Snel vlug en netjes geleverd, Geweldig een dikke 10 hiervoor. Bedankt.
Beste Corrie, Bedankt voor de mooie woorden en dikke tien! Graag tot een volgende keer, maar eerst heel veel plezier van de aankoop natuurlijk. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zie hierboven!
Beste Truus, Bedankt voor de prachtige tien, met griffel, we gaan er een beetje van blozen. Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie laarzen gekocht die snel werden geleverd en prima zitten.
Bedankt voor de lovende woorden en het prachtige eindcijfer. We hopen u in de toekomst te blijven verwelkomen, maar eerst nog veel draagplezier van de laarzen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Begon wat stroef, maar heb de schoenen inmiddels binnen. Super schoenen, erg blij mee!
Beste Feico, Ja, het liep niet lekker, maar gelukkig kwam het toch allemaal goed. En dan nu veel draagplezier, want als dat maar soepel loopt... en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Originele beoordeling
Geen fijne ervaring, ondanks een mooie winkel. Order was niet goed doorgekomen, dus vergeten op te sturen. Heb ik zelf voor moeten bellen. Vervolgens is mijn pakket nooit aangekomen. Zijn natuurlijk prijzige producten, dus dan verwacht je ook wel wat. Heb ze inmiddels wel gesproken, maar ik wacht nog op het onderzoek.
Beste Feico, Wij hebben elkaar al aan de telefoon gesproken en allereerst excuses voor de vertraging. En bedankt voor het begrip dat u toen uitsprak. Er was inderdaad een probleem bij de order en of de duvel ermee speelt, geeft PostNL nu aan dat het pakket bezorgd is, maar heeft u het niet binnen. We bellen ze elke dag, het onderzoek daar duurt altijd een paar werkdagen. Ik had u aan de telefoon al laten weten dat het risico hoe dan ook volledig voor ons is. Of er komt een vervangend paar, of u krijgt uw geld terug. Begrijpelijk dat als u een verzoek voor een recensie krijgt, voordat u de schoenen binnen heeft, u daar niet blij mee bent. Zeker als u ze al in de winkel aan de voeten had en het, als u dan kiest voor online bestellen, nu extra lang duurt. Ik ga uit van een goede afronding en dat u hoe dan ook een goed gevoel en vertrouwen in onze winkel zult houden. Bedankt nog even voor uw geduld. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn vraag per e-mail over de maat van schoenen keurig beantwoord met advies. Schoenen besteld en binnen twee dagen aangeleverd. Uitstekende service.
Bedankt voor de prachtige recensie, dat lezen we heel graag terug. Het blijft lastig, adviseren op afstand, dus we zijn blij dat het goed lukte. Veel draagplezier en graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Waren problemen bij NL post, Zwartjes heeft me daar over gebeld en goede oplossing gevonden. En uiteraard Arche schoenen zijn top.
Beste Christine, Bedankt voor het begrip rond de bezorging, altijd even lastig. Maar de Arche schoenen maken het vast goed, heel veel draagplezier en bedankt ook voor de prachtige recensie! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Erg geaarzeld of ik wel online winterlaarsjes zou bestellen. Zouden ze wel passen ? Perti Palmroth kocht ik altijd in Maastricht maar nu alleen online te koop. Na een week aarzelen toch maar besteld en hiep hiep hoera ze passen prima en de schoenmaker kan er de zool nog met 1,5 cm verhogen omdat na een heup operatie en lengte verschil is.
Bedankt voor de prachtige 10, en wat fijn dat ze goed pasten! We hebben ook gewoon winkels in Amsterdam, mocht u daar een keer in de buurt zijn. Maar als het online lukt, is dat helemaal makkelijk. Heel veel draagplezier en wie weet tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima geregeld.
Beste Frank, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindcijfer. Daar zijn we erg blij mee. Veel draagplezier nog en graag tot - weer - een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Great service
Dear Jason, Thanks for the positive review, hope to see you again. Meanwhile, enjoy the shoes on many, many walks! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn Meindl wandelschoenen hadden een klein kleurverschil. Ik had daarover een klacht kunnen indienen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik had de schoenen direct nodig en had geen zin in gedoe. Toch jammer dat ik dit niet van te voren wist. Verder prima schoenen en Zwartjes heeft ze snel verstuurd.
