Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging, mooi product voor voordelige prijs

Pluspunten

Goede en snelle levering. Bij de levering waren de dozen waar de krukken in zaten stuk aan de onderkant waar de boven delen uitstaken en twee doppen beschadigd waren deze heben ze direct toe gezonden

Beter verpakken zo als uitstekende voorwerpen die snel door door verpaking of doos kunnen uitsteken

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt en in goede staat Super!!

Pluspunten

Snelle levering van de meubel. Duidelijke website

Nvt

Pluspunten

Probleemloze aankoopafhandeling - Snelle en prima levering - Mooie bureaustoel...

Zou het niet weten...

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie, goed afhandeling,

geen

Pluspunten

Service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Prachtige producten die lang mooi blijven

Het transportbedrijf hield er een andere levertijd op na. Misschien betere communicatie of afstemming over de levertijd. Ik vind het namelijk niet erg om te moeten wachten, zo lang ik het maar weet.

Pluspunten

Twee bijzettafels ( Criss) besteld en deze zijn perfect. Super snelle levering. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Heb geen mail ontvangen dat de produkten verstuurd waren, gelukkig was ik thuis dus was het in dit geval geen probleem.

Pluspunten

prima en snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Stoel voldeed aan de verwachtingen, erg mooie stoel en degelijke kwaliteit.

De bijgeleverde schroefjes waren te lang waardoor we naar een soort moertjes moesten zoeken om de stoel in elkaar te zetten. Dit leek me niet echt de bedoeling.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

klantgericht, reele prijzen, meedenken met klant

Pluspunten

Snel duidelijk crrect

Pluspunten

duidelijke website, snelle en correcte levering , die via de mail steeds aangeeft hoe en wanneer de artikelen binnenkomen.

Pluspunten

Zeer snelle service

Pluspunten

prima service bij bezorging van bestelling van afzender tot huis.

Pluspunten

Snelle levering en redelijke prijs

Meer informatie over produkt weergeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bestelling op het juiste adres afleveren, wel goed opgelost

Pluspunten

Keurig afgeleverd.

Pluspunten

Heel goede service, snelle en correcte levering! Top web-shop!

Ik kan geen verbeterpunten bedenken

Aylvalan 5 4

9243KH Bakkeveen

Over Meubelen-online

Welkom bij Meubelen-Online, dé betrouwbare leverancier van hoogwaardige en betaalbare meubelen! Met bijna een perfecte beoordeling van bijna 10/10 op Kiyoh Reviews, streven wij ernaar om jouw eerste keuze te zijn voor stijlvolle en functionele meubeloplossingen. Onze collectie omvat een breed scala aan professionele bureaus en diverse meubelstukken die niet alleen je interieur verfraaien, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Meubelen-Online geloven we in eerlijkheid, transparantie en uitmuntende service. Onze klantenwaarderingen getuigen van onze toewijding aan klanttevredenheid. Of je nu op zoek bent naar eigentijdse designmeubelen of praktische bureaus voor een professionele omgeving, wij bieden een uitgebreid assortiment dat voldoet aan diverse smaken en behoeften. Ontdek de wereld van betaalbare luxe en duurzaamheid met Meubelen-Online. We zijn er trots op om jou te voorzien van kwaliteitsmeubelen die niet alleen je leefruimte transformeren, maar ook bijdragen aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Vertrouw op ons om jouw visie tot leven te brengen met meubelen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Kies voor Meubelen-Online - waar kwaliteit, betaalbaarheid en klanttevredenheid samenkomen. Maak van jouw ruimte een plek die inspireert en verwelkomt. We kijken ernaar uit om jouw meubelwensen te vervullen met zorg, aandacht en een glimlach.