Mooie hanger en snel geleverd.

Dit is nu de 2de keer dat ik wat heb besteld, En ben super blij👍👍

kwaliteit van het armbandje valt erg tegen, lijkt wel nepzilver

kwaliteit van het armbandje valt erg tegen, lijkt wel nepzilver

Geweldig mooi hangertje

Ik had een zilveren eendje besteld. Op de site stond dat het eendje geschikt was voor een naam en daaronder een datum maar ik wilde de namen van mijn kleinzoons er op hebben. Dit heeft Names4ever gedaan en het is echt schitterend mooi geworden. Perfect. Wat zal ik het zilveren eendje met trots dragen!

Mooi afgewerkt kettingen met vingerafdruk. Het dat de overleden persoon dicht bij ons is. Geweldig.

De ketting was een cadeautje voor mijn moeder, waar de namen van haar 4 kinderen op staan. Het is een heel mooi afgewerkt product en ze is er super blij mee!!

FANTASTISCH

Professioneel bedrijf, goed contact.....Het product was precies zo als ik het wilde

Super mooi

Super mooi maar spijtig dat de ketting niet langer is...

Kwaliteit prijs verhouding ideaal

Ziet eruit zoals beschreven. Perfect in verhouding met prijs

Goede service, mooie producten

Ik twijfelde wat voor ontwerp ik wilde, heb tot twee keer toe mijn ontwerp veranderd en kreeg netjes iedere keer een voorbeeld te zien. Daar doen ze niet moeilijk over. Binnen enkele dagen was het al klaar en netjes verpakt in leuk doosje. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Zeer tevreden.

Heel blij met mijn aankoop.

Heel blij met mijn aankoop en de snelle service en levering.

Geweldige service

Mijn dochtertje 8 jaar had gespaard voor een naam ketting. Bestaande uit 2 hartjes voor haar behaar bff Deze is een week later tijdens de gym ,Uit het kantoor van de leraar verdwenen Gemaild of ik ook een enkele hartje kon kopen. Kreeg gelijk reactie dat mijn dochter er 1 op hun kosten terug zou krijgen . Deze lag twee dagen later in de brievenbus. Ze was helemaal Door het dolle heen, super bedankt 🙏

De ring maten zijn twijfelend

De ring maten die bij de ring stonden zijn twijfelde dus je moet dan maar inschatten welke ring je moet nemen

uitstekend!

Armband met hanger besteld, zijn erg mooi en voldoen aan verwachting en de levering was sneller dan verwacht.

Slechte service

Slechte service, in de voorwaarden staat dat je bedenktijd hebt maar als je een sieraad besteld met 1 letter is deze al ‘persoonlijk’ voor je ‘gemaakt’ dus kan het niet. Je ziet maar een voorbeeld van 1 letter en een andere letter kan je niet van te voren als voorbeeld zien.

Uitstekende service

We hadden een hangertje met hartjes met de namen van de kleinkinderen. Toen er nog een kleinkind bij kwam hebben we contact gezocht met Names4ever en zijn we perfect geholpen. Voor een kleine extra bijdrage hebben we een nieuw hangertje ontvangen met alle namen er op, Grote klasse!!

Goede en hele snelle levering bedankt dochterlief is er blij mee

Zeer mooie hanger

Zeer mooie fijne hanger toegestuurd gekregen met 4 namen in gegraveerd. Ik wou al een tijd iets met de namen van ons gezin. Ben er heel tevreden mee.

Snelle levering en mooi product. Je krijgt echt een cadeautje.

Goede ervaring

Mooi ,ik draag het met trots.

Ik ben er erg blij mee ,met het klavertje vier met de namen van mijn kleinkinderen. De namen zijn wel kleinder dan verwacht.

Snelle en goede levering

Mooi resultaat en goede service

Ik belde de klantenservice voor openingstijd en er werd al opgenomen. Ik wilde een wijziging in de gravure doorgeven. Dit kon en het uiteindelijke resultaat is erg mooi. Ook de levering was snel.

Tevreden

Alles prima in orde. Snelle en vriendelijke reacties op emails!

Sneller dan verwacht

Ik ben blij met de ring en ze hebben precies gedaan wat ik vroeg, maar het is niet zoals op de afbeelding van de website. Ik heb een zwarte ring besteld, maar de tekst is NIET zo wit als in het voorbeeld! Het kleurcontrast is veel minder sterk.

prachtig

item besteld, bij dochter laten afleveren, ze was er zeer blij mee

Heel mooi

Mijn schoonzus was heel er blij met de vingerafdruk hanger met ketting.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht