Mooi en snel

Precies wat ik verwachtte. Geboorte hangertje van ons zoontje(2j) wel al bijna maar altijd al zoiets willen hebben maar vond niet iets naar mijn smaak en betaalbaar. Nu 2de keer besteld voor mijn partner hij wilde ons zoontje en mijn naam.

Wisselend!

Helaas betaald voor verzendkosten zodat het eerder binnen was en mijn vriend en ik de ringen samen konden ontvangen uitpakken en bekijken. En het duurde alsnog 2 weken voordat die binnen was. Ondanks dat kerst en oud/nieuw in die weken zat, vind ik dat alsnog nog wel asociaal. Ik betaal voor eerdere levering, zodat wij het samen uit kunnen pakken(ik was bij hem en ging 2 januari weer na huis), komt het pas 4 januari binnen. Als het niet kan eerder leveren ivm kerst en oud/nieuw, waarvoor je dan wel verzendkosten betaald, hoor je dat neem ik aan op de site te vermelden of niet als optie erbij te zetten!! Daarin tegen wel erg tevreden over de ringen en zijn ze zeker heel erg mooi en mooi gegraveerd ook!

Hele goede ervaring

Snel is huis mooi afgewerkt erg tevreden over de klantenservice. Zeer tevreden

Mooie ring en goede kwaliteit Lettertype is heel duidelijk zichtbaar

Goede service, mooi product

Hele fijne goede service, maar nog belangrijker. Het graveren is super mooi gedaan!

Ik vond het netjes dat ze een ontwerp hadden gestuurd met wat wij erin gegraveerd wilde hebben! Het eindrestultaat is ook super mooi! Mijn vader was super blij met de ring, met de vingerafdruk van zijn overleden moeder erin.

wel goed

dit armbandje ziet er goed uit. in 2017 babyvoetje met geboorte steentjes bestel zag er mooi uit helaas na 1 jaar was ik bij 1 al het steentne kwijt.

Geweldig transparant

Hangertje uitgezocht en erbij geschreven of het ook mogelijk was de gravure in een schuin lettertype te krijgen. Dit verzoek zag ik ook terug op de orderbevestiging. Héél transparant : je wordt voortdurend op de hoogte gehouden. Ondanks feestdagen super snelle levering. Prachtige hanger mét schuin lettertype!! Super mooi. Aan te bevelen hier te bestellen!!

Mooie ketting voor mijn vrouw was ondanks de feestdagen binnen een week binnen top bedrijf

Duurt lang

Ik heb mijn ketting midden december besteld en het is nu begin januari. Ik vind dat het wel een beetje lang duurt.

mooie sieraden en snelle levering

Met aardig en zeer leuk personeel contact gehad omdat ik niet zeker was van de te downloaden bestanden, hierdoor had ik mijn bestelling vrij laat definitief verzonden. Toch was alles binnen de afgesproken tijd in huis, terwijl het precies voor de feestdagen was. Ook fijn dat er even een voorbeeld gestuurd wordt hoe het eruit komt te zien. Echt mooie sieraden, veel waar voor je geld! Mijn kinderen zijn er erg blij mee.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze, goede kwaliteit, prettig geprijsd!

Zeer mooi

Snel geleverd en mooie ketting

Top weer

Mooie ring besteld met vingerafdruk en naam van m'n zoontje. Weer mooi afgewerkt en best snel geleverd. Eerst een voorbeeld gekregen of je het ermee eens bent, goeie service. Dit was m'n 2e bestelling, blijft een aanrader :)

had gevraagd voor titanium, kreeg er geen antwoord op. vriendin is allergisch voor zilver. kan de ke

had ook gevraagd voor een spoedbestelling, ook extra betaald, toch 1 week moeten wachten.

Wij hadden een ketting besteld voor onze moeder met de namen van haar kids en klein kids.. Snel bezorging gekozen en binnen 3 dagen had ik de ketting al binnen. Super mooie ketting

goede site

Prachtige ketting heel blij mee.

Top sieraden snel geleverd, vakwerk

2 vriendschapsringen besteld. Snel geleverd en super mooi. Kwaliteit en prijs zijn zeer goed.

fantastisch

een emotioneel hangertje laten maken.super snel binnen.en omdat ik niet zo handig ben met computers en de kortingscode niet had ingevuld toch nog 10 procent retour gekregen.super bedankt.groeten mirella

Goede service, ook erg snel binnen!

Heb een hele goede ervaring!

Super goed mooi en snel binnen

Het een super mooi en goed bedrijf ga volgende keer zekker weer doen

Nog steeds niets ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn hanger

Mooie ketting

Super mooi gegraffeerd. Netjes en snel verzonden. Zeer blij mee