Beste Pet, Wat jammer dat dat kleurverschil door onze controle is geglipt. En nog veel jammerder dat u daardoor met een naar gevoel bent blijven zitten. Omdat het de laatste maten betreft in onze outlet, hadden we geen vervangend exemplaar kunnen aanbieden. Maar geld terug had een optie geweest. Nu is het zo dat het kleurverschil is ontstaan door daglicht, dus het trekt gelukkig met het dragen straks ook gewoon weer bij. Ik wens u in elk geval veel wandelplezier toe! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede ervaring en snelle reactie.
Ik bestelde een voor mij nieuw merk. Na de op erkent werd contact met mij opgenomen om de juiste maat af te stemmen. Ik ga zeker weer bestellen!
Beste Paul, Fijn dat het gelukt is om de maat af te stemmen, scheelt veel gedoe. Bedankt voor de fijne recensie en veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Bij Zwartjes het merk schoen gevonden waarnaar ik op zoek was. Snelle bezorging en afhandeling van de wisseling van schoenmaat. Erg tevreden!
Beste Betty, Hartelijk dank voor de prachtige recensie. Fijn dat ook het ruilen goed verliep, dan rest nu nog veel draagplezier. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zwartjes is een toonaangevend begrip in de wereld van schoenen en laarzen. Ik ben er trots op om schoenen van Zwartjes te dragen. En je wordt er altijd prettig en vriendelijke geholpen.
Beste Ellen, Bedankt voor de lovende woorden, daar gaan we een beetje van blozen. Heel veel draagplezier en graag tot weer ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Duidelijke uitleg over overeenkomst enverschil Meindl en Lowa schoenen. Na 't gesprek heb ik voor Lowa gekozen.
Beste Marius, Bedankt voor de fijne recensie, mooi dat het advies goed van pas kwam bij de keuze. Nu nog veel wandelplezier en graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik herhaal nog maar eens, zoals ook in eerdere beoordeling: Voor herhaling vatbaar!!
Beste Lies, Helemaal mooi, als u voor herhaling gaat. Bedankt voor de fijne recensie en - na veel draagplezier - graag tot weer ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Een persoonlijk berichtje op kaartje en snelle bezorging Héél goed
Beste Adje, Bedankt voor de prachtige recensie, dat lezen we graag terug. En fijn dat het met het advies zo goed kwam, altijd lastig op afstand. Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Een goede en mooie site .laarsjes waren mooi maar veel te smal jammer . Ik ga zeker nog een keertje kijken
Beste Sylvia, Wat jammer, Arche valt inderdaad wat smaller. Bij twijfel kunt u altijd even contact opnemen hoor, we helpen graag, ook op afstand. Bedankt voor de mooie recensie! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Het aanbod van Arche schoenen is breed. Helaas is dit merk steeds moeilijker verkrijgbaar in Noord-Nederland. Om die reden ben ik blij met de webshop.
Beste Marja, Bedankt voor de prachtige recensie. Inderdaad is het steeds moeilijker een ruime collectie Arche (of andere kwaliteitsmerken) te vinden, dat horen we vaker. Gelukkig kunnen we u op afstand helpen. Komt u een keertje langs tijdens een dagje Amsterdam? Of in de webshop natuurlijk, graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Heb mijn schoenen elektronisch met behulp van een vriendelijke dame, ik had ook gebeld, besteld.
Beste Rob, Fijn dat we konden helpen, bedankt voor de prachtige review! Graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Keurig verzorgd en op tijd geleverd
Beste Ank, Bedankt voor de fijne recensie en de 10 als eindcijfer, dat lezen we ook weer heel graag terug. Veel plezier van de aankopen! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Geen bla bla , goed telefonisch bereikbaar en een duidelijk antwoord. Vlotte verzending met duidelijke mail ondersteuning. Geen min punten, vijf sterren verdiend.
Beste Willem, Hartelijk dank voor de 10 en de prachtige woorden. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Na de bestelling in zeer korte tijd de sneakers ontvangen. Ze zijn mooi en lopen heel erg fijn!
Beste LJ, Fijn om terug te lezen en heel veel plezier van de sneakers. Altijd leuk ook om te lezen dat iemand op aanraden van een ander bij ons terecht kwam. Bedankt voor de prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Geweldige service
Beste Viviane, Bedankt voor de prachtige cijfers en fijne review. Graag tot een volgende keer, maar eerst natuurlijk veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gekregen wat ik besteld heb.
Beste Paul, Bedankt voor de prachtige 10 en de goede samenvatting. Uiteindelijk komt het daarop neer, krijgen wat je bestelt. We bieden graag meer, hulp en advies, maar als dat niet nodig is, alleen maar mooi. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.