Mooie ringen met vingerafdruk besteld. Er werd om een bevestiging van het ontwerp gevraagd voordat de ring daadwerkelijk gemaakt werd. De mail daarover was verwarrend door de titel van de mail. Contact gehad met de klantenservice en zeer snel en goed geholpen. Prijzige ringen, ben benieuwd of we er lang plezier van hebben. Wel een aanrader!!
Ik kan niks oordelen als mijn bestelling er nog niet is. Ruim op tijd besteld nu heeft mijn zoon geen cado op zijn verjaardag .
Beste Nonia, bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u nog steeds geen bestelling ontvangen heeft. Zou u ons willen mailen naar [email protected] met uw ordernummer? Dan kunnen we de bestelling inzien en u verder helpen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Was super blij om zo vlot mijn mooie hartje met namen van mijn kids te ontvangen, helaas na een paar dagen zijn er al zware strepen in die er niet meer uit gaan :( is dus al heel lelijk erdoor. Echt het geld dus niet waard, was eerste keer en ook laatste keer bij jullie
Beste Sarah, bedankt voor uw recensie. Wat jammer dat u teleurgesteld bent in het sieraad. Zou u ons alstublieft willen mailen naar [email protected] met uw ordernummer en een foto van het sieraad? We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Mijn ervaring van dit product was van goede kwaliteit.. En de verzending was ook snel.. Ben er superblij mee! Zal er zeer zeker weer iets gaan bestellen
In een paar stappen een mooie zilveren armband besteld voor mijn vrouw. Was redelijk laat met bestellen maar ondanks netjes aangekondigde kans op leveringsvertraging door COVID, netjes binnen 2 dagen binnen. Frequente communicatie per mail na bestelling. Overzichtelijk site waardoor bestellen snel en makkelijk verliep. Kom zeker nog een keer terug, aanrader!
Mijn dochter was heel aangenaam verrast als ze haar armbandje zag ze vond het heel mooi
Duidelijke website, voor de inscriptie ook makkelijke instructies en mooi werk geleverd.
Ik kan de gegraveerde namen amper lezen, maar je hebt al een vergrootglas nodig. Ik heb dit op 1 mei besteld voor moederdag op 10 mei. Armband is pas op 14 mei aangekomen, maar jammer. Dus geen 5 dagen zoals er staat vermeld
Beste Carine, bedankt voor uw review. Wat jammer dat u teleurgesteld bent in het sieraad. Zou u ons willen mailen met een foto en het ordernummer naar [email protected]? We zullen dan sowieso de betaalde verzendkosten terug storten. Helaas hadden zowel wijzelf als de post het met moederdag ivm de huidige situatie enorm druk gekregen. Hierdoor werd het soms lastig binnen 5 werkdagen te leveren. Dit is inmiddels ook aangepast op onze website. Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Ketting met hanger besteld. Deze was sneller geleverd dan verwacht. Hanger is mooi en netjes gegraveerd. Ik ben heel tevreden met mijn ketting.
Goede service, goed contact. Levering / bezorging volgens afspraak. Een aanbeveling. Sorry ivm foute * beoordeling. Nu hersteld. Vriendelijke groeten. Jan.
Beste Jan, bedankt voor uw review! In uw recensie staat dat u ons aanbeveelt echter heeft u ons een 3 gegeven. Klopt dit? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Originele beoordeling
Hanger met foto gekocht als moederdagcadeau. Het verwerken van de foto in de hanger werd nog even ter beoordeling voorgelegd. Keurig! De hanger werd ruim op tijd geleverd en ziet er prima uit.
Hele snelle service speciaal in deze drukke tijd!!! Was nog op tijd voor moederdag hele blije kinderen!!
Betrouwbaar. Zeker aan te bevelen
Snelle levering, keurig verpakt én het belangrijkste: een mooi product. Ik ben er super blij mee.
Slechte ervaring, heel erg boos dat ze geen sluiting eraan hebben gedaan terwijl het voor Moederdag was.
Beste Joy, bedankt voor uw review. Wat teleurstellend dat de armband geleverd is zonder sluiting. Helaas is dit in de moederdag drukte over het hoofd gezien. We hebben inmiddels contact met u opgenomen met een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Voor n mooi sieraad en n goede prijs en service moet je naar names4ever gaan op de website
Ziet er super uit en sneller geleverd dan verwacht.
Goede verkoper en heel mooi product. Goed en mooi verpakt.
Ziet er mooi uit en ketting met hanger was op tijd voor Moederdag binnen.
Jammer dat het oog aan de hangertjes zo klein is. Ik heb er grotere ogen aan moeten laten zetten, omdat de ketting er niet door paste.
Ziet er mooi uit alleen jammer dat de graveerde letters haast niet te lezen zijn erg klein
Ik heb op 20-4 een bestelling gedaan voor moederdag. Inmiddels is de bestelling van 250 euro nog niet binnen. Als ik bel geven ze aan dat het komt door de Post NL welke druk is. Dat kan ik begrijpen, maar als ik elders dingen bestel zijn ze binnen 3 dgn binnen. Ergens is het pakket blijven hangen... kreeg tot 3x toe een track en trace code en nu blijft hij aangeven bezorgtijd onbekend. Ik vind het veel geld wat in omloop is en ze blijven maar zeggen geduld. Daar gaat mijn Moederdag cadeau. Inmiddels al wat anders geregeld.
Beste Sonja, bedankt voor uw review. We snappen dat deze situatie uitermate teleurstellend was. Helaas hadden we met moederdag veel problemen en vertragingen bij de post. Wij kunnen officieel pas na twee weken een onderzoek starten bij Post NL. We hebben verschillende malen met Post NL gebeld en zij vertelde ons elke keer dat we meer geduld moesten hebben en dat het pakketje nog bezorgd kon worden. Dit was ook het enigste dat wij aan u konden laten weten. Uiteindelijk heeft Post NL ons laten weten het pakket kwijt te zijn geraakt. Inmiddels hebben wij dit met u kunnen oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Names4ever
Mooi gedaan, goede afstemming en keurig op tijd bezorgd!!
Was lang op zoek voor een bepaalde hanger en hier gevonden Op woensdag besteld en op zaterdag ontvangen