De door mij bestelde ketting was prachtig, mooi gegraveerd, van uitstekende kwaliteit en heel mooi verpakt. Ook nog eens sneller geleverd dan ik had verwacht. Mijn complimenten voor deze webshop!

Voor mijn dochter een hangertje besteld van een hoefijzer&paardenhoofd waar haar naam in staat gegraveerd. In een woord prachtig! Echt heel erg mooi en heel erg blij mee. Mooi verpakt en redelijk snel met de post aangekomen. Heel erg bedankt. Mijn dochter zal blij verrast zijn.

Snelle reactie op klacht

Ik heb tot op heden mijn bestelling niet ontvangen. Wel vind ik dat jullie snel reageren op een klacht

Dat ik goed geholpen ben

Super gaaf echt top service

Goeie kwaliteit sieraden en snel bezorg. Echt dik te vreden.

Heel mooi

Snelle levering.

Slechte bezorging

Slechte bezorging

Gewoon heel goed

Mooi sieraad en netjes in een doosje

Slechte armband

Slechte kwaliteit armband. Bij mij worden hij helemaal zwart. Ik draag hem nu een maand maar het is niet meer om aan te zien

Snel geleverd en mooi hangertje

Mooi sieraad ontvangen

Dit is mijn eerste bestelling en meteen goed. Geweldig, hoe mooi hij gegraveerd is. En de breedte van de ring past precies bij de persoon voor wie hij bestemd is.

Snelle levering en ketting voldoet aan omschrijving. Niks op aan te merken!

Ok maar kon beter

Vlot en snel geleverd maar ziet er toch net iets minder mooi uit dan op de website. Ik ga het wel dragen :)

Supermooi en goed verpakt

Helemaal blij met het resultaat!

Goed tevreden! Klantenservice zeer netjes! Er moest nog wat aangepast worden aan de bestelling en dit kon allemaal zonder problemen! Eindresultaat ook heel netjes! Top!

Snelle levering en prachtig sieraad

Mooie kwaliteit ketting en snelle levering

super

Mijn nicht was er heel blij mee en op tijd geleverd .

Goed en mooi product

Ziet er mooi en goed uit. Goede kwaliteit. Naamketting snel geleverd. Had wel optie snel verzenden gekozen.

Ik ben blij dat het teveel betaalde teruggestort is,goede service,groet ria veldkamp

Prachtig

Wij hebben een vingerafdruk hanger laten maken en deze is prachtig. Wat vooral heel goed is, dat is dat wij van tevoren een voorbeeld toegezonden kregen via de mail en wij daar zelf een akkoord voor konden geven. Geweldig gedaan. 10+

Alles perfect gegaan

Het is goed geregeld en alles maar wens

In een woord goed.

geweldig

snel vriendelijk en begripvol.

Top product en snelle levering

Voldoende

Snelle levering. Hij zag er prachtig uit. Ik vond alleen de letters wel heel erg klein. Die hadden wel een slagje groter gekunnen. Zoals op het voorbeeld

Opaal 310

3316 LE Dordrecht