Verkleurd & beschadigd, bizar!
“Vriendschapsringen” besteld, deze gebruiken mijn man en ik als trouw ringen (zilver). Na een maand dragen, allebei erg verkleurd en vol met beschadigingen. Wij doen niks geks met de ringen, en het verkleuren is echt bizar. (Ik zit zelfs thuis vanwege zwangerschap en doe niks geks waardoor de ring zó snel kan beschadigen / verkleuren) Klacht via de mail gedaan, krijg als reactie dat ik de ringen maar even moet gaan poetsen omdat het verkleurd door zweet/schoonmaakmiddelen etc. (Na een maand :S, ze zijn niet goed). De beschadigingen en verkleuringen worden tevens wel beaamd via de mail want ik had foto’s mee gestuurd. Verder geen passende oplossing en er wordt verder niet op mails gereageerd. Heel fijn, nu kunnen mijn man en ik alsnog opzoek naar nieuwe trouwringen pfffff! Dit had iets bijzonders moeten zijn. Nooit nooit nooit meer bij names4ever.
Achteraf deze recensies lezende besef ik mij dat ik dit eerder moet doen. Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem. Zeer zeer zeer slecht!