1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Ik bestel hier nooit meer iets.
VerbeterpuntenIk heb helaas geen positieve punten over dit bedrijf. Ik heb een ketting besteld waarvan het hangertje niet van echt zilver was. Dit heeft de juwelier bevestigd. Nou droeg mijn vriend deze ketting met zijn eigen schakelketting waardoor ze beide helemaal zwart zijn geworden door de ketting van dit bedrijf. Ik heb gebeld met de klantenservice, en ik kon 10 euro betalen om de ketting te laten oppoetsen, en daarbij moest ik ook nog 15 euro betalen bij de juwelier betalen om de andere ketting te laten oppoetsen. Toen ik zei dat ik gewoon ontevreden was en de ketting niet meer wou dragen dus ook niet hoefde te laten poetsen voor 10 euro uit mijn eigen portemonnee, zeiden ze dat ze geen andere oplossingen meer hadden. Ik heb dus een ketting thuis liggen die niet gedragen kan worden en ik heb 15 euro betaald om mijn eigen ketting te laten poetsen.
Ik bestel hier nooit meer iets.