Perfect! Vriendelijke en goede service! En ondanks kerstdrukte supersnel in huis!

Bijna onwaarschijnlijk snel geregeld, gemaakt en in huis! Ook heel behulpzaam mee gedacht over het ontwerp en de mogelijkheden. Goed geholpen! En dus super snel de volgende dag al, in huis!

Top produkt

Mooi product om te zien

Lekker snel, zelfs tijdens de kerstdrukte

Prima verlopen, resultaat ook mooi. Alleen was het wat minder dat de bestelling van meer dan 400 euro een dag in de buitenbrievenbus lag. Maar dat is meer een ding van post.nl denk ik.

Heel erg goed en toen we het ontvingen zag het er prachtig uit. Helaas zat er een klein krasje naast de vingerafdruk maar kon het direct terug sturen zodat ze het konden weg poetsen.

Super mooi

Ketting met infinity teken besteld met 2 namen erin, echt mooier dan verwacht! Je namelijk nooit weet hoe het graveren uitpakt! Top gedaan!

Super behulpzaam en alles is mogelijk

Snelle levering ondanks persoonlijke aanpassing

Prima, goed verpakt en snel

Snelle levering en goed verpakt

Snelle en correcte levering

Mooie hanger besteld voor oma met de namen van alle kleinkinderen er op. Prachtig kerstcadeau.

Snelle levering, in mooi doosje. Mooie garnering ♡

Snelle levering. Artikel prima voor elkaar.

Prima en snel geleverd

Mooi product en goed kwaliteit

Goede snelle mooie artikelen

Ik dacht laat ik mijn dochters en vrouw verrassen, was eigenlijk te laat voor kerst maar het kado was toch op tijd. Complimenten hiervoor, binnen 2 dagen geleverd.

mooi sieraad

snel geleverd

bijzonder mooi sieraad en perfekte , snelle behandeling

zeer snelle levering ; uitstekend en snel contact klantenservice ; bijzonder sieraad ; verzorgde levering ; dikke pluim!

Top mooi product

Top mooi product snel geleverd heb niets dan lof.

Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ondanks dat ik erg laat was met bestellen kwam mijn bestelling netjes voor kerst binnen! We hadden het niet verwacht wegens alle drukte maar toch maakte Names4ever hun afspraak waar! Bestelde producten zijn mooier dan we hadden verwacht gezien de snelle levering en service. Mooie prijzen , nog mooiere sieraden en lieve vriendelijke behulpzame mensen. Zeker een aanrader !!!!

Top, goede opvolging. Eerlijk en rechtuit.

Vele vragen gesteld, allen even vriendelijk beantwoord. Het pakketje op de afgesproken datum ontvangen. Na ontvangst en betaling alle vragen even vriendelijk blijven beantwoorden. Fijn winkelen zo!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Armband is mooi, gravure ook. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Mooie aparte sieraden

Had al een ketting besteld nu weer dus ben er erg blij mee

Prima kwaliteit.

Keurig op tijd geleverd en product zoals verwacht.

Voor het eerst een hangertje van babyvoetjes in goud besteld mooi gegraveerd ben er erg blij mee mooi cadeau neem hem mee naar Londen als cadeau .Hartelijk dank TT

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie sieraden zeker een aanrader

Mooi product en snelle levering

De vingerafdruk op het hartje is mooi vormgegeven, maar had wat mij betreft iets dieper gegrafeerd mogen worden! Met meer reliëf!

Prima klantverwachting gemanaged. Het product voldoet aan de verwachting.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht