Goede service..bestellen en 2 dagen later meestal binnen.
Beste Sandra, Keifijne beoordeling, dank u wel! Een weekend of een maandag tussen besteldatum en leverdatum, kunnen soms net maken dat het wat langer duurt dan 2 dagen. Gelukkig lukt het dus meestal met 2 dagen! Groet! Team Condomerie
👍
| B *Een poging tot een duimpje omhoog op een normaal toetsenbord... Dank voor deze positieve beoordeling!! Team Condomerie
Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Beste Jurgen, Fijn dat u het zo ervaren heeft, ondanks dat we een kleine omweg moesten maken. Dat heeft gelukkig geen invloed gehad op de levertijd. Dank voor uw behulpzaamheid dus ook! Het is altijd prettig als een klant open staat voor en geduld heeft met ons zoeken naar oplossingen. Belangrijkste is dat we er samen goed uitkomen en dat is goed gelukt! Bedankt voor deze 10 en neem er zelf ook een ;) Team Condomerie
Snelle levering, geen overbodige stickers enzo.
Beste Sam, Bedankt voor uw positieve beoordeling! "Veilig en snel", het zou een slogan voor onze winkel kunnen zijn ;) (Al hebben wij de snelheid van levering nooit helemáál zelf in de hand.) De verpakking houden we graag neutraal en zeker niet herkenbaar als van ons afkomstig. Niet iedereen hoeft te weten dat er wat bij de Condomerie besteld is, vandaar. Wellicht dat u in de toekomst nog eens in aanraking komt met de verdere service, communicatie en kennis/vakmanschap, maar het is fijn dat u er zonder ons ook naar tevredenheid uit bent gekomen. Groet! Team Condomerie
Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis. Super snelle levering en netjes verpakt.
Beste C. van der Kolk, Uw beoordeling is pas "super", dank voor de 10! Fijn dat de postbode ook z'n best heeft gedaan op een snelle levering. En dat de verpakking daarbij netjes is gebleven. Dan is óns streven hiernaar i.i.g niet voor niks geweest. U blij, wij blij .. Groet! Team Condomerie
Nooit problemen gehad bij condomerie en hun klantenservice is ook uitstekend. Daarnaast is de verpakking altijd netjes ingepakt.
Beste Iris, Dank voor uw mooie beoordeling en lieve positieve woorden ter aanvulling! Fijn dat alles en ook elke keer naar wens is (ook voor ons). Wij hopen u, mochten er nog bestellingen volgen in de toekomst, net zo tevreden te stellen als voorgaande keren. No pressure ;) Groet! Team Condomerie
Beste Peter, Dank voor uw positieve beoordeling. We zien ook de ruimte voor verbetering en zijn daar altijd voor in! (Niet meer willen of kunnen verbeteren zou maar saai zijn.) Mocht u nog specifieke suggesties hebben, neem gerust contact met ons op via mail. Wie weet zijn er concrete aandachtspunten, die bij ons nog door een frisse blik van buitenaf onder de aandacht gebracht kunnen worden? Wij leren graag ván en proberen waar het kan wat te doen mét de feedback van onze klanten. Groet! Team Condomerie.
Nooit geweten waarom het standaardcondoom niet lekker of gewoon niet werkte. Te strak, geen gevoel etc... Wat fijn om te weten dat er verschillende maten condooms te koop zijn. Ik heb een proefpakket besteld en nu ga ik eens kijken wat voor mij werkt. Hartstikke bedankt! Ik denk dat er nog wel een bestelling jullie kant op komt. De levering viel de volgende postbezorging op de mat. Bedankt!
Beste Kaat, We voelen de opluchting door uw mooie beoordeling heen! Win-win dus :) Een condoom dat niet goed past is een crime en kan "het feestje" aardig bederven. Jammer dat het kennelijk (te) lang geduurd heeft voordat u wist dat er steeds meer en ook ruimer op de markt komt dan de standaard maat condooms. (Zeker in een speciaalzaak als de Condomerie.) Hopelijk biedt het proefpakket uitkomst. Mocht u toch nog willen dat er meegedacht wordt over een goed passend condoom, schroom niet om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Groet! Team Condomerie
eindelijk ook is voor de klein geschapen man. super blij is een condoom gevonden te hebben van het merk they fit die niet veel te lang is
Beste Patrick, Dank voor uw geweldige en open beoordeling. They Fit (inmiddels van naam veranderd naar MyOne, maar op website nog wel te vinden als TheyFit) is een merk dat inderdaad in de verschillende omtrek-maten ook varieert met de lengte van het condoom. Mede daardoor -en een ruim assortiment aan andere merken die weer wat anders brengen- streven wij ernaar om zo goed als voor elk wat wils te hebben. Wij hopen natuurlijk voor iedereen dat de maat iig geen excuus meer hoeft te zijn om geen condoom te gebruiken waar het wel gewenst is. Fijn dat dat bij u gelukt is! Groet, Team Condomerie
👍
Beste J, Super, bedankt voor de goede beoordeling. We blijven ons graag ontwikkelen om op alle vlakken te groeien, dit is een mooie motivatie om dat te blijven doen! Groet! Team Condomerie
Great shipping time, simple site (a bit 90s, but good)!
Dear Maurizio, Thank you for your great review (even when the invitation was in Dutch, ooops!). Always happy to hear that delivery also was quick, as that's out of our hands as soon as an order leaves the store. For a company that started in the '80s, this website is 'hip and happening' ;). But seriously we are working on a new website, who knows... more '20's. If you have more feedback you are always welcome to mail us Luckily this version guided you to the product you where looking for, as you didn't seem to need our personal advise and expertise. Simpel does serve, pfiieew! Again thank you for the great review, Team Condomerie
Informatieve website Snel verzonden
Beste Sander, Ondanks dat "persoonlijke communicatie" niet van toepassing was, heeft onze website u gelukkig genoeg weten te vertellen. En terwijl u nu al zo tevreden bent met de informatie, zijn wij al weer aan het werken aan een nieuwe hopelijk nog betere en informatievere website. Dit duurt uiteraard nog wel even (en altijd langer dan gehoopt). De 10 is een extra motivatie om ook de nieuwe site weer zo veel mogelijk aan ieders wensen te laten voldoen. Groet! Team Condomerie
Beste J, Dank voor de goede beoordeling! Wij vinden het in de winkel heel belangrijk om onze klanten professioneel te benaderen. Dit moet, zeker met de producten die wij verkopen, niet alleen maar zakelijk maar altijd met vriendelijkheid gepaard gaan om een ieder op hun gemak laten zijn. Altijd leuk als dat opvalt en bevalt. Zelfs via de webshop ;) Team Condomerie!
Beste Tini, Een 10 is een dikke prima in het kwadraat! Dank u wel voor uw beoordeling. Team Condomerie
Snelle levering, helemaal top.
Beste Y, Een 10 met sterrenregen! Dat vinden wij dan natuurlijk weer helemaal TOP! Dank dank dank, Team Condomerie
Eerst had ik de gewenste Glyde condooms besteld bij een andere shop maar dit bleek ondanks de Nederlandse naam en webshop in het Nederlands een bedrijf op Malta te zijn waardoor ik 3 weken moest wachten op mijn bestelling. Ik heb toen bewust bij de Condomerie besteld en ontving mijn bestelling meteen de volgende werkdag!! Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.
Beste Frank, Dank voor uw 10! Tja, in dat wereld-wijde-web zitten soms verraderlijke "spinnen". Vanaf Malta?! Als het merk daar dan nog oorspronkelijk vandaan zou komen zou je het misschien nog kunnen verklaren onder het mom van "duurzaamheid" ofzo..., maar nee dit verwacht je niet en is niet heel logisch. (Overigens netjes dat u hier niet de webshop noemt, waar u de slechte ervaring mee had.) Ik ben blij dat u bij ons ervaren heeft dat het op z'n minst alleen al snéller kan. Dus hopelijk tot een volgende bestelling inderdaad ;) Team Condomerie ('s werelds eerste Condoom Speciaalzaak!)
Geen enkele winkel kan op tegen het assortiment van de Condomerie!
Beste Peter, Dank voor de fijne beoordeling en aanvullende tekst! Als we u een beoordeling konden geven voor opmerkzaamheid, geduld en vriendelijkheid, dan kreeg u van ons een ... 10! namens: Team Condomerie
De bestelling versneld en netjes verpakt, toch nog op tijd ontvangen.
