Mijn bestelling werd bezorgd binnen de aangegeven tijd. Ik heb een armband besteld en deze is van een goede kwaliteit en ziet er prachtig en netjes afgewerkt uit. Ik zal deze site zeker aanraden bij vrienden,kennissen en familie

Super snel

Houden zich aan hun woord met bestelling en super snel met leveren

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Zeer fijne webshop waarbij het gemakkelijk is om een keuze te kunnen maken.

Top service! Mooi resaultaat !!

Top service! Mooi resaultaat !! Klantvriendelijke medewerkers !! Zeker een 100 voor Names4ever.

Mooi product erg mooi gegraveerd,leuk verpakt helemaal top.

Precies wat ik verwachtte. Snel geleverd en niet duur

Besteld voor onze dochter

Ze is er superblij mee , alleen blijf haar haar er in vast zitten als ze het draagt

Geweldige hanger en snelle levering

Geweldige hanger gevonden voor mezelf omtrent de geboorte van onze dochter. Echte aanrader mocht je iets speciaals zoeken en een snelle levering!

Kettinkje besteld. Hele mooie goede kwaliteit. Keurig verpakt in een mooi geschenkdoosje. Ik kon het zo aan de jarige geven. En die was er super blij mee. Dus, helemaal top!

Goeie ervaring. Al 2x besteld en goede producten voor een goede prijs en snelle levering

Bestelling snel en als mooi kado ontvangen in een veilige verzend verpakking. Gaan zeker vaker bestellen hier.

Prachtige communieketting en zeer snelle service

Dinsdagavond (21.00u) besteld en zaterdag communieketting (met spoedlevering) mogen ontvangen! Echt super mooi sieraad. Top service! Echt een aanrader.

zeer snelle service en mooi sieraad

Zeer goede service en snelle levering, de ketting met hangertje zag er super netjes en goed uit, hier is echt aandacht aan besteed, mijn schoondochter was er heel blij mee, in 1 woord: TOP

Prachtig

De ketting met 2 namen ziet er exact zo uit als op t plaatje. De namen zijn mooi geschreven en heel duidelijk. Ook de ketting is prima

Mooie naamketting

Mooie naam ketting, snelle bezorging. Leuke verpakking. Alleen vind ik persoonlijk de hoofdletter M van model Jennifer te groot in verhoiding met de andere letters. Zou de volgende keer niet voor een hoofdletter kiezen bij dit type letter.

Bezorgd op de aangeduide datum, goede service en goede kwaliteit, ben zeer tevreden

Mooie sieraden

Fijne ervaring

Ruime keus

6 verschillende zilveren bedeltjes besteld en van naam laten voorzien. Kwamen sneller dan beschreven. Zien er prachtig uit. Heel blij mee.

top top

moest wat ruilen dat ging supper gauw antwoord

Goede ervaring

Mooi sieraad en een snelle levering.

Snel en eerder dan afgesproken termijn geleverd.

Rete goeie service en kwaliteit

Echt goede service binnen enkele dagen in huis

Dik tevreden en snel geleverd, top

Na een bestelling geplaatst te hebben wat tegenviel qua grootte van letters hebben ze dit prima opgelost en kosteloos een nieuwe opgestuurd. Niks anders dan lof!

Geweldige snelle service

Pas geleden een prachtige naamketting besteld bij jullie. De ketting was mooier dan ik had verwacht. De ketting was ook sneller geleverd dan dat er aangegeven stond en keurig verpakt. In het vervolg bestellen we bij jullie.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht