Mijn maat klopte niet helemaal. Ik heb hierna de moeite genomen om even langs de winkel te gaan. Ik ben hier TOP geholpen en ik heb nu de perfecte schoenen :)
Beste Babaak, Wat fijn dat webshop en winkel zo goed konden voorzien in uw wensen. De perfecte schoenen, dat is waar we naar streven! Veel en lang draagplezier toegewenst en graag tot een volgende keer. Bedankt voor uw fijne recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mijn bestelling ging supersnel en werd zorgvuldig verpakt de volgende dag al afgeleverd.! Kortom: TOP!
Beste Susan, Wat fijn dat het zo snel ging. Hopelijk heeft u ook veel en lang draagplezier van de aankoop en zien we u nog eens terug. Bedankt voor de fijne recensie en de 10 als eindcijfer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Een foutje van mij (verkeerd adres opgegeven) en een kleine onduidelijkheid werd super netjes opgelost. Op vrijdag werden de laarsjes verstuurd en op zaterdagochtend stond de bezorger al voor de deur. Netjes verpakt en een attentie erbij. En de laarsjes zijn boven verwachting mooi en zitten heerlijk. Mijn complimenten aan het hele team!
Beste Karin, Dat vinden we heel erg fijn om terug te lezen, bedankt voor de prachtige recensie. Reken maar dat het team vandaag naast de schoenen loopt! Veel plezier van de laarsjes en graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Winkel met het beste en meest complete assortiment voor kwaliteit schoenen. Ook de webshop werkt perfect en is een uitkomst nu ik niet meer in Amsterdam woon. Al lang klant en zonder uitzondering goede ervaringen
Beste Paul, Bedankt voor de prachtige recensie! Wat fijn om te lezen en we zijn blij ook op afstand een vaste, tevreden klant te kunnen bedienen. Graag tot ziens, in winkel of webshop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snel geleverd goed ingepakt en tot slot een kleine attentie erbij heel leuk. Ik bestel daar zeker nog eens.
Beste Judith, Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Dat is heel fijn om terug te lezen. Graag tot ziens, in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
In één woord “goed”
Beste Pieter, Goed, kunnen we prima mee leven. Hoewel we dan toch zoeken naar iets om de ervaring nog beter te maken, we kunnen het niet laten. Bedankt voor de fijne recensie en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Het is de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar zeker niet de laatste keer. Ik had wandelschoenen besteld. Ze waren héél snel bezorgd, goed ingepakt, de schoenen waren behandeld en er zat zelfs een kleine attentie bij. Écht heel tevreden.
Beste Thijmen, Bedankt voor de mooie 10 en fijne woorden. Maar het meest blij worden we toch van de conclusie dat u bij ons terug zult komen. Eerst nog veel draagplezier, maar dan graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Als ik Arche schoenen bestel is het iedere keer weer een feestje om de schoenen te ontvangen en te dragen, top service!
Beste Judith, Bedankt voor de prachtige 10 en de fijne recensie. Als Arche fan kunt u eigenlijk dan het Arche Event niet missen straks, 30 maart - 2 april. Dan hebben we niet alleen de wereldwijde collectie in huis, maar kunt u ook speciale modellen bestellen. Zien we u dan? Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Voor mij is er geen betere winkel dan Zwartjes 1883, Er is een ruim aanbod aan exclusieve schoenen en accessoires, goede en snelle service. Top kwaliteit
Beste Michiel, Zo'n compliment, daar gaan we een beetje van blozen. Bedankt daarvoor, we hopen nog heel lang mooie schoenen te mogen leveren. In de tussentijd veel plezier van de aankoop. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
goede site, makkelijk te bestellen en snelle en juiste levering
Beste Arno, Fijn om terug te lezen, bedankt voor de prachtige 10 ook. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie pantoffels, hier was ik al lang naar op zoek. Tevens als verrassing een mooie nagelknipper ontvangen.
Beste Jan, Bedankt voor de fijne woorden en prachtige tien! De nagelknipper is een tijdelijke verrassing, fijn dat hij in de smaak valt. Veel plezier van de pantoffels, graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goede kwaliteit pantoffel en het wordt in een goede verpakking bezorgd en wat leuk dat je er een cadeautje bij de bestelling krijgt.
Beste Nel, Bedankt voor de fijne recensie met een prachtige 10 als eindcijfer. Veel en warm draagplezier van de pantoffels, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Met zo veel service online als in de winkel.
Beste Astrid, Wat fijn dat het toch nog goed is gekomen met het verkeerde huisnummer! Was even spannend, maar eind goed, al goed. Bedankt voor de mooie recensie, ik hoop dat het een volgende keer allemaal gewoon goed verloopt. Let op bij het invullen, want het staat vast fout opgeslagen nu. Veel plezier van de schoenen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Originele beoordeling
tot vandaag niet geleverd wel betaald duurt erg land
echt heel betrokken, even een belletje na de bestelling dat ik wel het "foute"nummer heb doorgegeven... gewoon Top!
