Grote voorraad, snelle bediening

Als ik online schoenen koop bij Zwartjes heb ik ze altijd heel snel in huis. De site is duidelijk en overzichtelijk.

n.v.t.

Professioneel

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Dit zijn pas klasse schoenen.geweldig !

Dit zijn pas klasse schoenen. Geweldig

• Hoe ervaart u onze service? N.v.t.
  • Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.
  • Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Perfect product en perfecte snelle levering!

Zie regel boven.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Goede service; snelle verzending en nette afhandeling

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

ouderwets goede service ,top!

Reeds vele jaren klant bij de firma en ik kan niet 1 slechte ervaring melden, altijd goede service ,altijd oplossing gericht , coulant wanneer dat moet ,zoals ik al zij ,ouderwets goed, ga hier nog vele jaren mee door!

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

Supermooie winkel, precies zoals het hoort.

Voor schoenenliefhebbers is de winkel een feest om te bezoeken. Maar ook op de website is het prima winkelen. Bestellen gaat eenvoudig, de levering is snel.

Alles verliep naar wens.

Alles verliep naar wens en tot mijn verbazing kreeg ik de bestelling vrij vlot in huis.

• Mist u iets in ons aanbod? N.v.t.

De schoenen zijn mooi, passen goed en werden netjes en ook nog snel geleverd

Vlot

Online besteld en in de winkel afgehaald, aardig personeel

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Bijzondere schoenen en een persoonlijke noot

Zwartjes had precies de kleur Chelsea boots die ik zocht op zijn website. De laarzen waren netjes en degelijk verpakt en kwamen zeer snel mijn kant op. Leuke en nuttige zaken erbij zijn een boekje met onderhoudsadvies en onderhoudsartikelen voor allerlei soorten leren schoenen. Het kaartje met de namen van de winkelmedewerkers uit het filiaal vanwaar de schoenen zijn verzonden maakt het mooi af. Ik heb dus een erg prettige online-ervaring gehad. Zwartjes heeft een uitstekend assortiment schoenen voor casual, casual chic en formele kledingstijlen. Sinds deze aankoop zit Zwartjes bij mijn favorieten! Bovendien scheelt de webshop me een vervelende trein- of autorit naar Amsterdam.

Tot in detail verzorgd

Mooi stevig ingepakt, handgeschreven kaartje erbij, alvast voorbehandeld, fijn!

Super persoonlijke aandacht!

Tien jaar geleden een bepaald type schoen gekocht en deze wilde ik weer nieuw kopen. Helaas was mijn maat niet meer verkrijgbaar, niet bij Zwartjes en ook niet ergens anders. Dit per email gedeeld en direct respons op gekregen (eind december). Mijn maat zou waarschijnlijk in maart /april binnenkomen en ik zou hierover geïnformeerd worden. En inderdaad, begin april een mailtje, 'uw schoenen zijn binnen' met een bestel-link erbij. Niet een automatisch gegenereerde mail, maar 'ouderwets' persoonlijk contact. Super gedaan!

• Hoe ervaart u onze communicatie?

correct en supersnel van goed passende schoenen

Snelle verzending

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Prima service na retour zending

Artikel retour moeten sturen ivm fout in maattabel op website en totaal bedrag inclusief retour zenden terug ontvangen.

Uitstekend!

Hele snelle levering en super goed verpakt!

Fantastische service

Online al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd meteen dezelfde dag verzonden. Zo ook gister weer. Ik had een opmerking erbij gepost met een vraag en kreeg dezelfde middag nog een nette mail met antwoord terug. Ze hebben een zeer mooie schoenencollectie en daarnaast veel betalingsmogelijkheden. Ik ben een zeer tevreden klant en blijf hier dan ook zeker bestellen.

Snel en goed

Prima prijs

• Hoe ervaart u onze service? N.v.t.
  • Hoe ervaart u onze communicatie? N.v.t.

Altijd geweldig ,al vele jaren

• Mist u iets in ons aanbod? Nee

Heel klantvriendelijk en mooie schoenen

Mooie schoenen, snelle en goede service

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Ik heb een afgeprijsde schoen besteld, merk Van Bommel, een suede bootschoen van 149 euro. Bij het lopen kreeg ik meteen blaren aan de bovenzijde van mijn voeten, bij de tenen. Bij de winkel heeft men mij goed geholpen, met 2 gratis inlegzolen die het probleem grotendeels verhielpen. Wel wijze les om met wat moeilijkere voeten niet online te kopen.

• Hoe ervaart u onze communicatie?

Uitstekende kwaliteit, prijs en service.

Ik heb dankzij Zwartjes een paar comfortabele instappers*,waarmee ik uiterst tevreden op wolken loop. *Kalfsleer gevoerd (geen sokken nodig).

Prettige winkel

Goede en persoonlijke service en met een mooi aanbod.

Gelderlandplein 219

1082 LX Amsterdam

206442058

Over Zwartjes van 1883

Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.