Beste Geert, Dank voor uw 10! Fijn dat het er snel genoeg was. Wij hebben daar natuurlijk maar beperkt invloed op, maar gelukkig werkte alle partijen mee. Groet! Team Condomerie
Geen problemen en snelle levering.
Beste Ricardo, Dank voor uw goede beoordeling! Wellicht dat u in de toekomst nog een keer met onze service en vakmanschap in aanraking komt, als is het nog prettiger dat alles zo al zonder problemen en snel verloopt! Groet! Team Condomerie
Ik heb wat besteld, jullie hebben het netjes opgestuurd. En er is nog geen condoom stuk gegaan. Wat wil je nog meer te wensen hebben als klant ?
Beste Rik, Dat klinkt bijna als een goed verhaal met een "en-ze-leefde-nog-lang-en-gelukkig-einde". (Of hopelijk komt er überhaupt geen einde aan.) ;) Het is aan u om te zeggen of er nog meer te wensen valt, maar aan de 10 te zien is er inderdaad niet echt iets te wensen over. En dat geldt dan net zo voor ons. Dank! Team Condomerie
Verpakking was niet echt netjes, geeft slechte indruk als je het cadeau wil geven.
Beste Danielle, Dank dat u het ons laat weten. Wij zijn ons aan het beraden hoe we dit in de toekomst anders zouden kunnen doen /proberen te voorkomen. We hebben u een mail gestuurd. Groet! Team Condomerie
Onlangs ben ik bij De Condomerie langs geweest. Ik werd daar door een medewerkster bijzonder goed geholpen. Naast de (ultradunne) condooms waar ik voor kwam, deed ze ook suggesties voor andere merken condooms die ook aan mijn wensen zouden kunnen voldoen. En inderdaad, een daarvan zit werkelijk fantastisch! In de Condomerie voel je je - anders dan bij de meeste drogisterijen op je gemak omdat het personeel het heel normaal vindt dat je condooms koopt en gebruikt. De Condomerie is dus echt een aanrader. Door de zeer grote collectie vind je hier altijd een passend en comfortabel condoom. En als je het perfekte condoom heb gevonden en later omhebt dan voel je nauwelijks dat je hem draagt! Het condoom is een prima uitvinding!
Beste Andre, Bedankt voor uw uitgebreide en lovende beoordeling! We staan in de condomerie inderdaad niet te kijken van iemand die om condooms komt, shampoo of neusspray zou pas gek zijn ;) Gelukkig heeft het advies geleid tot een prettig condoom. We zijn het roerend met u eens dat een goed passend condoom een prima uitvinding is! Groet! Team Condomerie
Geen verkeerde ervaringen. Je word aan de telefoon goed geholpen, en alles wordt snel geleverd.
Beste Niek, Bedankt voor uw beoordeling. Een 7, daar is ook niks mis mee! Goed dat u ook telefonisch goed geholpen bent, soms is advies of extra wegwijs in het grote assortiment prettig. Zeker als u daarna tevreden bent over het aangeraden product. Gelukkig heeft um et de levering dus ook geen last gehad van feestdagen drukte! Dat is dan een compliment dat we delen met PostNL. Groet! Team Condomerie
Goede en snelle levering
Beste Jaco, Dank voor uw geweldige beoordeling! Een goed begin van het nieuwe jaar. Wellicht kan u in de toekomst ook nog kennis nemen van ons "vakmanschap", als u het bijvoorbeeld fijn zou vinden dat we meekijken naar een goedkoper alternatief (Dit gebaseerd op de 4/5 sterren, geïnterpreteerd als ruimte voor verbetering). Hoe dan ook een goed 2020! Team Condomerie
Blij met het telefonische advies en de snelle levering. Maar ik had begrepen dat er 2 a 3 condooms in passen. Dat verschilt wel per merk, de durex zijn groter waardoor ik toch een beetje moest proppen, zelfs met twee condooms. Dat geeft een minder veilig gevoel, en ik had het juist gekocht omdat het veiliger is dan los in mijn tas;). Bij aanbevelen had ik daarom het liefs weet ik niet aangevinkt.
Beste Nathalie, We hadden dat inderdaad in ons telefonische advies mee moeten nemen. Jammer dat het zo liep. Hopelijk is de beschermhouder die we hebben nagestuurd ook snel en goed aangekomen en werkt die beter. Groet! Team Condomerie
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.