Oorbellen zijn helaas superdun en blijven letterlijk overal aan vasthangen

Al eerder aankopen gedaan zoals de 14 karaats gouden dubbele/2 naamketting. Hier is me vrouw nog altijd superblij mee en ook echt goede kwaliteit en werd ook veel seller gemaakt en geleerd dan verwacht. Dus kortom super. Daarom dot jaar voor valentine 14 l Karaats gouden letter oorbellen besteld zonder twijfel. Maar helaas heel erg tegen gevallen Oorbellen sluiten lastig letters blijven echt steeds halen aan sjaals kleding haar en noem maar op. En zelfs omdat de oorbellen lastig sluiten al buiten een letter gevallen.gelukkig terug gevonden. Zou een betere kwaliteit oorbel moeten zijn want zijn echt super super fun.

Klantvriendelijk

Heel goed. Volgens beloftes

Ziet er heel mooi uit. Kadootje voor mn dochter.die is er heel blij mee.

Goeie kwaliteit

Snelle service En goeie kwaliteit

zeer slecht ze laten je extra betalen voor het produceren van een sieraad

beste mensen let op dit bedrijf laat je extra betalen voor de dienst van een versnelde levering en productie tijd. maar je product is na 1,5 week nog niet verzonden of geproduceerd dit terwijl ze adverteren met een termijn van 3 a 5 werkdagen. als je dan de bestelling wilt annuleren sturen ze daar geen bevestiging over, en doen erg vaag over hoe en waneer er wordt terug betaald ook dit duurt nu al ruim 5 werkdagen. als je dan belt zijn de mensen die je te woord staan nog eens onbeschoft ook. aanraden nee kijk liever verder naar een webwinkel die wel betrouwbaar is.

Prachtig werk geleverd en werd binnen 3 dagen gestuurd.

Het bestelde binnen de termijn naar tevredenheid ontvangen.

Overzichtelijke website met aantrekkelijke prijzen. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Communicatie over bestelling is goed. Je bestelling wordt keurig verpakt binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Fijne webshop voor naamkettingen?

Ik had een ketting besteld op naam met snelle levering. Het was binnen de tijd binnengekomen en ondertussen via de mail te horen gekregen hoe ver mijn bestelling was. Ketting zag er mooi uit en de kwaliteit zag er ook goed uit. Qua prijs en kwaliteit was het top. Zeker een aanrader!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snelle en nette levering Zeer mooie kwaliteit, erg blij met het resultaat Namen heel mooi gegraveerd

Super snel dank je wel

Goede service en snelle levering

Het hangertje was snel in huis. Helaas was het steentje van het hangertje gevallen, maar deze is zeer snel weer gerepareerd. Zeer tevreden over de snelle service.

Mooi product, scherpe prijs, goede communicatie, snelle verwerking. Knap!

Buiten het feit dat ik erg blij ben met mijn nieuwe gepersonaliseerde ketting ben ik ook onder de indruk van hoe snel het proces is verlopen. Ik kreeg mijn ketting binnen slechts enkele dagen thuis. Super content met deze service. En de ketting is top. Helemaal naar wens

Goede kwaliteit en snelle levering tevreden met mijn bestelling

Jammer

Een ketting besteld als cadeau voor mijn zus. Helaas bleek bij het openmaken van het pakketje dat er allemaal krassen op het naamplaatje zaten. Deze nog weg proberen te poetsen, maar dit is niet gelukt. Erg jammer..

Snelle service, mooie bewerking. Zeer tevreden.

Alles was perfect

Mijn ervaring is dat alles heel netjes en snel geleverd wordt en dat er ook snel gereageerd wordt als je iets vraagt en heel mijn bestelling was netjes verpakt ik raad het iedereen aan om hier te bestellen

goede service, was erg snel binnen

Mooie sieraden.

Mooie sieraden, snelle levering en sieraden met inscriptie zijn mooi uitgevoerd.

Tevreden

Snelle levering goed product

Super top!

Hele fijne website voor leuke betaalbare artikelen. Woensdags besteld,stond bij 8-9 dagen levertijd,maar het was er al met 3 dagen! Raad het zeker aan.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht