Prachtige schoenen kreeg ik in mijn bestelling! Het ophalen van mijn schoenen in de winkel was ook heel fijn. Ik werd meteen en zeer klantvriendelijk geholpen. Aanrader!
Beste Ine, Bedankt voor de fijne review en de prachtige beoordeling met een 10! We horen graag terug dat het bestellen en ophalen zo goed verliep, daar streven we natuurlijk naar. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de schoenen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
snelle bezorging
Beste mevrouw Locher-de Jonge, Bedankt voor uw recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Dat zien we heel graag terug. Veel draagplezier en graag tot weer een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Het laatste paar!! Erg blij mee.
Beste Marion, Bedankt voor de mooie recensie, dat lezen we graag terug. Wat een gelukstreffer dan, zo'n laatste paar. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Door omstandigheden werd mijn paar schoenen wat later bezorgd…Hiervan werd ik met een zeer nette en excuserende mail van op de hoogte gesteld. Tevens werd er nog een schoenenspray als excuses toegevoegd aan mijn bestelde schoenen. Bij levering word ik overigens altijd blij :) van een handgeschreven kaartje! Dank daarvoor en jullie zullen me in de toekomst zeker nog eens treffen. Met vriendelijke groet, Mireille Poos
Beste Mireille, Bedankt voor de fijne en begripvolle reactie! En natuurlijk voor de prachtige waardering. Het meest blij worden we van de conclusie en we wensen u dan ook heel veel en lang draagplezier, en dan graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
heel tevreden
Beste Riet, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Dat zien we graag terug, maar natuurlijk zijn we vooral blij met onze trouwe klanten. Fijn u telkens terug te zien, hopelijk mogen we u nog heel lang van mooie schoenen voorzien. Veel draagplezier en tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Top als we weer eens in Amsterdam zijn kom ik zeker een keer naar jullie winkel
Beste Marcel, Bedankt voor de fijne recensie, dat lezen we graag terug. De persoonlijke touch is iets moeilijker mee te geven in de webshop, maar we verwelkomen u van harte in de winkel! Graag tot dan. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Joleen, Bedankt voor de fijne recensie en de perfecte 10 als eindcijfer. Graag tot weer een volgende keer, in de tussentijd natuurlijk veel en lang plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein - Zeer vriendelijke en niet opdringerige meneer in de winkel stond mij uitgebreid te woord en nam de tijd om te luisteren naar wat ik zocht om vervolgens met leuke opties te komen.
Beste Jeffrey, Wat fijn om ook een ervaring in de winkel terug te lezen. En een positieve ervaring, heel erg bedankt voor de feedback. Graag tot ziens, in winkel of webshop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel gekregen, keurig verpakt . Prima service zeer tevreden
Beste Jeanne, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. We hopen u, na lang draagplezier, nog eens terug te zien. Graag tot dan. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Bestelling geleverd conform afspraak
Beste Huub, Bedankt voor de fijne recensie, hopelijk zien we u - na lang draagplezier - nog eens terug. Wie weet kunnen we dan nog eens op positieve manier verrassen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle verzending en kwaliteit zoals verwacht! Dankjewel!
Beste Eric, Bedankt voor de mooie woorden en de 10, dat lezen we graag terug. Nog heel lang draagplezier toegewenst en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Positief
Beste Gusta, Hartelijk dank voor de fijne recensie met een prachtige 10 als eindoordeel. Mooi dat het allemaal goed en snel verliep, nu nog heel lang plezier van de aankoop toegewenst. Graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Erg mooie schoenen, alleen misschien nog een betere omschrijving. Zelf had ik er maar opgewaagd. Zouden ze passen. Ze vielen klein uit. Verder keurig verpakt.
Bedankt voor de fijne recensie en de tip. Het is lastig om van alle merken en modellen een vergelijking met de gemiddelde maat bij te houden. Maar we doen ons best en gaan er nog harder aan werken. Want elke retour of ruiling die we kunnen voorkomen is meegenomen. We hebben de sandaal ook nog in maat 39, mocht u liever toch omruilen. Laat het ons dan even weten. Als hij toch past ondanks dat hij kleiner valt dan u gewend bent, dan wens ik u nog veel draagplezier toe! Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Hele fijne schoenen (Brunate); snelle bezorging
Beste Renate, Wat fijn dat de schoenen bevallen. Bedankt voor de feedback en de prachtige 10 als eindoordeel. Dat lezen we graag terug. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel draagplezier! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prettig
Beste Anneke, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Wat leuk dat iemand u heeft doorverwezen naar ons. Hopelijk bent u net zo enthousiast. Graag tot een volgende keer en in de tussentijd veel plezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer betrokken met zelfs een persoonlijk briefje erbij. Is zeer gewaardeerd.
Beste Dennis, Bedankt voor de fijne recensie. Fijn om terug te lezen. Nog heel veel plezier van de schoenen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Op de site kon ik makkelijk mijn wens vinden en daarna was het bestellen een eitje! En snelle bezorging! Hier kan ik weer 20 jaar mee vooruit!
Goede service!
Beste Marian, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindoordeel. Veel plezier van de aankoop en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
lang geleden kocht ik wel eens Arche schoenen in Goes, maar die winkel bestaat niet meer. Via internet vond ik uw winkel in amsterdam. ik was verrast door de uitgebreide collectie, en ik vond de laarsjes die ik ooit in Goes kocht. jammer dat deze geen rits in de hiel hebben. dat maakt het aantrekken voor mij moeilijker.
Beste Nella, Wat fijn om terug te lezen, bedankt voor de fijne en uitgebreide recensie. Natuurlijk jammer dat er steeds minder winkels zijn met een mooie (Arche) collectie. Maar we zijn heel blij dat u ons gevonden heeft. Mocht u nog zoeken naar een paar laarsjes met een rits op de hiel, dan kan ik de Baryky aanbevelen. Die hebben we in heel veel kleuren en uitvoeringen. En ik beveel daarnaast van harte ons Arche event aan, van 30 maart t/m 2 april. Dan hebben we álle zomermodellen van Arche in de winkel en kunt u zelfs uit de fabriek bestellen. Misschien een dagje Amsterdam waard? Graag tot ziens, in de webshop of een keertje in de winkel! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ben blij met mijn laarsjes
Mijn man kent Zwartjes al sinds 1960!! Nu na een lange zoektocht naar mooie instap schoenen van leer weer bij jullie uitgekomen! Nu via de webshop gekocht, een super goede ervaring! Volgende keer zeker weer!!dank!
Beste Betty, Wat leuk dat we al zo lang terug gaan! En we zijn heel blij dat u ons weer heeft gevonden, nu vanaf afstand. Bedankt voor de mooie recensie, helemaal voor de prachtige 10 als eindcijfer. Tot ziens, in de webshop of een keertje in de winkel weer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Alles ging naar wens
Beste Margriet, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Heel fijn dat alles naar wens ging, zo hoort het natuurlijk ook. Veel plezier van de aankoop en graag weer tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik kom al langer bij Zwartjes . De werknemers zijn behulpzaam en goed geinformeerd. Ze nemen de tijd voor je.
Beste Alexander, Bedankt voor de mooie woorden, fijn om terug te horen. We hopen u in de toekomst te mogen blijven helpen aan fijne schoenen, graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zomerschoenen met witte zolen online besteld, vintage-look was iets anders als ik had verwacht. De schoenen zien er wel mooi uit en de kleur bevalt me goed, waardoor besloten om ze te houden. Gedegen advies en schoenen van goede kwaliteit lijkt gewoon bij Zwartjes.
Beste Christian, Wat jammer dat de schoenen niet bevallen. Dat donkere vintage-laagje op de witte zolen wordt bij meer modellen en merken aangebracht. Veel klanten willen tegenwoordig juist dat witte zolen een beetje ingelopen, casual look hebben. Op de foto is dat inderdaad niet heel goed te zien in dit geval, dat kan ook per schoen (en per beeldscherm) verschillen. Voordat u met alcohol aan de slag gaat, kunt u ze ook aan ons retour sturen en vergoeden wij u het gehele aankoop- en verzendbedrag. Of helpen we u zoeken naar een alternatief met een friswitte zool. Neemt u anders even contact op, ik weet zeker dat we er samen uit gaan komen. Ik zal in elk geval in de toekomst ook in de begeleidende tekst hier meer aandacht aan besteden. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Originele beoordeling
Zomerschoenen met witte zolen besteld, welke bleken te zijn behandeld met grijze spray om minder wit te maken. De schoenen leken daardoor ‘oud’, wat ik niet mooi vind. Op de website kon je dat niet goed zien. De schoenen zijn prachtig, als de zolen wit waren geweest, was ik dik tevreden geweest. Ik ga proberen de zolen met alcohol te reinigen.
Goed ontvangen en goed verpakt. Mijn enige bezwaar is dat deze schoen niet echt 'ruim' valt. Ik heb een maat kleiner besteld, maar ik had eigenlijk maar normale maat kunnen aanhouden (9,5).
Beste Jort, Dat is jammer! We geven natuurlijk aan wanneer een schoen ruimer dan 'gemiddeld' valt, maar dat hangt er maar net vanaf welk merk u normaal gewend bent te dragen. Daarnaast kan een leestvorm net anders uitvallen. Dat is ook de reden dat we aanraden om even contact op te nemen als u het merk niet eerder gepast heeft. Ik kan niet zien of u de schoenen intussen geruild heeft in de winkel, maar als u ze wilt omruilen, laat het ons even weten, komen we er wel uit. Hopelijk gaat het een eventuele volgende keer wel goed met de maat. We zien u graag op de juiste schoenen lopen! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.