Originele merkcondooms ontvangen voor een super scherpe prijs. Dik tevreden!
Beste Quint, Heel erg bedankt voor je mega positieve review! Bij Condomerie ben je aan het juiste adres voor goed geprijsde A-merk condooms. We hebben een zeer ruim assortiment met onder andere grote merken als Durex, Trojan, Billy Boy en MySize. We verkopen ook condoommerken die minder bekend zijn, maar ook voldoen aan de internationale kwaliteitsstandaard voor latex condooms (ISO 4074). Deze minder bekende merken zijn soms zelfs nòg scherper geprijsd. Groet! Team Condomerie
Website bezocht na het luisteren van Damn, Honey de podcast. Super blij met de producten Vanwege een nalevering een kleine vertraging in de bestelling. Dit werd meteen door gemaild.
Beste Lonneke, Wat ontzettend leuk dat je de aflevering van Damn Honey de Podcast hebt gehoord waarin Condomerie te gast was! Het was een heel goed gesprek met de makers Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen over onze geschiedenis en natuurlijk: condooms ;) Vervelend dat er in eerste instantie iets mis ging met je bestelling, maar fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Heel veel dank voor deze fantastisch positieve beoordeling! Groet! Team Condomerie
Gemakkelijk bestellen, razendsnel in huis. Altijd anoniem. Zeer tevreden. Heb al meerdere keren besteld, altijd tevreden geweest.
Beste Vince, Dank voor de positieve waardering van onze verzendservice! Condomerie hecht veel waarde aan de privacy van onze klanten en verpakken bestellingen daarom op een discrete manier. We komen onze klanten graag tegemoet wanneer iemand specifieke wensen heeft - ook met betrekking tot de bezorging. We zijn bereikbaar voor vragen en denken graag mee over passende oplossingen. Groet! Team Condomerie
Heb al verschillende keren hier wat condooms besteld en erg handig voor de eerste keer een maat test pakket en later alleen nog de goede maat condooms. Ook erg handig dat van alle condooms er duidelijk de 'CAS' maten bij staan, heb je direct een idee of ze wel of niet gaan passen.
Beste Evert-Jan, Fijn om te horen dat u heel tevreden bent met de manier waarop wij maatadvies geven: aan de hand van ons eigen maatsysteem (Condomerie Amsterdam Standaard, CAS) en eventueel met behulp van een proefpakket met condooms in verschillende maten. We waarderen het zeer dat u al verschillende keren bij ons heeft besteld. Dank voor de waardevolle en positieve feedback. Groet! Team Condomerie
Gevonden wat ik zocht. Netjes en snel geleverd.
Beste Kalja, Fijn om te lezen dat u vond wat u zocht. Als u in de toekomst behoefte heeft aan advies over onze producten of vragen heeft over onze service, neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar per e-mail en telefoon en helpen u graag. Veel dank voor de positieve beoordeling! Groet! Team Condomerie
Snelle bezorging en discreet
Beste J., Dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn op afstand altijd bereikbaar per e-mail en telefoon als u vragen heeft over onze producten en service. Neem gerust contact met ons op. We help you choose the best! Groet! Team Condomerie
Beste B, Dank voor uw "prima" beoordeling, al vinden wij een 10 veel meer dan prima, but hey what's in a word?. We zijn er blij mee! En u met ons, prima-er kan eigenlijk niet ;) Groet! Team Condomerie
Snelle levering, goede service; perfect!
Beste Martine, Wat een fijne enthousiaste beoordeling! We zullen altijd blijven kijken naar waar het beter kan, want blijven ontwikkelen is iets wat we met veel plezier doen. Maar als iemand ons in die voortdurende ontwikkeling al bestempeld als perfect, nemen we dat compliment met beide handen aan als motor om verder te gaan! Dank, Team Condomerie
De producten worden snel geleverd, maar het zou fijn zijn wanneer bestellingen ook op een afhaalpunt zouden kunnen worden opgehaald.
