Bedankt voor de prachtige 10 en de fijne review. Dat zien we heel graag, ik hoop u ook weer terug te zien in de webshop. In de tussentijd, veel plezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Met regelmaat online schoenen gekocht, eigenlijk altijd goed
Beste Aukje, Wat fijn om terug te lezen, bedankt voor de fijne woorden en de prachtige 10. Veel plezier van uw aankoop, graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Prima.
Dank u voor de mooie recensie. Als er iets is dat we kunnen doen om echt een 10 te halen, maar het is vooral weten! Veel plezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Mooie schoenen en laarzen , er wordt de tijd genomen voor deskundig advies in vriendelijke sfeer.
Beste Paula, Bedankt voor de mooie worden en de prachtige 10! Van de meeste modellen komt er wel een maat 42 binnen, maar dat is er dan eentje. Kunt u met wat pech net achter het net vissen. We gaan uw feedback meenemen bij de inkoop! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Beste Gert, Bedankt voor de fijne review. We zijn natuurlijk vooral blij met het feit dat u vaste klant bent. Als we iets kunnen verbeteren om een nog beter resultaat te halen, laat het ons vooral weten. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Duidelijk,vlot hanteerbaar ook voor dummy's. Perfect geholpen in de winkel. Kortom de site zal meer bekeken worden
Beste Anton, Dat lezen we heel graag. We proberen alles simpel te houden, maar als dat niet lukt, dan zijn we ook prima per mail of telefonisch bereikbaar voor hulp of advies. Bedankt voor de lovende woorden en de prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zeer snelle levering. Top geregeld.
Beste Maarten, Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10. Hopelijk tot een volgende aankoop, maar veel draagplezier in de tussentijd. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Wederom gekocht bij Zwartjes. Netjes verpakt en als omschreven. Uniek door eigen lijn binnen Magnanni. Blij mee!
Beste Ramón, Wat fijn om van trouwe klanten zo'n mooie recensie terug te zien. Bedankt voor de lovende woorden en natuurlijk de perfecte 10. Graag tot weer een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van de aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Uitstekende service
Wat goed om te horen! Hartelijk dank voor uw recensie en de mooie 10. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Een gemakkelijke manier om aan een paar pantoffels te komen die als gegoten zitten voor mijn wat oudere voeten.
Dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat de pantoffels als gegoten zitten, daar gaat het om! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Iets gevonden op I,net, meteen gebeld , ondanks voor openingstijd gewoon direct netjes en goed geholpen.
Dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen, over de telefoon. Nogmaals dank voor uw bestelling! Hartelijke groet, Floris, Zwartjes van 1883
Snelle levering geen mega verpakking
Dank voor uw recensie. Waar mogelijk pakken wij de pakketjes in in stevig papier. Geen enorme doos, als dat eigenlijk niet nodig is. Beter voor het milieu en de prullenbak is ook niet meteen vol. Veel draagplezier! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Mijn vader kocht vroeger al schoenen van Zwartjes, nu koop ik ze voor mijn man. Nog steeds dezelfde degelijke kwaliteit!
Wat leuk om te horen dat wij jullie al zo lang van dienst mogen zijn. Dank voor uw recensie! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Voor het eerst bij Zwartjes besteld en dat was een succes ! Heel snel mijn keuze bezorgd en goed verpakt !
Wat leuk om te horen van uw geslaagde ervaring. Altijd fijn als alles de eerste keer soepel verloopt. Geniet van uw aankoop! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Steeds veel plezier met de uitstekende verzorging b stelling en service
Dank voor uw recensie! Graag tot een volgende keer en veel plezier gewenst met uw nieuwe schoenen. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Net zoals de vorige keer kwamen de door mij bestelde schoenen snel en netjes aan. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit, dat maakt het persoonlijker.
Dank voor uw recensie! Fijn om te horen dat u ook deze keer uw bestelling snel in huis had. Ook leuk om te vernemen dat de kaartjes, die wij zelf met de hand schrijven, nog altijd in de smaak vallen. Veel draagplezier! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Snel verstuurd en ontvangen. Ruim keuze aanbod van zowel schoenen als onderhoudsartikelen.
Dank voor uw mooie recensie. Een 10 nog wel! Ook voor schoenonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Van veters tot speciale kleuren schoencreme, we hebben bijna alles in huis om uw schoenen in topconditie te houden. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Had een vraag via de mail of er iets opgemeten kan worden van een laarsje, kreeg gelijk een mail terug met het antwoord. Heel klantvriendelijk en snelle verzending.
Hartelijk dank voor de mooie recensie, een 10! Het blijft spannend, online schoenen kopen, maar wij helpen graag om het risico op een miskoop zo klein mogelijk te houden. Iets nakijken of opmeten aan een schoen hoort daar ook zeker bij. Kleine moeite, groot plezier! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Hartstikke goed geholpen, ook in de winkel aan de Utrechtse straat toen ik nog even langs kwam met een vraag.
Wat fijn om te horen van uw prettige ervaring, zowel online als in onze winkel. Ook na de aankoop staan wij graag voor u klaar. Veel draagplezier! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Mooie schoenen, snelle levering met persoonlijke groet
Wat leuk, een 10! Fijn te horen dat uw bestelling snel en in goede orde geleverd is en dat de schoenen u bevallen. Daar doen wij het voor. Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
dat was so goed. ben blij met uw producten. super qualiteit
Dank voor uw recensie! Het was even zoeken naar de juiste maat, maar we zijn er telefonisch gelukkig goed uitgekomen. De kleinere maat is inmiddels naar u onderweg. Alvast veel draagplezier gewenst! Hartelijke groet, Floris, Team Zwartjes van 1883
Beste Werner, Bedankt voor de prachtige 10, beter dan top kunnen we het niet eens krijgen denk ik. Maar als er iets is dat we kunnen doen, dan horen we dat graag! Veel plezier van uw aankoop en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Kwaliteit zie je in alles terug: - uitstraling winkel (Gelderlandplein) - ervaren en uitermate vriendelijk personeel (geholpen door vrolijke en uitermate vriendelijke man en dame) - mooie schoenen En bij webshop verzendeing aandacht voor de schoenen die allen al behandeld zijn. Zo denk je mee met de klant. Kortom; een customer journey zoals je dat wilt.
Beste Susanne, Bedankt voor de prachtige 10 en helemaal voor de lovende woorden! Dat lezen we natuurlijk heel erg graag en we zijn in onze nopjes dat het van begin tot eind zo goed verlopen is. Nu rest ons u veel plezier van de aankoop te wensen, hopelijk tot ziens. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Snelle levering.
Bedankt voor de fijne recensie. Als we iets kunnen doen om de ervaring in het vervolg nog beter te maken, laat het gerust weten. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Zie boven
Beste Timo, Bedankt voor de fijne recensie, dat lezen we graag terug. Als we nog iets kunnen doen om een volgende ervaring helemaal perfect te maken, laat het gerust weten. Graag tot een volgende keer en veel plezier in de tussentijd van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, Team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.