Hele goede service, vriendelijke mensen,wilde een hanger maar bij het een vond ik dit niet mooi,bij het andere vond ik weer iets anders niet goed, ze hebben verschillende proef ontwerpen gemaakt,ondanks mijn veranderingen iedere keer bleven ze vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor heel erg bedankt! En nu heb ik een hanger helemaal naar wens..

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Geweldige ervaring

Ik heb veel contact gehad omdat ik het een niet mooi vond het andere net niet goed genoeg . Maar bleven vriendelijk en correct en ze hebben een topservice. Ben super blij met het eindresultaat . Bedankt!!

Mooi cadeau

Nvt

Mooie sieraden

Snel geleverd volgens bestelling.

Super mooie ketting gekocht als kado. Korte levertijd en goede kwaliteit. Dankjulliewel!

Lachwekkend

Had een ketting van 35 cm besteld met een naam voor mijn 8 jarige dochter. We ontvingen iets zo groot als een poppen abandje met een mini naampje. Gelijk alles retour gedaan.

Geen klagen!

Geen klagen!

Fijn dat je niet zelf de afdruk erop moet passen. Ook de mail met voorbeelden is prettig dan kun je je eigen feedback geven. Kortom ik ben héél tevreden.

Is uitstekend

HEEL BLIJ MEE..... Had iets besteld, maar mijn keuze was gewijzigd. Helemaal zonder problemen, met goed communiceren hebben ze mijn volle keuze gemaakt en snel opgestuurd. ECHT EEN AANRADER

Is uitstekend

Mooi product en goed geprijsd

Armbandjes te dun

Ik heb nu voor de derde keer een armbandje gekocht maar telkens breekt get armbandje door midden wat ik erg jammer vind en dat voor 39.95 voor zilver. Vind fit erg jammer misschien de armbandjes Iers dikker maken Gr.mieke schuurmans.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht