Filtre

Redelijk

Ik vind het hangertje en de inscriptie nogal klein.

Super blij

Mijn ring was al snel binnen gekomen En hij pas precies, ik ben super blij met deze ring weer een mooie herinnering erbij

Goed en snel

Prima, alleen bij het adres van diegene voor wie het kado bestemd was stond mijn eigen naam en niet dat van mijn vriendin. Dit kreeg ik niet veranderd. Track and trace vergeten aan te klikken en kon niet zien dat het bezorgd was

Perfecte service en heel snel. Mooie prijs kwaliteit verhouding.

Niets op aan te merken!

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle duidelijke en vriendelijke service! Kortom, niets op aan te merken!

Snel en mooi

Mooie hanger, precies als verwacht. Snelle levering.

Perfect!

Mooi product, snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Super snel En veel mooier in het echt als op de foto. Hartstikke bedank we zijn er super blij mee.

Precies wat ik hoopte

Dank je wel, heel blij mee. Mooie kwaliteit.

Alles klopte, ook mijn aanpassing, na het toezenden van de gravure per email, werd foutloos verwerkt. Toezending keurig op tijd

Super.

Super mooi medalion geworden. Ik had de ketting zelf verkeerd gemeten en dus verkeerd besteld. Dit naar een belletje super netjes opgelost.

Ketting

Ketting is verkleurt hoort niet

Mooi kado

Snelle levering, kind blij

Helemaal super en ook nog mooi ingepakt

Fijne klantenservice

Een bestelling gedaan waarbij ik iets afwijkends wilde. Prima geholpen en snelle levering.

Snel geleverd en naar volle tevredenheid

De plaatjes beschadigen erg snel

Na een avond de armbandjes gedragen te hebben waren de plaatjes al beschadigd.. ook de armband sluitingen zijn niet echt van kwaliteit en gaan snel stuk. En ben je dus je armband verloren..

Super goed ‘

Mooie ketting besteld , snelle Levering en ben er super blij mee!

Een hele prettige ervaring

Wij hebben een paar hangers met vingerafdruk laten maken en de communicatie hierover was erg fijn. Je krijgt netjes een voorbeeld hoe het eruit komt te zien. Super!

Leuke ketting voor mijn dochter

De ketting is mooi. Snel geleverd en in een leuk doosje

Erg tevreden en snelle levering

Het plaatje wat ik had besteld was iets dunner dan ik had verwacht, maar desalniettemin tevreden over de snelheid en kwaliteit.

Mooi en snel geleverd

Snelle levering van een uitstekend product

Ik betaalde iets extra om mijn bestelling op tijd te ontvangen. Het product was precies zoals op de site afgebeeld. Daarbij was de bestelling verpakt in een mooi doosje. Pre was ook dat het brievenbuspost was zodat je er net voor thuis hoeft te blijven .

Super snel en mooi geleverd

Alles is top gegaan,snel en een mooie kinderketting geleverd gekregen.

310 Opaal

Dordrecht 3316 LE