Beste heer Hardeman, Fijn dat het goed kwam. We checken liever een keer extra, dan dat er wat mis gaat. Is toch het fijnste voor iedereen. Voordeel van een klein bedrijf. Veel plezier van uw schoenen, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima winkel heeft ook uitstekende webwinkel. Annuleren van een bestelling in de winkel beek geen probleem.
Beste Diederik, Bedankt voor de prachtige 10 en lovende woorden. Fijn dat de winkel en webwinkel beide goed aansloten bij de wens. Hopelijk wel een passend paar gevonden? Zo niet, dan hoop ik op een geslaagde koop een volgende keer. Graag tot dan! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
in het zoeken naar schoenen stuitte ik op jullie website jullie hadden precies de schoenen die ik nodig had de volgend dag had ik ze in huis ze bevallen heel goed
Beste Liesbeth, Wat fijn dat we zo goed aansloten bij de wens. Bedankt voor de mooie recensie en de 10 als eindoordeel. Nog heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer netjes en snel met het ruilen van de schoenen Alles prima geregeld.
Beste Henry, Hartelijk dank voor de prachtige 10 en de mooie recensie. Wat fijn dat het ruilen ook goed verliep, dat is dan net een extra hobbel. Veel plezier van de schoenen en tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gewoon goed!
Bedankt voor de prachtige 10 en de korte, maar krachtige recensie! Hopelijk zien we u nog een keer terug, maar in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Wonende in Groningen kocht ik mijn Arche schoenen bij de firma Venice. Tot 3/4 jaar geleden was dat geen enkele probleem. Totdat de winkel dicht ging, spijtig genoeg. Daarna ben ik gaan zoeken en kwam in Amsterdam bij u terecht. Niet dat wij vaak in Amsterdam zijn, maar gelukkig kunnen we bestellen. Ik houd mijn Arche schoenen keurig bij en vul op deze manier mijn voorraad aan. Probleem opgelost.
Beste Dineke, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10. We horen het vaker van mensen, dat ze geen Arche meer in de buurt kunnen vinden en dat vinden we ook heel spijtig om te horen. We hebben in reactie daarop onze collectie verder uitgebreid, zodat de keuze in modellen, maten en kleuren in ons land zo in elk geval behouden blijft. En misschien zien we u wel op het Arche Event van 30 maart tot 2 april? Dat is wel een bezoekje aan Amsterdam waard! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Heerlijk zittende mooie schoenen van hoge kwaliteit aangeschaft. Snel en netjes bezorgd ook.
Beste Marjolein, Bedankt voor de mooie recensie en prachtige 10, leuk om te horen dat u via-via bij ons bent gekomen. Fijn dat ze ook goed zitten, dat belooft vast veel draagplezier. Kom gerust ook eens langs op het Gelderlandplein, of tot ziens in de webshop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
De bestellingen zijn snel ontvangen, nl binnen twee dagen.
Beste Paul, Bedankt voor de mooie woorden en prachtige 10 als eindoordeel. Het gaat inderdaad vaak snel, over het algemeen versturen we dezelfde (werk)dag. Veel plezier van de aankoop, tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goed overzichtelijke webshop, ruime keuze. Eenvoudig bestelproces en snelle levering. But most of all: hoge kwaliteit van schoenen.
Beste Ben, Bedankt voor de mooie review. En inderdaad, we proberen alle facetten perfect in orde te hebben, maar de kwaliteit van onze schoenen staat altijd centraal. Veel draagplezier en tot een volgende keer hopelijk. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooi ingepakt met een kaartje erbij en schoenen ook al ingespoten. Top!
Bedankt voor de fijne recensie en prachtige 10 als eindoordeel. Dat lezen we graag terug. Graag tot weer een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Was niet helemaal zeker over de maatvoering. Naar aanleiding van professioneel advies keuze gemaakt. Werd zelfde dag nog opgestuurd. Zitten als gegoten!
Beste Tom, Bedankt voor de positieve woorden en de prachtige 10 als eindcijfer. Dat lezen we graag terug. Maar we zijn vooral blij dat ze goed passen, blijft altijd lastig, op afstand advies geven. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de schoenen. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
als je schoenen bij zwartjes koopt weet je dat je kwaliteit koopt. mijn aankoop is geweldig, ik zou willen dat ze ook te koop waren in bruin en blauw.
Beste Dot, Bedankt voor de fijne recensie en prachtige 10 als eindoordeel. We hebben ze inderdaad nu alleen nog in zwart op uw maat, maar hou ons in de lente in de gaten (of stuur even een mailtje, als u bericht wilt hebben bij binnenkomst) - hij is namelijk ook in cognac- en donkerbruin verkrijgbaar: https://www.zwartjes.nl/collectie/?q=d6150&sort=relevant Graag tot een volgende keer, veel plezier van de sandalen! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.