Uitgebreid en zeer goed assortiment, prima levering.
Fijn dat u de moeite nam een beoordeling achter te laten. Dank! Team Condomerie
In my latest order from the Condomerie, they were missing one of the items. They immediately called me to explain the situation and offered an immediate refund, if I didn't want to wait a few days until they received it. I had no problem waiting, and they delivered all available items that same day, and the rest of the order the very next day. Good products, speedy delivery and clear communication. 100% recommended.
Thank you for taking the time to place this comment. Team Condomerie
Echt top dat de bestelling geschikt is gemaakt voor brievenbus-levering. Fijn snel geleverd.
Dank u wel voor uw reactie. Ik geef het door aan de collega's. Sommige van ons zijn heel goed in het netjes plat maken van de pakjes, ze zullen blij zijn met een compliment :-) Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
Condooms werden snel geleverd en in een discrete verpakking. Niet dat mensen niet mogen weten dat ik veilig seks heb, maar ja toch wel fijn als het pakketje bij de buren wordt afgegeven o.i d. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling via email. Maar ontving ook gelukkig niet onnodig veel emails :)
Dank u wel. We hopen in de toekomst ook wat meer gebruik te kunnen maken van afhaallocaties. Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
producten niet leverbaar en daavroor een dom excuus
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw review. Wij vragen om uw mening, en krijgen die nu. Dat is fair. Maar mag ik vragen wat er is gebeurd? Ik kan u met deze gegevens namelijk niet terug vinden in ons order systeem. En ik wil graag weten wat er mis is gegaan. Wij hebben onze voorraad niet automatisch gekoppeld aan onze webshop. We houden het dus zelf in de gaten en zetten producten uit als ze uitverkocht zijn. Soms gaat dit mis. U krijgt altijd een alternatief aangeboden, of we storten uw geld terug. En momenteel zijn sommige leveringen extra onvoorspelbaar. Producten die we verwachten te ontvangen komen plots niet, of later. Maar goed, ik weet dus niet of dat in uw geval aan de hand was. Hoe dan ook, onze excuses voor de slechte ervaring. En ik hoop dat u nog de tijd vindt om een toelichting te sturen. Vriendelijke groet Team Condomerie Help Desk
These Rubbers are amazing! They allow me and my wife to feel everything! I’ve tried them all, and these are the best by far. Very Thin & Snug!
Thank you for taking the time to review us! With kind regards, Team Condomerie
De verkeerde condooms waren geleverd, volgende dag had ik de goede binnen en de verkeerd geleverde hoefde ik niet terug te sturen!! Goed gtegeld
Ruime keuze en snelle levering
Dank u wel! Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
Ik ben zeer te spreken over jullie levertijd, service én kennis. Echt klasse!
We reageren een beetje laat, maar we zijn heel blij met uw beoordeling. Hartelijk dank! Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
Ik had een specifieke vraag. Daarop kreeg ik een prima aankoopadvies. Levering was supersnel.
Goededag, Hartelijk dank voor deze beoordeling. En we zijn blij dat de post snel z'n werk heeft gedaan :-) Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
service is uitstekend en persoonlijk
Ze namen echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en de met de beste oplossingen te komen.
Beetje laat, maar we willen u toch nog bedanken voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
Fijn dat deze plek er is, zeer behulpzaam en vriendelijk.
Beste Hannah, Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Ik zal het doorgeven aan mijn collega's! Met vriendelijke groeten, namens team Condomerie
Op de dag zelf nog geleverd. Zelfs in corona tijden! Wellicht gebeurt dit niet altijd maar de communicatie was in ieder geval zeer vriendelijk en snel! Enige punt van feedback. Ik was een heel klein beetje verrast toen mijn Eifel toren condoom niet volledig op de advertentie leek.
Goededag, Dank voor uw reactie. We hebben vast nog contact om te achterhalen wat maakte dat het product anders was dan u had verwacht. Dat is niet de bedoeling. Wellicht moeten we bij dit product de informatie wat aanpassen. Met vriendelijke groeten, namens team Condomerie
Sinds twee weken de Condomerie ontdekt en ik ben om. De prijzen zijn zeker concurrerend ten opzichte van andere aanbieders. Daarnaast besteden ze veel tijd aan de verpakking, uitleg en zijn er hele leuke smaken/geuren en variaties in de condooms. Zo kun je nog eens afwisselen. Absoluut een topservice als je vragen hebt. Ze mailen heel snel terug. Verzending ook netjes en discreet. Wat mij betreft allemaal hier bestellen en zeker 5 sterren waard!!
Beste Joy, Dank u wel voor de review! Ik hoop dat u hier was toen we nog open mochten zijn. Nu zijn we wel nog open voor Click and Collect, maar dat is toch anders. Met vriendelijke groeten, namens team Condomerie
Het kostte echter wel wat moeite omdat sommige links op de site doodlopen.
Goededag, Dank voor deze tip. Ik moet aan het werk blijkbaar: linkjes checken! Met vriendelijke groeten, namens team Condomerie
De tweede keer dat ik hier bestel, veel fijner dan bij een anonieme webshop. Een oproep aan allen: support de Condomerie (en andere fysieke winkels) zodat we straks na de lockdown weer fijn langs kunnen gaan bij dit soort speciaalzaken waar het personeel je echt graag helpt met service en kennis van wat er verkocht wordt.
Snel verzonden en geleverd en goed product
Website is goed. Bestellen gaat simpel Winkel is prachtig Bezorging was dag later dan beloofd Goed dat bezorging binnen de ring per fiets gaat.
Genieten om zo'n assortiment aan condooms te hebben en dmv een proefpakket te kunnen proberen.
prima service
Condooms in een grotere maat besteld. Snel geleverd in brievenbuspakketje, zonder reclame of naam. Kwaliteit is zoals verwacht, goed.
Want condooms moeten betaalbaar blijven helemaal in deze tijd waar ze veelvuldig gebruikt worden
Mensen met kennis
Voor een grappig kerstcadeautje dacht ik aan jullie. Snel besteld en snel in huis. Ik heb me alleen verbaasd aan het feit dat ik geen verzendkosten moest betalen. Positief voor mij natuurlijk, maar ik had het wel verwacht, krijg nu het gevoel dat het voor jullie niet uit kan.
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.