Super goed! Vriendelijk en er wordt goed meegedacht.
Snelle levering en leuk handgeschreven briefje erbij
Fantastisch!
Bedankt! Weinig woorden, maar wij zijn er helemaal blij mee. Graag tot ziens, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Over het algemeen een prima ervaring, de door mij gekochte sandalen waren wel op enkele details gewijzigd ten opzichte van het afgebeelde exemplaar. En mijn pen zat niet in de schoenendoos ;)
Beste Richard, Bedankt voor de feedback. De pen gaan we nasturen - als mijn collega me niet al voor was, zou al onderweg kunnen zijn zelfs. En de wijzigingen, dat is soms lastig. In dit geval had de schoenfabriek gekozen voor een betere zool, maar verder is het helemaal dezelfde sandaal. Deze modellen hebben we al zo lang in de collectie, soms wijzigt er een detail, maar we willen ook de vaste klanten niet verwarren. Hopelijk bevalt hij net zo goed, of zelfs beter. We gaan de foto aanpassen in elk geval. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Heldere site, veel keuze, snelle afhandeling
Beste Hilde, Bedankt voor de fijne recensie, mooi dat het duidelijk en snel gaat allemaal. Graag tot weer een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
de collectie is prachtig en de service prima. Ik koop altijd in de uitverkoop en dat bevalt goed.
Beste Mascha, Bedankt voor de prachtige recensie. Helemaal niets mis met uitverkoop, de schoenen en service zijn net zo goed, maar dan met wat voordeel. Waarom zou je dat niet meepakken? Graag tot een volgende keer weer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Hele fijne service en een leuk geschreven kaartje bij je bestelling. Zwartjes staat voor de service die je helaas nergens anders meer ziet. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Beste Patrick, Heel erg bedankt voor de fijne recensie, wat leuk om terug te lezen. Graag tot een volgende keer, maar natuurlijk eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Geen 10 omdat ik nooit een orderbevestiging, noch verzend- en tracking-code van jullie krijg. Dat zou nog beter zijn.....
Beste Hans, Bedankt voor de positieve review, fijn dat de levering van de schoenen goed gaat. Helaas, de missende punten voor ontbrekende mailbevestiging, daar hebben wij geen invloed op. Het gaat om twee verschillende mails, onze bevestiging, maar ook de track&trace van PostNL, die vanuit twee geheel verschillende systemen worden verstuurd. Het kan zijn dat er iets bij u in de spamfilter blijft hangen, want ik denk dat uw gebruikte mailadres geen typefouten bevat. Hier kunnen we echt niets aan doen. We kunnen altijd proberen de gemiste bevestiging nogmaals even met de hand naar u te verzenden, laat u het weten als u niets hoort bij een volgende bestelling? Dan kunnen we ook de link naar de track&trace achterhalen en doorgeven. Kleine moeite. Maar eerst: veel plezier van uw aankoop, want dat gaat gelukkig wel naar behoren. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle bezorging, goede service in de winkel.
Beste Sebastiaan, Bedankt voor de prachtige recensie, fijn om terug te lezen. En ook dat het op een aanbeveling is gegaan, dat is helemaal mooi. Graag tot ziens, in winkel of webshop, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle, correcte levering
Beste Heleen, Bedankt voor de mooie recensie, fijn om terug te lezen. Veel draagplezier en wie weet, tot een volgende keer? Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik had verkeerde schoenen besteld en meteen aangegeven welke ik wel wilde hebben. Ik ontving een notificatie dat vijf dagen later nieuwe zijn opgestuurd. Ben benieuwd.
Beste Mark, Dat zal intussen goed gekomen zijn, zo niet, dan hoor ik dat graag. Veel draagplezier en bedankt voor de prachtige recensie. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen besteld, daarna vrij vlot geleverd.
Beste Piet, Heel erg bedankt voor de mooie recensie, dat is fijn om terug te lezen. Heel graag tot een volgende keer, maar natuurlijk eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Fan geworden, deze eerste aankoop smaakt naar meer !
Beste Jet, Nou, dat is nog eens fijn om te lezen. Een positieve review is al feest, maar bij een nieuwe klant gaan hier de vlaggen uit. Graag tot ziens, maar eerst natuurlijk genieten van de laarsjes. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering. Heel attent met een kaartje erbij. Goede kwaliteit.
Beste Simone, Heel erg bedankt voor de prachtige 10 en de mooie woorden, fijn om terug te lezen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik bestelde schoenen in maat 41. Op de doos waarin mijn schoenen zaten staat 41 maar onder mijn schoenen staat maat 40. Het zijn Arche schoenen met hoge wreef. Ik kan ze met enige moeite aan. Blijft vreemd dat dit is gebeurd!!
Beste Flora, Wat jammer dat er iets is mis gegaan met de maat in de doos, we controleren - bijna! - altijd voor we inpakken. Maar het blijft mensenwerk en er kan eens iets mis gaan. Jammer dat we dit niet gelijk van u hoorden, maar we hebben nu naar aanleiding van uw recensie contact met u opgenomen via de mail. We hebben namelijk dit paar in maat 41 gelijk bij Arche besteld en dat kunnen we omruilen voor u, als u dat wilt. Want ondanks dat er soms misschien iets mis gaat, doen we natuurlijk onze uiterste best om dat recht te zetten. En om het nare gevoel bij u weg te nemen. Laat u het ons weten als u wilt ruilen? Dan maken we het graag goed. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Uitstekend. Communicatie top! Service en klantvriendelijkheid groot! Producten kwaliteit
Zwartjes eigen merkschoen 11010 cognac uitstekend qua pasvorm, kleur, uiterlijk, comfort. Minus: de midden-flap is te laag in de schoen gehecht; compliceert het aantrekken.
Mooie schoenen en snelle levering
Service is goed en klantgericht. Een handgeschreven kaartje bij de levering van de bestelling, geeft net die persoonlijke touch die het verschil maakt. Daarnaast is de kwaliteit ook top, dus absoluut een aanrader!
Duidelijke site, snelle bezorging. Persoonlijk handgeschreven note erbij. Schoenen al behandeld tegen regen etc.
Beste Anouk, Heel erg bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10, lezen we graag. Veel draagplezier, misschien tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen zijn snel verzonden, mét geweldige service! Bedankt!
Beste Marleen, Fijn om terug te lezen, heel erg bedankt voor de mooie recensie en de 10 als eindcijfer. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
altijd wel een keus te maken.
Heel erg bedankt voor de mooie review, fijn om terug te lezen. Hopelijk vindt u nog veel mooie keuzes bij ons, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
zie boven
Dat lezen we graag, goede producten staan we helemaal achter. En mocht er wat zijn, dan zorgen we ook dat het goed komt. Fijn dat u ons weer gevonden heeft, graag tot een volgende keer. Maar eerst veel draagplezier! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
snelle levering, en perfect schoenen
Beste Gijsbert Jan, Heel erg bedankt voor de mooie recensie en perfecte 10 als eindoordeel. Fijn om terug te lezen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.