Beste Henk, Dank voor uw beoordeling! We zijn het met uw commentaar eens, we hopen in de toekomst -met de komst van de nieuwe website- een breder aanbod te kunnen doen van verzendmogelijkheden. (Het voert te ver om in details uit te leggen waarom we die optie nu nog niet hebben.) Bij pakketpost kan u het soms zelf al aangeven via PostNL, maar bij brievenbus-bestellingen gebruiken wij geen tracking-code en valt daarmee die optie dus weg. Mocht u bij een volgende bestelling willen dat we meedenken, stuur ons gerust een mail hierover of bel, misschien komen we tot een oplossing. Wat betreft de prijs (waar aan het aantal sterren te zien nog ruimte is voor verbetering), ook daarin kunnen we wellicht meedenken voor een goedkoper alternatief. Sommige producten zijn wat unieker dan anderen, waardoor de prijs hoger is, al doen we ons best zo scherp mogelijk te prijzen. Nogmaals dank voor de feedback! Team Condomerie
Zeer snel en goedkoop ook.
Beste Didier, Dank voor uw goede beoordeling. Zeker alles OK! Fijn dat de postbezorger ook in België snel levert, daar kunnen wij niet alle credit voor aannemen natuurlijk (maar we doen het lekker wel) ;) Groet! Team Condomerie
Uitgebreide en overzichtelijke informatie op de website, snelle verzending en je krijgt wat je hent besteld. Niets op aan te merken.
Beste Viane, Dank voor deze "sterrenregen"! Fijn dat u er via de informatie op onze website zelf uitgekomen bent om het juiste product te vinden. Uiteraard kunt u ons met eventuele vragen of onduidelijkheden altijd bellen of mailen (of in een kijkje komen nemen in de winkel natuurlijk). Groet! Team Condomerie
De eerste keer in de winkel hele goede voorlichting gehad, welke condoom voor mijn situatie de beste is. Sindsdien ben ik een trouwe klant. Ze doen het gewoon heel goed, vanaf A tot Z; goede voorlichting, overzichtelijk productaanbod, scherpe prijzen, neutrale verzendenvelop en betaalinfo, snelle levering en vaak zit er nog een extraatje in de envelop. Ik heb zeer tevreden over de Condomerie!
Beste I, Wat een waardevolle beoordeling, met zo'n uitgebreide aanvullende beschrijving. Het grootste compliment is nog wel dat u door goede voorlichting in de winkel trouwe klant bent gebleven! Niet iedereen is in de gelegenheid om hier in de winkel geholpen te worden door iemand van ons team (telefonisch of online vragen stellen kan ook natuurlijk), maar als dat dan wel het geval is, is het ontzettend leuk om terug te horen dat onze productkennis tot een goede keuze heeft geleid. We steken er dus gelukkig niet voor niks -met groot plezier-, tijd in en aandacht aan om van de vele producten up-to-date te blijven om onze klanten van passend advies te voorzien. D A N K namens: Team Condomerie
Snelle levering en voldoet aan de omschrijving. Condooms van de drogist zijn voor mij gewoonweg te klein. Alleen bij de Condomerie heb ik de juiste maat gevonden en de keuze is zo ruim, dat ze voor iedere man (en vrouw!) wel het juiste condoom hebben. Klein, groot, ribbels of glad, bestel bij de Condomerie en je hoeft niet meer zelf op pad. De tijd die je overhoudt, kan je besteden aan *leukere* dingen, toch?
Beste Stefan, Dat is nog eens een beoordeling, et gratis slogan erbij! "Klein, groot, ribbels of glad, bestel bij de Condomerie en je hoeft niet meer zelf op pad." De vrolijkheid gaat ook na Carnaval nog even door zo te lezen (of u bent natuurlijk van uzelf zo goed "gemutst"). ;) Fijn dat u bij ons uit het brede assortiment een passende *feestmuts* heeft kunnen vinden en dat ook de snelle levering u de mogelijkheid biedt om tijd te besteden aan die *leuke* dingen. Groet! Team Condomerie
Flawless!
