Pluspunten
Snelle levering. De producten zijn van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk denk dat het handig is om bij de grote stickers wel een plak handleiding toe te voegen. Nu moest ik deze opzoeken op de site.
Pluspunten
Snelle reacties, goede service, goede tips en hele mooie stickers
VerbeterpuntenOp dit moment zou ik er geen weten
Pluspunten
Hele goeie en snelle levertijd.. Top
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
VerbeterpuntenEen echte foto plaatsen bij het overzicht waar je de bestelling kan doen.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs voor een mooie muursticker.
VerbeterpuntenVoor de sticker heb je iets nodig om het stevig op de muur te plakken. Dit wordt niet meegeleverd. Misschien een idee?
Pluspunten
Snelle reactie op mail Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke website, goed geregeld.
Pluspunten
Super service, snelle levertijd
VerbeterpuntenDe beschrijving werkt niet echt, is niet handig plakken met tape
Pluspunten
Mooie site Goede en snelle communicatie bij vragen Erg mooie boomsticker/resultaat
VerbeterpuntenLevertijd zou wat sneller mogen
Pluspunten
Ik had de ananas stickers in goud besteld. Deze waren zeer moeilijk aan te brengen en blijven niet plakken :( Na heel wat frustraties en verloren stickers heb ik het opgegeven.
VerbeterpuntenGraag betere kwaliteit en meer gebruiksgemak
Pluspunten
Ik gaf mijn wensen door en deze werd mooi vertaald in de producten die ik wilde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel duidelijk, zijn bereid mee te denken en oplossingen aan te dragen. Een echte aanrader!
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Leuke mooie stickers die je kan personaliseren
VerbeterpuntenIk vond het nogal raar dat je jouw ontwerp doorstuurt en nadien mails moest sturen om je bestelling te laten doorgaan. Ik kreeg er wat een louche gevoel bij.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn ons ervan bewust dat de bestelprocedure van de sticker die met onze nieuwe configuratie-tool niet optimaal is. Omdat deze tool nog in een testfase zit, is deze daarom nog niet helemaal geïntegreerd in onze webwinkel, maar wij gaan er in de toekomst zeker naartoe werken zodat de bestelprocedure van persoonlijk samengestelde muurstickers meer gebruiksvriendelijker is.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden ivm bestelling,heel duidelijk en makkelijk te plaatsen,prijs kwaliteit top.
VerbeterpuntenNog geen ondervonden ☺
VerbeterpuntenNvt