Super tevreden

Werd snel gereageerd op mijn vraag voor een muursticker op maat en goed geadviseerd over het aanbrengen van de sticker.

Onduidelijke aanbrenginstructie en stickers die van de muur vallen

Allereerst ruim een week moeten wachten op onze twee bestelde stickers. Dan blijken de instructies zeer onduidelijk te zijn en zit er nauwelijks lijm op de sticker waardoor die er binnen een uur alweer van de muur af gevallen zijn. Bij de concurrent hadden we ook stickers besteld, die zijn van veel beter kwaliteit en blijven wel goed zitten. Bovendien kosten ze maar 10% van de stickers bij Stickerkamer.nl en werden veel sneller geleverd terwijl de stickers zelf uit Kroatië komen. Zoveel mogelijk vermijden deze verkoper!!!

Mooie kwaliteit stickers en mooie kleuren

Mooie kwaliteit stickers en mooie kleuren

Geweldig!!

Wat een geweldige service, nadat ik telaat zag de verkeerde sticker besteld te hebben is het na 1 mailtje gelijk veranderd in de sticker die ik wilde hebben. Wat een service Stickerkamer heel erg bedankt!!!!!

Mooie sticker

Groot assortiment met leuke muurstickers. Goede kwaliteit en snel geleverd

Strak werk

Snelle levering. De sticker is makkelijk op de muur aan te brengen. Heel blij met het mooie eindresultaat.

Superleuke stickers voor een fijne prijs

Ik zocht blauwe vlinders en leukw bloemenstickers: en kwam deze site tegen. Leuke ontwerpen, goede kwaliteit en snelle levering. Blij mee!

Het is een gezellige kleuren

Het is mooi en gezellig ik ben er blij ermee

TOP

Duidelijke makkelijke site. Snelle levering en zeer goede kwaliteit! Plakken mooi vlak tegen de muur aan en zien er echt leuk uit. Mijn zoontje straalt telkens zodra hij wakker word en zijn "tractors" ziet! Hartelijk dank voor de goede service. Zeer tevreden en aanrader.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie stickers, snelle levering

Veel keuze, redelijke prijzen. Snelle levering

Goedkoop en Snelle levering van etiketten stickers op rol

Goede service, goedkoopste etiketten die ik tot nu toe heb gevonden.

Leuke sticker, snelle service!

Mijn kids waren blij met de mooie boomsticker!

Top, prima service en levering

Goed overleg precies wat we zochten.

Geweldig!

Wat een topsite!! Ontzettend veel keuze in leuke designs. Super snelle levering en top service waarin meegedacht wordt. Absolute aanrader! 👌🏼

Tevreden

Leuke en schattige designs voor in de kinderkamer.

Mooie sticker,van goede kwaliteit. Mensen denken dat het een muurschildering is

Zoals afgesproken

Geleefd snel dan ik verwacht!

Zoon heel erg blij met voetballer

Voetballer besteld voor zoon van 6, hij was er superblij mee! Gemakkelijk aan te brengen op de muur.

Kwaliteitsvolle sticker

Blijft goed plakken. Mooie kleuren.

Mooie sticker, makkelijk te plakken

Prima sticker, werkt eenvoudig. Mooie kleur. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Sticker ziet er prachtig uit op de muur

Prima levering en duidelijke omschrijving hoe de sticker op de muur geplakt niet worden. Is erg mooi geworden.

Vakkundige service

Ik stuurde een voorbeeld van wat ik wou hebben en werd direct geholpen. Stickerkamer had een voorbeeld gemaakt van de gehele boom. Uiteindelijk besteld, zag er echt super uit. Super blij mee!

Super vriendelijk en veel mogelijkheden

Ondanks mijn vele vragen en aanpassingen elke keer weer goed en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Vlotte communicatie en leuke designs.

• Kwaliteit
  • Communicatie