Goede communicatie, snelle levering en een fantastisch product!!!

Al een hele lange tijd naar leuke graveerplaatjes gezocht met konijnen erop. En bij jullie meerdere opties te krijgen. Snelle levering en goede/snelle communicatie en het resultaat is geweldig. Dus van deze konijnengek een "dank jullie wel". Ik ben er ontzettend blij mee.

mooie artikelen voor een hele scherpe prijs

........Was naar iets speciaals aan het zoeken op het internet voor mijn vriendin. Kwam op de website van Names4ever.nl Zocht wat subtiel en niet opvallend moest zijn ,toen vond ik dat met die ene letter aan een hangertje erg leuk. Iets wat je niet gauw tegen komt. Vond dat je het kinderlijk eenvoudig kon bestellen zonder moeilijke website en zeer overzichtelijk. Verder een snelle levering, kwam sneller dan ik had durven dromen. Dus zal ik zeggen laat vooral de website ongemoeid zo verder.........

Mooie producten en snelle levering

Goeie kwaliteit en mooie geleverd in een mooi doosje dus leuk om cadeau te doen

Ik had het zilveren hart met geboortesteen besteld. Bij het invullen van de datum perongeluk verkeerde datum ingevuld, kreeg naderhand een mail met de vraagof deze wel klopte, deze is na mail cantact aangepast. De hanger was iets groter dan ik verwacht had, maar zeker niet minder tevreden over. Was erg snel bezorgd. Op zaterdag besteld en op woensdag al in huis.

Goede service en uitvoering

Product snel gekregen en was ook zoals de productomschrijving was. Om en om een hele goede ervaring

Het was zo als beschreven

Goed quality

Superieur 😍😍😍😍😍😍

Gewoon een geweldige site met mooie spullen die ook mooi blijven

Heb er zelf 2 keer een sieraad gekocht waarvan ik 1 letter fout op had geschreven, mijn fout dat was Jammer ,maar de servers waren uitstekend Een dikke 10 hier voor

Super mooi !

Een ketting besteld met een plaatje met 2 namen erin ! ( speciaal om 2 namen ipv 1 gevraagd) Echt super mooi en heel duidelijk gegraveerd , zo blij mee ! En leuk verpakt

Mooie ringen met duidelijke gravering

Super goede service. Ook als je iets wilt wat niet op de site staat

Heel goede service en zeer snel reactie terug per mail.

Geweldig!

Last minute voor de feestdagen 2 gepersonaliseerde cadeaus besteld. Gewoon ruim optijd binnen ondanks alle drukte! Cadeaus beide ontzettend netjes en niks op aan te merken buiten dat ze oogverblindend mooi zijn! Zeker aan te raden!!!!!

Mooi kwaliteit voor een zacht prijsje en goed dienstverlening

De website is handig in gebruik en de producten zijn zoals beloofd. Makkelijk om iets up te loaden (in mijn geval een vingerafdruk). Ontving keurig een voorbeeld voor mijn akkoord. Vervolgens een bericht wanneer het werd verzonden. Het was er nog eerder dan beloofd.

Een goeie site

Had het snel thuis bezorgd een goeie servers en netjes ziet er goed uit ben zeer tevreden.

Mooie naamketting besteld Snel binnen Prima service zou zo weer bestellen Hartelijk bedankt

Snelle levering, netjes verpakt. Zeer tevreden mee.

Mooie hanger gekocht, goede service

Een mooie hanger besteld. Was vroeger dan verwacht geleverd. Erg tevreden ! Zou hier zo weer iets bestellen.

Mooi resultaat, snelle levering!

Ik had een sterrenbeeld medaillon besteld. Deze was al heel snel binnen en precies zoals we hem wensten. Het zit ook in een mooi doosje verpakt. Absoluut een heel mooi kerstcadeautje!

Had meer verwacht

Hebben 2 vingerafdruk ringen besteld, op de foto lijkt het alsof de afdruk best diep gegraveerd is maar bleek best oppervlakkig te zijn... moet het nu nog ergens anders laten bijwerken :( helaas

Snell8 levering

Had gerekend op 8 tot 10 dagen het werden er uiteindelijk 4

Mooi naam ketting besteld

Ziet er mooi uit. Mooi ingepakt. Snel geleverd! Kortom helemaal tevreden.

Heb voor mijn 10 jarige dochter een mooie ketting met naamplaatje besteld. Ketting was erg mooi, ze zal er heel blij mee zijn.

Snelle levering! Naamketting is echt prachtig!😍

Zeer aan te bevelen!

Naamketting besteld. Helemaal TOP!

De Naamketting die ik had besteld, was heel snel geleverd in een mooi doosje. De ketting zelf was helemaal geweldig!!

Mooie naamketting

Ik heb voor mijn dochter een naamketting besteld, was heel snel geleverd in een mooi doosje. Bij de klantenservice waren ze ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zou het iedereen aanraden.

Opaal 310

3316 LE Dordrecht