3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

snelle levering mooie producten

Pluspunten

duidelijke informatie

Pluspunten

Het contact als ik vragen had was erg fijn. Er werd snel op gereageerd. Ook kon ik bellen toen ik mijn barkruk niet juist in elkaar kon zetten. Helemaal super

Pluspunten

Pluspunten

super accuraat en stipt in informatie en naleving afspraken.

Pluspunten

Snelle verzending en snelle service na een onvolkomenheid.

Retourbiljet ook per mail te versturen of de mogelijkheid tot downlooaden.

Pluspunten

Voor het eerst wat gekocht bij www.meubelen-online.nl en uitstekend bevallen. Alle meubelen werden volgens afspraak geleverd. Zelfs op de 2e verdieping...! chapeau. Grote complimenten voor de eigenaar welke je zeer vriendelijk en vakbekwaam te woord staat in zijn showroom. Dank je wel voor de goede service en kwaliteit van de hoogglans meubelen. De volgende keer ga ik zeker weer uw showroom bezoeken en uw website in de gaten houden. Tot snel

Alles naar wens verlopen. Geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Pluspunten

Snel leveren

Pluspunten

Direct correcte afhandeling bij een niet geleverd onderdeel.

Pluspunten

Levering op tijd. Verpakking prima. Kwaliteit van barkrukken uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, volgens afspraak en lage prijs!!

Pluspunten

De service na een foutieve levering was helemaal o.k.

Controle voor verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kapstok gekocht

Er zaten geen pluggen en schroeven voor in de muur bij, de kapstok is vrij groot en zwaar en de gaatjes om de kapstok aan te hangen zijn klein dus er kunnen geen grote schroeven gebruikt worden.

Pluspunten

graag een factuur in pdf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke informatie en een kwalitatief hoogwaardig product geleverd

Pluspunten

keurig afgeleverd en alles aanwezig. Alles volgens afspraak.

bij ieder pakketje zat een inbussleutel en die waren van slechte kwaliteit zodat eigen materiaal daarbij moest helpen.

Pluspunten

Mooi product, snelle levering.

Pluspunten

Tot nu toe heb ik bij Meubelen-Online een salontafel en later 4 eetkamerstoelen gekocht. Naar mijn ervaring heeft het bedrijf een prima prijs/kwaliteit verhouding en ik ben er dan ook erg tevreden over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aflevering en bezorgdienst

Pluspunten

Product netjes op tijd geleverd, goed verpakt en duidelijke instructie. Precies als op de website.

Leverdienst DHL instrueren om geen tafels te bezorgen bij buren wanneer klant niet thuis is.

Pluspunten

Snelle levering, heldere communicatie, fijne prijzen.

Aylvalan 5 4

9243KH Bakkeveen

Over Meubelen-online

Welkom bij Meubelen-Online, dé betrouwbare leverancier van hoogwaardige en betaalbare meubelen! Met bijna een perfecte beoordeling van bijna 10/10 op Kiyoh Reviews, streven wij ernaar om jouw eerste keuze te zijn voor stijlvolle en functionele meubeloplossingen. Onze collectie omvat een breed scala aan professionele bureaus en diverse meubelstukken die niet alleen je interieur verfraaien, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Meubelen-Online geloven we in eerlijkheid, transparantie en uitmuntende service. Onze klantenwaarderingen getuigen van onze toewijding aan klanttevredenheid. Of je nu op zoek bent naar eigentijdse designmeubelen of praktische bureaus voor een professionele omgeving, wij bieden een uitgebreid assortiment dat voldoet aan diverse smaken en behoeften. Ontdek de wereld van betaalbare luxe en duurzaamheid met Meubelen-Online. We zijn er trots op om jou te voorzien van kwaliteitsmeubelen die niet alleen je leefruimte transformeren, maar ook bijdragen aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Vertrouw op ons om jouw visie tot leven te brengen met meubelen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Kies voor Meubelen-Online - waar kwaliteit, betaalbaarheid en klanttevredenheid samenkomen. Maak van jouw ruimte een plek die inspireert en verwelkomt. We kijken ernaar uit om jouw meubelwensen te vervullen met zorg, aandacht en een glimlach.