Pluspunten
Snelle reactie op vragen, eerder geleverd dan aangegeven, goede handleiding bij muursticker, mooi product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijk, snel
Pluspunten
Ik wilde graag een paar aanpassingen aan een bestaand ontwerp. Na een mail te hebben gestuurd ontving ik gelijk dezelfde middag nog de aanpassingen op de mail en kon ik akkoord geven.
VerbeterpuntenIn het contactformulier de mogelijkheid inbouwen dat er een foto kan worden geupload.
Pluspunten
Makkelijke communicatie via email, goed geholpen met een muursticker die voor een kleine meerprijs nog aangepast kon worden. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Geweldige service ! Een foute bestelling gedaan en direct de juiste toegestuurd gekregen gratis en voor niks echt geweldig !
Verbeterpunten/
Goede beschrijving meegeven van hoe je de stickers plakt.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
Super mooie sticker, goed verpakt en correct geleverd. Zonder scheuren ofzo. Kortom kwaliteit geleverd !!!!!!
VerbeterpuntenNiks moet er verbeterd worden alles is perfect.
Pluspunten
Mooie sticker! Erg leuk voor een kinderkamer! Fleurt de hele kamer van op!
VerbeterpuntenPlaatjes op internet zijn nep. Je weet dus niet wat je kan verwachten.
Pluspunten
Mijn pakketje was iets langer onderweg door postnl. Ik mailde dat ik het nog niet had ontvangen. Stickerkamer had het al wel op de post gedaan. Ik kreeg een mail terug, dat als ik het niet zou ontvangen zouden ze het nog eens toesturen. De volgende dag had ik het gelukkig in huis. Maar de mail stelde me al gerust en is een reden dat ik zo weer iets zou bestellen.
Pluspunten
Wij hadden de stickers gekocht voor op een lichte structuurverf muur. Echter bleek al snel dat de stickers hier slecht op bleken hechten. We hebben ze nu op de slaapkamerdeur geplakt en dit gaat prima! Prachtige kleuren, vormen en een goede uitleg.
VerbeterpuntenDe muurstickers zijn niet aan te bevelen op een oneffen ondergrond. Op een gladde ondergrond gaat het prima!
Plakt niet op een oneffen muur
Pluspunten
Zeer goede en snelle service, kwaliteitsvolle stickers voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
Snelle reactie op mail, snelle levering. Bereid om indien bestelling niet voldoet aan verwachtingen nieuw product te leveren, top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Moest even goed kijken hoe de stickers op de muur geplakt moesten worden, maar uiteindelijk perfect gelukt. Prijs/kwaliteit is erg goed.
Ik heb geen track en tracé code gekregen
Pluspunten
Nadat de sticker niet goed bleek te werken, werden we vriendelijk geholpen via mailcontact. Paar dagen later hebben we een nieuwe sticker ontvangen die volledig voldeed aan onze verwachtingen.
Rentmeesterstraat 19
2288 GC Rijswijk