Fijne laarzen gekocht die heerlijk zitten.
Beste Renske, Wat fijn om terug te lezen, heel erg bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10! Veel draagplezier van de laarzen en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Edwin, Bedankt voor de mooie recensie, zou zeker zo moeten zijn! Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Wat een mooie laarsjes. Heel goed verpakt ook met bijgesloten een onderhoudsadvies. Ik ben er heel blij mee.
Beste Mirjam, Wat fijn om terug te lezen, bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Veel plezier nog van de laarsjes, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Niets op aan te merken gewoon 5 sterren
Heel erg bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Fijn dat u ons gevonden heeft, veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zoals verwacht mag worden
Beste Danny, Hartelijk dank voor de recensie. We hopen in de toekomst de verwachting misschien nog eens te overtreffen, zodat we aan het zesje kunnen werken! Heel veel draagplezier in de tussentijd. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede pasvorm. Betaalbaar. Elegant
Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. In een paar steekwoorden heeft u de aankoop mooi samengevat. Heel veel draagplezier, we zien u graag nog een keer terug. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn schoenen van Arche, altijd van Zwartjes.Een keer pech door snelle slijtage van leer werden de schoenen meteen vervangen
Hartelijk dank voor de prachtige recensie, dat zien we graag terug. En hoewel het heel vervelend is als er een keer iets niet helemaal goed loopt, vinden we het wel fijn om te lezen dat u dan ook tevreden bent over de afwikkeling daarvan. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel en correct afgehandeld.
Beste Olga, Bedankt voor de mooie recensie, fijn dat het zo vlekkeloos verliep. Veel plezier van de aankoop en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Product in perfecte staat, levering zoals omschreven en een vriendelijk persoonlijke boodschap op een briefje. Kwaliteitszaak!
Beste Lennart, Bedankt voor de mooie recensie, fijn om terug te lezen. Graag tot een volgende keer, maar eerst natuurlijk nog heel veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Bekende schoen gekocht, dus inkoppertje. Hopelijk gaat alles net zo soepel als het toch eens tegen zou zitten. Maar tot nu toe niets aan te merken op het digitale winkelen
Beste Daan, Ja, u heeft helemaal gelijk, je leert vaak de kwaliteit van een (web)winkel pas kennen als er wat mis gaat. Gelukkig krijgen we ook vaak positieve feedback van klanten die willen ruilen of retourneren. Maar laten we gewoon hopen dat ook in de toekomst alles soepel blijft gaan, wel zo fijn! Graag tot ziens, bedankt voor de mooie recensie. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Voor het kopen van schoenen heb je naast goed advies ook kwaliteits schoenen nodig. Dat hebben wij hier beide gevonden.
Beste Gerard, Wat een mooi compliment, niet alleen voor wat betreft de kwaliteit van onze schoenen, maar ook het advies. Dat vinden we ook heel belangrijk, dus dat is fijn om terug te lezen. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Bezorging liep heel soepel, mooi product.
Beste André, Fijn om te lezen, heel erg bedankt voor de mooie recensie en de 10 als eindoordeel. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel geleverd, mooi verpakt, en ook waren m’n schoenen ingespoten. Top service
Beste Jessica, Dat is fijn om terug te lezen, bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Afhalen van de bestelling op het Gelderlandplein was ok. Bestelling stond klaar en uiteraard toch even gepast. De bediening was naar mijn gevoel vrij koel en (klant) ongeïnteresseerd. Meteen verder ,op zoek naar een nieuwe koper. Het gevoel van gekocht, reeds betaald en verdwijn nu maar.
Beste Peter, Wat jammer dat het gevoel bij afhalen dan toch niet helemaal klopte. Dat kan een verschil in verwachtingen zijn, veel klanten die komen ophalen willen dat juist efficiënt en snel doen. Maar dat moet natuurlijk wel goed aangevoeld worden als het een keer niet het geval is. Ik ga het even melden, dan kunnen mijn collega's in de winkel daar ook weer op bijsturen. In elk geval nog heel veel plezier van de schoenen, hopelijk toch tot weer een nieuwe gelegenheid. Met meer warmte! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn schoenen werden, goed verpakt, snel geleverd
Beste Johanneke, Wat fijn om te lezen, heel erg bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Graag tot een volgende keer, maar eerst nog veel draagplezier natuurlijk. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik bestel of koop al jaren mijn schoenen bij Zwartjes.
Beste Bob, Dank voor de mooie 10! Leuk dat u al zoveel jaren klant bij ons bent en dat wij u ook deze keer weer aan een fijn paar schoenen konden helpen. Graag tot een volgende keer en voor nu veel draagplezier gewenst! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Mooi verpakt en snel bezorgd. Blij met de laarzen.
Beste Tineke, Dank voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Blij mee! Voor nu veel plezier met het het dragen van de laarzen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Beste Victor Robert, Dank voor de mooie 10! Veel draagplezier gewenst met uw nieuwe schoenen. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden over de aflevering en het product
Beste R., Wat een mooie recensie! Fijn om te horen dat alles, omtrent de bestelling, soepeltjes verlopen is. Voor nu veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Correct en met aandacht
Beste Ivar, Dank voor de mooie recensie! Geniet van de mooie schoenen en veel draagplezier gewenst. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering, product voldoet volledig aan de verwachting.
Beste Rob, Dank voor de mooie recensie, fijn om te lezen. Voor nu veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
De schoenen waren te klein.....dus teruggestuurd. Dit is uitstekend afgehandeld door Zwartjes! Als ik tijd heb kom ik naar A'dam om daar bij jullie schoenen te kopen en meteen te passen....dat werkt toch het beste.
Beste Monique, Wat jammer dat de schoenen te klein waren, maar dat kan gebeuren. Het blijft spannend, online schoenen kopen, maar gelukkig verliep de ruiling soepel. Kom vooral eens langs als u een keer in Amsterdam bent, dan gaat u vast met een fijn paar schoenen de deur uit. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Uitstekende service,vlotte verzending,correcte afwikkeling,ook als een schoen niet blijkt te ,,passen" . Deze zaak bestaat niet voor niks al zo lang. Dat zegt genoeg,en spreekt voor zichzelf.twijvel niet,gewoon fijn shoppen bij ZWARTJES!!!!!!! De
Beste An, Wat een heerlijke recensie! Heel erg bedankt daarvoor, voelt als een warm bad. Graag tot ziens, met hopelijk passende schoenen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Omdat ik ver van de Zwartjes winkels ben gaan wonen, kan ik nu eigenlijk alleen maar online schoenen bestellen. Ik koop al vanaf mijn 14e (!) schoenen bij Zwartjes, en ben nu 69………en altijd tevreden!
Beste Mei Ling, Wat een heerlijke recensie om te lezen, jammer dat u nu zo ver woont. Maar we zijn heel blij dat u desondanks trouwe klant bent gebleven. Heel graag nog voor heel lang! Veel plezier van de schoenen en tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Alles verliep vlot
Beste Ria, Hartelijk dank voor de fijne recensie. Graag tot een volgende keer, maar eerst nog heel veel draagplezier natuurlijk. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.