Omdat ik ver van de Zwartjes winkels ben gaan wonen, kan ik nu eigenlijk alleen maar online schoenen bestellen. Ik koop al vanaf mijn 14e (!) schoenen bij Zwartjes, en ben nu 69………en altijd tevreden!
Beste Mei Ling, Wat een heerlijke recensie om te lezen, jammer dat u nu zo ver woont. Maar we zijn heel blij dat u desondanks trouwe klant bent gebleven. Heel graag nog voor heel lang! Veel plezier van de schoenen en tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Alles verliep vlot
Beste Ria, Hartelijk dank voor de fijne recensie. Graag tot een volgende keer, maar eerst nog heel veel draagplezier natuurlijk. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Hele fijne zaak met goede service. En zeer mooie producten, zou er de volgende keer direct weer kijken wanneer ik nieuwe schoenen moet hebben.
Beste Elco, Wat fijn om terug te lezen, bedankt voor het vertrouwen en de mooie recensie. Heel graag tot die volgende keer, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Vlotte vriendelijke communicatie en afhandeling bestelling. Schoenen van het ‘huismerk’ zijn heel goed. Verpakking is zorgvuldig en ook geschikt om de schoenen later netjes te houden
Beste Marcel, Bedankt voor de mooie recensie en de 10, dat is fijn om terug te lezen. Het is inderdaad maar afwachten, wat zo'n huismerk brengt. Bij ons is het vaak een model van goede kwaliteit dat we niet meer konden inkopen. Dan laten we het graag zelf maken, scheelt ook weer de tussenkomst van veel extra lagen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik bestel regelmatig schoenen van het merk arche, mijn maat past altijd, goede service.
Beste Kristiane, Heel hartelijk dank voor de mooie woorden en de 10 als eindcijfer. Fijn om terug te lezen. Wat jammer dat u zo ver woont, want vanaf donderdag t/m zondag hebben we zelfs een Arche evenement in de winkel, met de hele najaarscollectie. We zouden u graag verwelkomen. Maar ook op afstand, in de webshop, hopen we u terug te zien. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima webshop, snelle levering
Beste Kenneth, Heel erg bedankt voor de mooie recensie. Wat jammer dat u een sale periode mist, we hebben juist besloten om in onze online outlet het hele jaar door sale items toe te voegen. Dan houden we de winkels netjes, maar is het voordeel direct beschikbaar. Ben best nieuwsgierig welke voordelen u aan een vaste periode zou verbinden. In elk geval veel plezier van de aankoop en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zelfs de doos goed ingepakt zodat ik de ballerina’s netjes in de kast kan bewaren.
Beste Lenie, Bedankt voor de mooie woorden, fijn om terug te lezen. Graag tot een volgende keer, we zouden graag van de "Oké" nóg meer willen maken. Maar eerst natuurlijk veel draagplezier van de ballerina's! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Thijs, Heel erg bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Leuk dat u ons via-via gevonden heeft. Heel graag tot een volgende keer, maar eerst nog veel draagplezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Duidelijke site, snelle levering en leuke tas cadeau Zeker de aanrader
Beste Krijn, Heel erg bedankt voor de mooie recensie en de 10 als eindcijfer. Heel fijn om terug te lezen. Veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Nog nooit zo snel bezorgd gehad
Beste Monique, Wat fijn dat het zo snel ging. Nou is dat niet ons eerste punt van aandacht, maar mooi meegenomen, toch? Hopelijk heeft u nog heel lang en veel draagplezier, bedankt voor de mooie recensie. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Goed advies in Utrechtse straat
Beste JW, Hartelijk dank voor de mooie recensie. Wat fijn dat we u goed konden helpen in de winkel in de Utrechtsestraat, goed om terug te lezen. Veel draagplezier en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Fantastisch omdat het ook zo snel geleverd wordt,plus een precentje dat maak je nog weinig mee
Beste mevrouw Van der Plas, Wat fijn om dat terug te lezen, hartelijk dank voor de lovende woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Heel veel plezier van de aankoop en graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima vakkundig bedrijf !! Prima service