Beste Erick, Dank voor uw "flawless" beoordeling! Al willen we daarmee niet voorbij gaan aan het minimale kanttekeningetje van "prijs". Het zou zo fijn als alle producten goedkoop waren (of anders vergoed of zo). Helaas worden de uniekere producten die wij verkopen als speciaalzaak, in minder grote oplagen geproduceerd en dat zie je terug in de prijs, ook al proberen we die zo scherp mogelijk te houden. Wij rekenen voor de zekerheid min. 2 dagen om te verzenden, maar gelukkig had u het dus lekker snel in huis :) Groet! Team Condomerie
Snelle verzending, goed verpakt. Niks op aan te merken.
Beste Rosa, Dank voor uw prima beoordeling! Ook hier is niets op aan te merken ;) Wellicht komt u in de toekomst nog wel een keer in aanraking met de service en communicatie die we in huis hebben en ervaart u deze ook als prima. Uiteraard bent u daarvoor welkom in onze winkel, al is Leeuwarden niet op fietsafstand natuurlijk... Ook telefonisch of per mail zouden we eventueel verdere vragen in een zoektocht naar een passend product voor u kunnen beantwoorden of er iig over meedenken. U heeft ons weten te vinden, wie weet tot een volgende keer. Groet! Team Condomerie
Top service en duidelijke communicatie
Beste Harry, Stil zitten en tevreden zijn ligt niet in ons karakter, dus waar we kunnen zoeken we de uitdaging graag op om het nog beter te kunnen doen. Uw beoordeling geeft daar mooi de motivatie toe, met een prachtig gemiddeld cijfer en niet niet alle sterren helemaal ingekleurd. Het past ons goed om altijd te weten dat er verbetering, ontwikkeling en groei doorgemaakt kan worden, dus daar zullen we ons best voor blijven doen! Dank voor deze top beoordeling, Team Condomerie
Besteld en, ondanks aangegeven dat het wat langer kon duren, de dag erna al in huis!
Beste Bart, Gelukkig worden we niet beoordeeld op onze voorspellingskwaliteiten ;) en pakte de "verkeerde voorspelling" sowieso positief voor u uit. Soms hangt het van het tijdstip van bestellen af en soms doet PostNL er net wat langer over, dus we houden altijd een slag om de arm met de bezorgtijd. Hoe dan ook, fijn dat u blij verrast werd met een snellere levering dan verwacht! U heeft ons blij verrast met de volle 10 punten en sterren als beoordeling! D A N K Team Condomerie
Sneller bezorgt dan verwacht
Beste Mark, Altijd fijn als iets er sneller is dan verwacht! Minder fijn als u de prijs ervan vindt tegenvallen. Helaas is het zo dat sommige producten (nog) niet in grote oplagen geproduceerd worden en is daarom de prijs ook hoger dan producten die meer en algemener voorkomen. Neemt dus niet weg dat de prijs inderdaad hoog is, al proberen we hem (bij elk product) zo scherp mogelijk te houden. Hopelijk komt er ooit nog wel een goedkoper alternatief, maar heeft u i.i.g. wel kunnen vinden wat u zocht... Wij zijn heel blij dat het evengoed een mooie beoordeling heeft opgeleverd, dus veel dank daarvoor! Team Condomerie
Fijn dat de bestelde producten zo snel geleverd worden en netjes discreet in een witte envelop 😉
Beste J, Een 10! wat fijn ;) We versturen inderdaad onze post altijd in verpakkingen die niet te herkennen zijn als van ons afkomstig. We begrijpen goed dat onze klanten gesteld zijn op wat privacy gezien de "intieme" producten die wij verkopen. Hoe goed of normaal ze ook zijn, de postbode of de buren hoeven niet te weten wat er geleverd wordt. Wel fijn dat de postbode ook z'n best heeft gedaan om het snél te bezorgen. Groet! Team Condomerie
Met mijn spaanstalige vrienden op bezoek geweest, goede uitleg, en goede tips. On-line artikelen besteld en alles keurig snel en correct geleverd.
