Erg goed.

Vriendelijk en behulpzaam personeel en een prachtig sierraad gekregen.

ZEER Ontevreden

Bestelling ruim van te voren geplaats maar biet ontvangen. Paar keer gebeld en dit aangegeven maar ik moest wachten. Uiteindelijk toch niet ontvangen en dus heb ik nu niet de cadeau die ik wens te hebben. Zeer zeer ontevreden.

Snel en goed

De armband is precies zoals verwacht en was supersnel geleverd. Heel tevreden.

Ik koop vaker bij jullie. Altijd kwalitatief goed product. Snelle levering.

Goede service & snelle levering

Goede service, nog even contact gehad ivm het goed doorkomen van de naam en teken, heel snel antwoord gehad en mijn bestelling had ik heel snel in huis. Super mooi gegraveerd. Top ervaring!

Armband besteld, ziet er super mooi uit, zijn er erg blij mee! Bedankt

Keurig gedaan en mooie hanger

Mooie hanger namen er netjes in gegraveerd

Mooie sieraden

Tweede keer er wat besteld. Mooie sieraden en goede bezorging. Ik ben er tevreden over en os voor herhaling vatbaar.

heel goed bedrijf

Een prima bedrijf,toppie en een goede service

Super mooi armbandje besteld voor mijn moeder

Mooi armbandje gekocht binnen een paar dagen al in huis en super mooi geworden

Super en snel binnen

Snel binnen en ziet super uit

Binnen 4 dagen geleverd! En erg mooi!

zeer goede service

Voor mijn kleinkinderen twee kettinkjes besteld met hanger met naam en datum . Na een weekje kwamen ze aan en zagen er prima uit.

een aanrader voor iedereen.

allereerst betrouwbare website! zeer vriendelijk en professioneel personeel. uitstekende service, snelle levering, en mooie betaalbare produkten! ik zou er zo weer bestellen. echte aanrader.

Goede kwaliteit

Mooie ketting. Mijn zoon is er erg blij mee..

Vlot en correct

Zeer goede ervaring met mijn bestelling en zeer vlotte levering thuis.

Mooie ketting

Mooi klavertje 4, namen zijn minder zichtbaar, maar wel een sieraad

Mooi sieraad, best snel geleverd

Mijn sieraad zag er helemaal naar mijn wens uit. Netjes verpakt, snelle levering. Voor een goede prijs.

mooi en snel

handige site, mooi en snel geleverd

geweldig

zeer snellle levrering en ketting was heel goed verpakt

Prachtig juweel

Zoals verwacht. Snelle verzending en correcte levering

Snel

Wat ik had besteld kwam binnen de dagen al binnen wat er voor stond het was een snelle levering

Perfect!

Mijn bestelling ging veel sneller dan verwacht.

Snelle levering, matige kwaliteit

Prima website, intuïtief en wat je zoekt is gemakkelijk gevonden. Bestellen ging ook gemakkelijk en het personaliseren van een communie sieraad is een leuke aanvulling. Communicatie na bestellen is ook perfect. Je krijgt netjes mails over dat de bestelling ontvangen is, vervolgens dat ze het gaan vervaardigen en hoe lang dat ongeveer duurt. Daarna dat het is verzonden en hoe lang dat ongeveer duurt. Ons sieraad was binnen een week binnen. Absoluut fijn! Helaas is het sieraad zelf van dusdanige kwaliteit dat je het gemakkelijk kan buigen. En omdat het een kindersieraad is kan je dus al voorspellen dat het zo kapot zal zijn. Het is een dun flumsig kruisje, wat er verder knap uitziet en netjes gegraveerd is. De ketting die we erbij besteld hebben is ook prima. Het kruisje zelf is helaas ondermaats. Ik zou dit alleen aanbevelen aan mensen die hele rustige kinderen hebben, of die het kruisje ergens bewaren tot een latere leeftijd bijvoorbeeld.

Mijn dochter wilde graag een hanger met vingerafdruk van opa, hij is zo mooi geworden echt top dank je wel

Opaal 310

3316 LE Dordrecht