Beste Appie, Wat fijn om terug te lezen, heel erg bedankt voor de lovende woorden. Graag tot een volgende keer, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie schoenen en snel geleverd
Beste Herma, Heel erg veel dank voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Graag tot een volgende keer, maar eerst veel draagplezier. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik had schoenen besteld, maar geretourneerd omdat de breedtemaat G niet goed was. Te smal. H was er niet. Geld snel terug gekregen
Beste Guus, We zijn altijd extra blij om ondanks een retour een positieve recensie te krijgen. Maar zouden het nog veel fijner vinden natuurlijk als het een passende schoen was geweest. Hopelijk tot een volgende keer, maar hartelijk dank voor de mooie feedback. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Alles geregeld zonder problemen
Beste John, Nou, daar staan we helemaal achter. Bedankt voor de fijne recensie en graag tot een volgende keer. Veel draagplezier in de tussentijd. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Volgens verwachting
Beste Harry, Fijn dat we de verwachting waar konden maken. Bedankt voor de recensie en prachtige 10 als eindoordeel. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Alexander, Bedankt voor de fijne review en de prachtige 10 als eindcijfer. Fijn om terug te lezen. Graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik heb eerst mijn vraag over het prduct digitaal gesteld. Ik kreeg snel antwoord, warop ik de schoenen heb aangeschaft. Zeer tevreden
Beste Theo, Bedankt voor de fijne woorden en de prachtige 10 als eindoordeel. Fijn om terug te lezen, ook dat de communicatie zo goed verliep. Veel draagplezier en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Vooraf aan bestelling telefonisch contact gehad met medewerker in de winkel. Heel vriendelijk en behulpzaam! De bestelling digitaal gedaan. De volgende dag (dus snel) en netjes verpakt geleverd. Helaas, paste het niet (te smal). Ook retour wordt snel en netjes afgehandeld. Ik zou deze winkel anderen gerust aanbevelen. Hopelijk vind ik een volgende keer een schoen die goed zit!
Hartelijk dank voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindcijfer. Blijft natuurlijk jammer dat de schoenen niet pasten, want dat zou helemaal een perfecte afronding zijn. Hopelijk een volgende keer meer succes, vraag gerust om advies, of kom een keer langs - ondanks de afstand soms best leuk om te combineren met een dagje Amsterdam. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Als een van de weinige web winkels alle modellen en maten van UGG pantoffels van uit voorraad leverbaar. Op afgesproken datum ontvangen.
Beste Hans, Bedankt voor de fijne recensie. We hebben inderdaad ruim de UGG pantoffels in kunnen kopen, ons motto is dan ook: minder merken, maar dan van die merken wel de grootste keuze. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Tevreden met het contact
Beste Jort, Wat fijn dat het contact goed loopt, horen we graag natuurlijk. We zouden ook graag meer Santoni modellen voeren, maar zijn daarin helaas beperkt. Maar wie weet wat de toekomst brengt? Graag tot ziens en bedankt voor de recensie. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Ik heb mooie Arche schoenen gekocht die snel en goed werden geleverd. Erg blij mee.
Schoenen zijn netjes drie dagen na betaling thuis gestuurd!
Beste Remco, Hartelijk bedankt voor de prachtige 10 en de mooie recensie. Ik moest even checken, de bestelling was net na onze PostNL pick-up en pas de dag na bestelling verzonden. Maar gelukkig nog netjes op tijd binnen. Heel veel plezier van de aankoop en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Alles weer net zo degelijk als het al was. De slippers lopen heerlijk, mijn inlegzolen passen er in.,
Beste Silvia, Wat fijn dat we het weer hebben mogen waarmaken! Bedankt voor de mooie woorden en de tien. Nog heel veel en comfortabel draagplezier, graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.