Beste Tom, Dank voor uw goede beoordeling! Het is ook wel een voordeel van in de winkel langskomen, dat we de tijd kunnen nemen om e.e.a toe te lichten. Of persoonlijk advies te geven en mee te kijken naar wat u zoekt of het beste bij u past. Leuk dat u de goede ervaring met de Condomerie ook heeft kunnen delen. We versturen over de hele wereld, dus mochten de Spaanstalige vrienden niet in Nederland wonen, kunnen zij ook via de webshop bestellen. (Voor sommige producten is misschien de prijs wat hoger dan voor anderen. Ook daarin kijken we in de winkel op verzoek mee naar een goedkoper alternatief, maar niet alles is er in een goedkopere variant helaas.) Groet! Team Condomerie
Ruime sortering, duidelijke website. Levering is altijd snel en probleemloos.
Beste Frank, Dank voor uw goede beoordeling. Fijn dat u altijd snel binnen heeft wat u bij ons besteld. En fijn dat u dat dus altijd bij ons doet! Ik zie ook dat op gebied van de prijs nog "winst" te behalen valt, al is dat precies niet waar we op uit zijn als je de letterlijke betekenis van winst zou nemen. Sommige (uniekere, op minder grote schaal geproduceerde) producten zijn helaas wat hoger in prijs, die we uiteraard zo laag mogelijk proberen te houden. Wie weet komt er ooit een grotere en dus goedkopere markt voor... Nogmaals dank voor de 10 en het vertrouwen in ons! namens Team Condomerie
Ik heb laatst bij een online bestelling per ongeluk de verkeerde artikelen ontvangen. Maar dankzij de topservice van Theodoor en zijn team had ik binnen no time het juiste pakketje in huis. Ik ben super aardig te woord gestaan en netjes gecompenseerd. Dat is nog eens klantenservice!
Beste Natascha, Wat een een top beoordeling en aanvullende woorden! We zijn mensen dus er worden soms helaas fouten gemaakt en gelukkig dus ook naar tevredenheid weer recht gezet. Ontzettend aardig dat u dat met ons en anderen op deze manier deelt en ondanks (of dankzij) zo vol positief beoordeelt. Groet! Team Condomerie
Beste Jurian, Dank voor de goede beoordeling! Al zien we ook dat er op snelheid van levertijd winst te behalen valt. Ik kan vanuit uw beoordeling natuurlijk niet opmaken hoe lang u heeft moeten wachten op de bestelling en waardoor. Helaas hebben wij geen invloed meer op de snelheid van bezorgen, zodra de bestelling hier de winkel verlaat. Alleen van bestellingen die in het weekend binnenkomen kan ik zeggen dat die vaak pas op maandag bij ons verzonden kunnen worden. Hopelijk is al het positieve aan uw beoordeling toch reden genoeg om bij ons te blijven bestellen en gaat het vervolgens ook sneller met het bezorgen. Groet! Team Condomerie
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Levertijd kan 1 dag sneller
Beste Maarten de Boer, Dank voor uw goede beoordeling, ondanks het kleine kanttekeningetje. Vervelend dat de levering naar uw beleving net wat langzaam was. Helaas kunnen wij als klein bedrijf niet de belofte doen (én waarmaken) om de volgende dag de bestelling al in huis te hebben. En bestellingen die op weekenddagen binnenkomen kunnen bijvoorbeeld pas maandag met de post mee. Misschien verklaart dit voor u ook de "dag te laat"? Daarnaast hebben we uiteraard geen invloed op de snelheid van de bezorging zodra de bestelling de winkel verlaat. Een beetje koffiedik kijken dus waardoor het bij u net wat langer duurde. Hopelijk gaat het bij een eventueel volgende keer sneller! Groet! Team Condomerie
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.