Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering! Stickers staan perfect in mijn bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering en een goeie service!
Pluspunten
Snel en makkelijk besteld, was snel in huis.
VerbeterpuntenDe sticker is niet zoals hij op de foto van de website staat. Doordat je zelf alle lossen onderdelen moet plakken en deze ook over elkaar heen geplakt moeten worden zijn de kleuren niet meer mooi te zien (zo is de gele banaan nu bruin doordat hij over de bruine tak geplakt moet worden). Dit terwijl ze er wel op de website mooi uitzien.
Pluspunten
Snelle levering en mooie stickers
VerbeterpuntenGrotere afbeelding van hoe de sticker er uit hoort te zien.. ( het voorbeeld)
Pluspunten
Beschrijving opde site klopt volledig met wat je toegestuurd krijgt. Snelle levertijd! Mooie afbeeldingen
VerbeterpuntenSticker viel naaar beneden op behang met een heeel lichte structuur... Terwijl we al een muursticker hebben plakken van een ander bedrijf op datzelfde behang... Op gewoon effen vliesbehang bleef hij wel meteen plakken
Pluspunten
Hele mooie stickers en snelle levering.
Pluspunten
Goede & snelle communicatie, sticker ook snel in huis
Pluspunten
Mooie kwaliteit (maandkalender en 3D stickers), eenvoudige bestelprocedure, snel in huis. Top!
Pluspunten
Snelle en volledige levering Gebruikshandleiding voor 1 van mijn bestelde stickers
VerbeterpuntenIk had een grote muursticker besteld met verschillende onderdelen (boom). Een grote prent / plannetje van het totaalbeeld had handig geweest om hem te kleven.
Pluspunten
Snelle levering. Goede sterke stickers!
Pluspunten
Goede service Mooie kwaliteit Praktisch op de muur aan te brengen
Pluspunten
Goed via email te bereiken
VerbeterpuntenDe website is niet altijd even overzichtelijk. Zo kwam bij ons de maat niet goed in beeld, maar via de mail werden onze vragen snel en adequaat behandeld
Uitleg die bijgevoegd was paste niet geheel aan de sticker die wij besteld hadden, was geschikt voor een sticker die uit 1 geheel bestaat en niet voor een sticker die uit meerdere delen bestaat.
Pluspunten
n.v.t.
VerbeterpuntenHoe kan je spreken over personeel bij een internet winkel? Die zien we niet!!!
Rentmeesterstraat 19
2288 GC Rijswijk