Maar schoenen paste niet dus retour gestuurd
Beste Hans, Wat jammer dat ze niet pasten, hadden we geen alternatief voor u? Dat blijft ook wel een risico van online schoenen bestellen. Mocht u nou ooit in de buurt van Amsterdam zijn, kom gerust een keertje passen en proberen. Met het juiste advies vertrekt u dan niet alleen met de juiste maat in het hoofd, maar misschien ook wel meteen met een mooi paar passende schoenen. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Altijd vriendelijk geholpen en men neemt de tijd voor je. Schoenen zijn van een zeer goede kwaliteit.
Beste Johan, Bedankt voor de fijne recensie en prachtige cijfers! We horen graag dat de service op prijs gesteld wordt en wensen u veel en lang draagplezier van de schoenen. Graag tot weer een volgende gelegenheid. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie merken, alles snel en goed geregeld. En blij met de mooie schoenen!!
Beste Janet, Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige cijfers. We zijn vooral blij dat de schoenen goed bevallen, veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering en topkwaliteit!
Beste Harm, Bedankt voor de fijne recensie. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De website is duidelijk. Mijn bestelling werd keurig op tijd volgens planning bezorgd. En ook de verzendstatus werd goed aangegeven/ bijgehouden. Het handgeschreven kaartje met de tekst: " veel draagplezier" vond ik zeer attent.
Hartelijk dank voor uw fijne recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Dat lezen we natuurlijk heel graag terug. Van mij ook nog veel draagplezier toegewenst en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Correcte en vlotte levering, verzendkosten wel duur voor zo een dure handtas
Beste Karina, Wat jammer dat de verzendkosten u zo tegenvielen. Het is inderdaad zo dat de portokosten naar België ook voor ons een stuk duurder uitvallen. We hebben, zoals in de mail al aan u gemeld, bij uitzondering u de helft van de verzendkosten retour gestort. Ik hoop dat dat de teleurstelling wat verzacht. Maar helaas is het verpakken en verzenden naar het buitenland voor ons ook prijzig. Ik wens u heel veel plezier van het tasje toe, u heeft wel iets heel moois in handen. En wie weet, tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Was ook winkelklant en geniet zo af en toe nog van mijn lakschoenen.
Beste Gerard, Fijn dat we u in de winkel en online goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de fijne recensie en natuurlijk graag weer tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen besteld online, volgende dag langsgegaan en toen stonden ze al klaar. Vervolgens gepast en prettig gesprek gehad met verkoper die me kon uitleggen waar de schoenenfabrikant vandaan kwam. Prima!
Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen dat online en de winkel beide zo goed aansloten bij uw wensen. Graag tot weer een volgende keer, in de tussentijd veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Lotte, Dat lezen we graag terug. Bedankt voor de prachtige 10 en de review. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik ben heel erg tevreden: mooie site, en vooral mooie schoenen die ik besteld heb. Het bestelproces verliep prima. Keurig netjes verzorgd ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Sandra, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindbeoordeling. Dat lezen we graag terug. Veel plezier van de schoenen en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede service, mooie schoenen
Beste Mischa, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindoordeel. Veel plezier van de schoenen en wie weet tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De schoenen van Unite Nude die ik heb besteld waren precies zoals ze op de website staan
Beste Lilian, Bedankt voor de fijne recensie. Ik denk dat het om de Sioux Cordera gaat, een heerlijke instapper. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De schoenen werden snel geleverd en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen.
Beste Lia, Bedankt voor de review, fijn dat de schoenen goed bevallen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Grote selectie modellen en goede service.
Beste Eva, Bedankt voor de fijne feedback en de prachtige 10 als eindcijfer. Fijn dat u ons gevonden heeft en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
prachtige schoenen gekocht in het zwart in januari en wilde ze ook graag in het bruin. een van de medewerksters zei ik laat het weten zodra ze binnenkomen. en dat gebeurde dus ook en de volgende dag had ik ze in huis. heel blij mee, niet alleen met de schoenen maar vooral met deze attente service.
Beste Dot, Wat fijn dat het weer gelukt is. Deze sandalen hebben een groep trouwe fans, en worden speciaal voor ons gemaakt, dus we laten graag weten als ze binnenkomen. Hier gaat u heel lang plezier van hebben. Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindcijfer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De bezorging was perfect. Heb telefonisch contact gehad met een medewerkster. Vriendelijk te woord gestaan.
Beste Jan, Hartelijk dank voor de fijne recensie, dat lezen we graag terug. Hopelijk blijft het niet bij een eerste ervaring, graag tot een volgende keer. Maar in de tussentijd natuurlijk veel plezier van de aankopen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Het handgeschreven briefje geeft aan elke bestelling een persoonlijke noot en dat stel ik zeer op prijs. De service van Zwartjes staat op een hoog niveau!
Beste Wouter, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. We proberen inderdaad de persoonlijke noot er op elk gebied in te houden. Ook op afstand. Graag tot ziens, in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen volgende dag bezorgd, én behandeld met waterafstotende spray.
Beste Jos, Bedankt voor de prachtige review, dat lezen we graag terug. Veel draagplezier en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Schoenen online bestellen kan spannend zijn als je niet zeker bent van de maat. Dankzij de combinatie van online bestellen en contact per mail was ik gerustgesteld en heb ik een paar schoenen besteld. Werkte perfect.
Beste Muel, Hartelijk dank voor de mooie woorden en prachtige 10 als eindcijfer. Het is inderdaad, ook voor ons, best lastig om op afstand de juiste pasvorm te bepalen. Maar als het dan lukt, geeft dat extra voldoening. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
goede ervaring, goed advies.
Beste Jeanne, Bedankt voor de mooie recensie, dat lezen we graag terug. Veel plezier van de aankoop en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Lang gezocht naar verkoper van mijn favoriete merk. Bij Zwartjes gevonden en via de webshop heel snel in huis.
Bedankt voor de mooie recensie en prachtige 10 als eindoordeel. Wat fijn dat u uw merk bij ons kon vinden, heel veel en lang draagplezier van de laarsjes en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goed,zelfs een opmerking van de bezorger was alles maar zo goed en stevig verpakt,een pluim voor jullie!
Beste Ans, Wat een leuk compliment, via de bezorger. We vinden het belangrijk dat alles ook goed en netjes aankomt, snelheid is fijn, maar niet de hoofdzaak. Bedankt voor de recensie, graag tot een volgende keer, maar eerst veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Direct toen ik in de winkel kwam werd ik liefdevol geholpen. Kwalitatief mooie schoenen staan er in de winkel. Er is ook altijd wel een aardigheidje. Dat voelt heel dankbaar. Groet Dorien Ammerlaan
Beste Dorien, Bedankt voor de fijne review. En we zijn inderdaad ook dankbaar, waar zouden we zijn zonder tevreden klanten? Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Frank, Bedankt voor de review. Soms is één woord genoeg. We hopen het nog een keer tot uitstekend te brengen, graag tot een volgende keer. In de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Al 45 jaar koop ik bij Zwartjes.
Beste Ruud, Bedankt voor de recensie, we zijn er even stil van! Ik zou bijna zeggen, op naar de volgende 45 jaar... maar dat is misschien iets te optimistisch. In elk geval zijn we heel blij met uw lange klandizie. Veel dingen zijn in de tussentijd veranderd, maar in de kern zijn we hetzelfde gebleven. We hopen u nog heel lang in de (web)winkel te mogen verwelkomen! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.