mijn cageliner snel gemaakt en bezorgd. Stond op de website twee weken, maar binnen een dag was die gemaakt en zelfde week nog bij mij.

uitstekende kwaliteit

vaker besteld altijd snel en keurig geleverd. veel kennis van cavias en konijnen bij vragen over snacks eerlijk antwoord. tot de volgende bestelling

Mooi spul en vlot geleverd

Prima! Zeer snel in huis en mooi spul .

Goede kwaliteit

Fijne communicatie en makkelijk custom bestellen

Super leuke stofjes en huisjes

Voor onze drie cavia dames, anti sociaal lasdekens en 3 huisjes met een sofa gekocht. Ze zijn er helemaal weg van. Door de hooizakken plassen ze ook niet telkens door hun hooi heen. Leuke stofjes, leuke huisjes. Gewoon helemaal top. Onze dames liggen vaak heerlijk te relaxen, In de huisjes, wij gebruiken de anti Plasdekens voor om de kussentjes uit de huisjes te doen zo worden de kussentjes niet nat en hoeven we alleen maar de anti plas dekens te wassen! Dit werkt perfect!

Hele goede kwaliteit

Alleen de reiskosten kan wel wat lager hoor €5,00 €6,00 is goed

Ik ben zeer tevreden over de goede service, snelle levering, en de producten. Mijn ratjes zijn er blij mee.

Hele leuke en mooi gemaakte producten

Voor de cavia’s een tunneltje, hangmat en voorzak besteld. De artikelen zijn heel mooi gemaakt en met fijne stoffen. Snel en negjes ingepakt geleverd.

Snelle vriendelijke service met mooie kwalitatieve spullen.

SUPER

Altijd zo mooi spul voor de cavia's

Prima service!

Mijn bodembedekking werkt perfect! Hele prettige communicatie over precieze maten van het hok.

Blije cavia's

De hangmatjes die we hebben besteld vallen zeer in de smaak bij onze cavia's. Ze zijn lekker breed en hebben leuke stofjes. Ook zijn ze stevig genoeg. De bestelling werd snel geleverd.

Mooi bord. Snelle levering

Duidelijke site, prima prijs. Snelle verzending

Amazing

Karina is sweet, caring and so friendly, i ordered from her shop for the 1st time and the quality of her made products is outstanding, very much worth it and my young rats all love it. Will certainly buy from again. Thanks Karina

Uitmuntend

Kan niet beter

Super goede service!

Ik ben enorm blij met de op maat gemaakte peepads! En super snel verzonden!

Cavia matje snel geleverd

Ik had een xl cavia matje besteld. Het ziet er netjes uit en werd snel geleverd. Er zat ook nog een attentie bij

snelle service , mooie produkten

alles netjes verpakt.

TOP!

Producten zijn volgens verwachting en goede service. Echt iemand die met passie een webshop heeft!

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen